Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Whysperer #55748 üzenetére
Ne tapsoljatok annyira a 390X-ert, tulajdonkeppen most jutott arra a szintre amin kellett volna legyen amikor megjelent. Rengetegett veszitett az AMD a 290/290X szeriaval...bs, blueS, forroasag, throttling....nemhiaba menekultek toluk
Egyedul a Sapphire es a MSI L.-ok alltak a sarat.Visszont 4K-ban mindig is javultak a Radeonok, kivancsi volnek egy FHD es egy 2K (1440p) tesztre is.
Mivel a felhasznalok 75 %-a meg FHD vagy azon alul tolja.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Whysperer #55748 üzenetére
A driver téma érdekes lesz... Kezdésként is valami jó driver kellene majd, mivel ugye az AMD, ha jól emlékszem 3 havonta ad ki stabil drivert, max addig lehet bétázni.
Na igen, csak a fiji, fiji xt inkább a titan ellen menne majd, így, azért az jó volna, legalábbis szerintem ha a 390x-et oda tudnák préselni erőben a 980 ti sarkába..
Mert, ha tudnák hozni közel azt a szintet, mindezt olcsóbban, akkor meglenne az új "népkártya" a felső kategóriában.
@sas: Az 512bit nagy előny, viszont a Titan is jól teljesít magasabb felbontásban. Valamit csinálni kellett, reméljük, hogy sikerült. Hamarosan kiderül.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MrM94
addikt
válasz hackeeeee #55746 üzenetére
Igaz nekem dual kártyám volt.Viszont abból kettő is.
590 690,egyiket sem bántam meg.
Nem igazán voltak vele gondjaim,ahol volt SLI ott ment rendesen,ahol nincs SLI ott nem is lesz soha.
Ez olyan ahol van ott megy rendesen,néhány játéknál nagyobb a Frametime,viszont rángatni nem rángat,csak érzed hogy nem olyan extra extra sima.monnyuk na nem megyek bele a simaságba csak ha akarod privátban.
Igen ám de DX12 be összeadódik a Vram majd..Tehát megint nemértem mire 16gb vram
Ha a CF tetszett nagyjából az SLI szerintem tuti befog jönni.
Én szerettem,kijött egy játék kb 2 hét kaptad az SLI drivert hozzá,és működött.Ami szar,hogy AMD letudja kapcsolni a második kártyát,nV nem,tehát idlebe nagyobb lesz a fogyasztasod,de ha SLIT csinálsz akkor szerintem pont leszarod.(#55743) Whysperer Nem mondom,hogy szar a driver, addig amíg el nem telik legalább 1 hónap miután kijött a kártya,mivel új,ezért foltozni kell utána lehet szidni mint a bokrot
@ habugi jogos,de ezt említettem feljebb is.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Össze fog adódni a vram? Hö.. Ez Nekem új..
Nem volt gondom a CF-fel, szerettem.. Persze volt 1-2, ahol nem úgy ment ahogy kellett volna, de megszoktam..
Jó dolog a zero core, de volt azzal is gond.. Pl, volt akinél nem ébredt fel a 2. kártya, vagy épp nem kapcsolt ki.. A fekete képernyős bugról nem is beszélve.
A profilozást megszoktam a CF-nél, ezzel nem volna gond..
Csak, a másik véglet az, hogy az új grafikus motoroknál több helyen említették, hogy nem lesz multicore támogatás...
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #55751 üzenetére
Én nem is figyeltem a 390x-t. Én azt figyeltem milyen jó nép kártya lehet a r9 390. a síma. Pár fpssel roszabb mint a 390x az az a sima GTX 980 körül van és mind ezt gtx 970 áron. jő hűtéssel és 8 GB rammal. Hja és gtx 970 hőmérsékleten és hasonló fogyasztással. Tech 20 watt pupán a többlet a sima 390 és a gtx 970 között.
Nekem ez nem igazán tűnik rossz ár érték arányban. Főleg,hogy már a nyitó ára annyi mint a GTX 970 mostani ára.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #55757 üzenetére
off nem bírtam ki bocsi : és az se baj ha csak 7,5 GB-t tud majd használni csak a 8-ból. 8))))))))
hjaja jönnek majd ... szóval ha látsz valakit húzz be gyorsab r9 390-t légyszszi 170-rt és adok neked 220-t 8)
Na ez mellé már megrángatom a 8120-t még ha csak félig hajcsa is ki-e azt a xart-e! Majd a job bkarom jól meghajtcsa-e azt a bestiát ustorral ,hogy az meg meghajcsa a 390-e!!
jól meg hajcsa sok CS-vel.
De mi ez a PH-s szöveg?
"A bemutatott kártyákra a partnerek szabadon építhetnek egyedi dizájnokat és az AMD szerint erre rengeteg példát fogunk látni."
scan.co.uk-n már van midnegyikből vagy 10. [link] MSi a legolcsóbb nekem az kell basszus nagyon tetszik.. 269-t[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
mackosajt
addikt
válasz Whysperer #55758 üzenetére
8120 4 niggahertzen jaratva szépen fut gta5 alatt a 290x mellett.
Nem mondom, hogy nem lehetne jobb, de ahogy a fiaim játszanak vele, én meg az ágyból figyelem, vaj sima.
És szép is.Biztosan nem Hajcccsa ki, de télen se fazunk.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #55762 üzenetére
A teschspotos HIS IceQ-s jobban sikerült sz.tem. 8) [link]
Amúgy azt láttátok ,hogy az E3-on az össze játékoknak majdnem a fele már directx 12!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Whysperer #55765 üzenetére
Itt vannak a szintek! - Ezek alapján bizony jobban jártam, hogy eladtam a 270X-eket, mert előrébb vagyok technológia szempontjából.
Ha már 390X... Tri-X R9 390X 8G D5 - És ennek örömére megújult a Sapphire oldala is.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #55766 üzenetére
Én is el akartam adni a 7870-t csak a párom tesójának adom ajándékba amiko rnekem meglesz a 390-em. mert ninc ssok pénze és így inkább neki adom.
talán addigra bejön 390x is lentebb megy.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Vegre mindjart hetvege...lesz ido kockulni
-
Whysperer
addikt
válasz minek?:S #55768 üzenetére
nNem néztem 380-t. Én azt néztem ,hogy amit leírtam ,hogy a sima 390-es 100-be (269 font az MSI gaming nyitó ára) kerül és 3-4 fpssel lassabb a 390x-nél . viszont a 390 meg ott van a gtx 980 -nál.. szóval egy 100 ezres 390-re dobok egy vizet akkor 130 lesz és vízezve ott lehet teljesítménybe egy gtx 980-nál. Én így számoltam. alapból 73 fokos vízzel még lentebb mehetek vele és 130-ból egy gtx 980 szint azért nem rossz.
(#55772) miklosss2012 baszod nekem meg ballagás. Pedig örültem ,hogy alhatok végre ,de neem fél 7-kor kelés mert unokaöcsém ballag.
Minden nap 240kmt megyek oda vissza Bp- erre mgé a szabad napon is 230 km oda vissza Baja. Hjipijájééé
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #55772 üzenetére
Július 11-én sógornőm lagzija.
Ma kaptuk meg a meghívót...Tudtunk már róla régóta, hisz ment a hiszti, hogy segítsünk pénzt keríteni rá... Táncnal lehet lesz egy borítékban nem nyert felirat.
Ismerőst intéztem, aki egy Zafiraval taxis, hogy kellene majd fuvar...
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
PH! Teszt mar nem lesz az uj/atnevezett kartyakrol?
-
Shokkolo
addikt
Mostmár kezdem várni az első tapasztalatokat az új radeonokról én is.
Júliust kihúzom VGA nélkül, úgyis rengeteg a munka...
Szép és jó a fizuemelés, de meg is kell érte dolgozniAztán jön a balaton, addig szépen pihen a VGA-ra fordítható "keretem".
Augusztusra meglesznek a stabul user tapasztalatok, és az árak is mérséklődnek ha bejönnek a szokásos tapasztalatok.
Akkor beújítok egyet ha jó@Elvtársúr:
Mennyiért lehet mostanság venni külső HDD házat, meg milyet érdemes?
Rengeteget gondolkoztam már, hogy jólenne.Vennem kell rotuert is, mert ami volt nem bírta a 240es netet, a mostaniakon meg úgyis van USB... meg is lenne a NAS-om
[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
hackeeeee
Jómunkásember
R9 380-390(x) árak Merlinnél.
A "nagyobbak" 980 árában mennek...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
Na akkor a roman lab501.ro ismeretsegeim alapjan (ott kicsit bovebben foglalkoznak a temaval):
Semmi extra az uj Radeonoknal, sima csiszolgatas es reszelgetes. Kiforotabb a technologia, ezert picivel kevesebb a fesz, kevesebbet fogyaszt. Melegedesre pedig az egesz olyan 6-9 fokkal jobb. A tesztekben nem latszik mert az AMD nenike nem ref. kartyakat kuldott. Okos lepes volt a reszerol...
A baj az az R7-es val, mivel az egy 7xxx szeria...tehat harmadik nevet kapja a nagypapa...
Semmi uj arhitektualisan nem lesz a Fiji-nel sem, egyszeruen a csodaramok loditanak a teljesitmenyeben, de a chip az hawaii. Ezert is nincs HDMI 2.0 tamogatas, persze az AMD nenike ezt mashogyan meselte el.
Visszont a driver jobb, frame-rate buzeralgatas is lesz benne, lehet majd nativ monitornal nagyobb felbontasban szorakozni/renderni. Nem, nem...AMD fajta innovacio, a zoldeknel mar tobb mint egy eve megvan.
Ami jo hir az az hogy a Fiji a csoda ramokkal utos lesz, talaljatok majd ki milyen felbontasban . Lesz vegre verseny
Tobbet nem mondok!
-
stratova
veterán
válasz norbert1998 #55779 üzenetére
Nem.
290X -> 390X
290 -> 390
285 -> 380
265 -> 370
260 -> 360Opcionálisan több memóriával és emelt órajelekkel. 380X lenne a teljes Tonga (32 CU 2048:128:32) de asztali piacon még(?) nem jelent meg, ahogyan 270X, 260X azaz a kisebb teljes értékű lapkák utódai sem.
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Shokkolo #55776 üzenetére
nekem ilyenek vannak
és teljesen meg vagyok velük elégedve
link
mondjuk ennek javaslom az usb 3.0-s változatát
linkmás:
lehet még is marad a gép, asszonykám megszokta a gép teljesítményét és sebességét, és nem hajlandó megválni tőle
no mindegy majd látjuk még, majd értek én a nyelvén, vagy nem
no jóéjt Uraim[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
CJ4567
nagyúr
Tudtok valami normális, kormánnyal is élvezhető autós játékot?
No Sana No Life
-
Whysperer
addikt
Öcsém Telejsen kiakasztott ez a re..ás Game of Thrones. Ilyet hát nem hiszem el!!
-
CJ4567
nagyúr
válasz minek?:S #55786 üzenetére
Jó lenne, ha nem 20-25fpsem lenne, bár levehetném a felbontást, GTA5-t is 1024x768 árnyékok nélkül vittem végig(aztán derült ki hogy ha korlátozom az FPS-t 30-ra akkor 1360x768 árnyékokkal is tudok vezetni normálisan + 4GB ram kellett neki), majd hétvégén megpróbálom beszerezni a kalózoktól.
Shift 2-nél valamiért folyton van egy kis alaprezgés a kormánynál, Assetto Corsa modolva már 30GB volt, Shift 2 meg csússzálkiszimulátor.
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #55789 üzenetére
Nálam megvolt az egész város, végig is vittem a játékot 1024x768-ban árnyékok nélkül teljesen játszható volt, 4GB rammal meg ha lekorlátozod az FPS-t 30-ra, sokkal kevesebb(nálam szinte meg is szüntek de néha persze voltak, de sokkal kisebbek) akkor még 1360x768-al játszható volt árnyékokkal. Vezetés közben is.
Pentium D-től nem várok semmit, az lassú nagyon ekkora játékhoz.
Imádom a GTAV-t
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz CJ4567 #55790 üzenetére
Nem D volt, hanem Dual Core(C2D alapú ). Az övé annál kategóriákkal jobb.
Nekem is tetszik, várom, hogy 5k alatt meg tudjam venni.Régebben ezekkel játszadoztam kormánnyal:
-Hard Truck 2: King of The Roads
-GT Legends
-UAZ 4×4 Racing
+Mafia: The City of Lost Heaven(azt hiszem, hogy a #6 fejezet egy versenyzős küldetés)
+CS:GO(öcsém megpróbálta )Nem csak Neked: Utolsó 3 véleményt nézzétek meg: [link] Sírjak, vagy röhögjek?
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Vegul is megvan a jovendo fiam szobaja ... eleg draga, de ez a lejobb ar/minoseg kategoria.
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #55794 üzenetére
Én megjelenés napja után pár nappal próbáltam
De 720p alá nem akartam menni. De most szerintem le fogok, meg megint megpróbálom kilőni az árnyékokat ha 1024x768 se lesz elég.No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #55794 üzenetére
Mert valamit le kell tegyenek az asztalra. Hat nem erted te sem? Az egesz szeria csak atnevezes, meg a Fury is a Hawaii chip-eket kapja, csak ott van rajta csodaram.
Nincs mas arhitektura..ennyi volt a 28 nm.
-
CJ4567
nagyúr
válasz MiklosSaS #55797 üzenetére
Csiriburi fjuri csodaszer vagy mi. Én már úgy belekavarodtam az egész AMD mizériába hogy nem is érdekelnek az új vga-k meg hardverek úgy mint régen
Működjön, legyen halk és hűvös, és ne legyen túl gyenge. Mint a mostani gépem, csak az új játékokhoz elég kevés.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
DR|FTK|NG
veterán
Az AMD paszta helyett forrasztással segíti a hőátadást az új APU-kon
Nincsen náluk pangás proci területen sem.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kíváncsiságból kipróbáltam ezt a sorround view-et.. Igaz, sok értelme nem volt, mert tv az egyik, a másik a monitor, és így 3840*1080 volt a max felbontás, és nagyon tesztelni sem tudtam, mert van ~1,5m a két monitor között, de ez tök jó dolog.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 4
- Futás, futópályák
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ps5Pro vadonatúj 3 év garanciával eladó! BeszámolOK!
- Eladó PS4 kontroller szilikon védőburkolat kék és fekete színben
- Eladó Viper Steel DDR4 2x8 gb ram
- Garanciális Lenovo ThinkPad P1 Gen 3, Intel Core i7 10th gen, Nvidia Quadro T1000, 32 GB RAM, 512 GB
- PlayStation DualSense Edge kontroller kipróbált, 23 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest