Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Tessék nagyítani.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Na basszátok meg ezt hogy!?!?!
4k demo, de fel nem foghatom ezt így hogy...Aki esetleg túl fiatal hozzá: nem 4K felbontás hanem 4kbyte az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz Malibutomi #42802 üzenetére
Uborkaagyúak példát vehetnének róla.
-
MiklosSaS
nagyúr
mekkora hulyeseg...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #42806 üzenetére
Nekem nem is kell erosebb, hiszen nem is jatszol....
Pabu: miert ne?
-
norbert1998
nagyúr
Azt mondja, ajánlott szint a küldetéshez 4-7.namost én 8-askent 3-ra úgy tudtam megcsinálni, hogy épp csak hangyafaccnyi életem volt, az összes csapattarsam pedig halott. Poti pedig kereken nulla.PPontosabban ennyi maradt a végére.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
beneztem valamit...bocs...nem hulyeseg
-
ViZion
félisten
ööö... Demoscene
Meg az ilyesmik
Volt egy fanatikus munkatársam, néha napokig C64 loadereket halgattunk meló közben...Neki hobbija a tömörítés volt, algoritmusokat fejlesztett rá... Van valami kiírás is, hogy X MB véletlen adatot veszteségmentesen be- és kitömöríteni képesek kapnak csillió sok pénzt. Még senki nem vitte el. Igen, ez az az állomány, ami betömörítve pl. zip-el nagyobb lesz, mint az eredeti.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
xatos3
senior tag
te jó ég látjátok a dátumot?
http://prohardver.hu/tema/bazi_nagy_off-olos_fx_es_nemcsak_tulajdonosok_topi/hsz_1-1.html
mindjárt 2 éves a topic!!!
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz xatos3 #42811 üzenetére
Ja! Hogy telik az ido...csak akr hogy a topic nyito tagokbol mar joparan hianyoznak....
mas:
Heheh, uj Vidman video!
-
MiklosSaS
nagyúr
Van egy olyan erzesem hogy naprol napra gyengul az X86 napszerusege es elete. Ezt a cikket olvasva, lassan korvonalazodik hogy lehet 6-7 ev mulva az x86 csak munkagepekben lesznek...nekunk meg csak emlek marad. Es lassan lehetlesz majd gondolkozni ezen:
i3 = x3
i5 = x5
i7 = x7~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #42816 üzenetére
Mi nem jott be annyira? A topic vagy Vidnam?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #42820 üzenetére
En nagyon szeretem Vidmant....jokat lehet rajta derulni!
@macska: Abu ha nem az AMD-rol ir akkor egesz jo dolgokat ir le. Okos gyerek, ert az IT-hoz...csak kicsit elfogult.
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #42821 üzenetére
ényleg vannak derülős videói, de ez sajna nem volt az.
csak erős idegzetűeknek, dde ezen is lehet derülni.
.. a végén, de angol nyelvtudás köteleező, mert amúgy csak egy rakat buzira asszociálnátok, ami valószínűleg nem igaz [ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #42822 üzenetére
Akkor iggya' egy kis rumot!
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #42821 üzenetére
Most gyerekes,és pökhendi leszek.De őszinte.
Nem vele van bajom,birom,hogy mindig ilyen űbernagy víziókat ír le.
Én azt hiszem el,amit megfogtam a kezemben,meg ami most van.A víziókat nem.
Birom én az ilyesfajta,"E lessz a jövőben" "Ilyen lesz a jövő,meg olyan lesz"Meg ilyen királyság elméletben a dolog,micsoda fantörpikus mestermunka,de én jobban szeretem azt látni ami az asztalon van,csupaszon,semmi mellédumálással.
Lásd, Mantle,lásd excavator. nemtudom már,hogy broadwell vagy skylake több jelenleg nem jut eszembe...a physx is ilyen volt...
Én nemszeretem a prédikátorokat.Csinálj valamit,bazd le az asztalra egy szó nélkül,s majd én használom ha kell.(#42825) miklosss2012 Aláhúzom,nem vele van bajom.Nekem tökmindegy felőlem irhatnád teis,ugyanez lenne a véleményem.Nem személyeskedés megy!!!
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
Én evvel kívánok jóéjszakát nektek.
[link]Van valakinek ismerettsége villamossági szakmában?
Ha igen akkor mindenki olyan nyugodtan beszél arról hogy megb@szhat az áram?Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
Megyek en is aludni!
Jo a Teslas dokumentum film, macska.
Jo ejt!
@mahrenburg: varom a projekteket....meg 6 nap!
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #42829 üzenetére
Az egyik tanárom hívta fel a figyelmem Teslára,hogy de nézzünk utána.Mert fasza fiú volt.S fele dokfilmet elmesélte.
Én meg mondom hogy akkor lets give a try.Holnap még keresek róla anyagot,hátha találok..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
Angoltudás szükséges...Bár a mai valamire való emberek tudnak angolul...
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
Fasza.
Nemtudom,hogy a magyar határ felé,vagy határ felől jönnek a katonai cuccok...Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Balathruin
veterán
Sokkal jobb reggelt.
-
norbert1998
nagyúr
Álmomban 400-tol 1100 v-ig terjedt a 220-as konektotban a cucc... Normális az ilyen?
-
Lacielvtárs
nagyúr
jauuu reggelt Vietnám, végre nem hétfő van
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #42838 üzenetére
Jahhh....
Almos ez a reggel. Pedig aludtam eleget es rendesen....
-
caindwan
aktív tag
válasz Lacielvtárs #42836 üzenetére
ugye ezek női hátsók?
Jó reggelt, fúj a szél mint a pofánb@szott.. Legalább süt a nap És már kedd van! Nektek ez jó, nekem egyre rosszabb..
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #42842 üzenetére
Nem tudom mi a fasz van a mai nappal....olyen semmi kedvem..mintha meg aludnek.
Volt egy kis ertekezlet a sracokkal, kezdenek kicsit elkanaszosodni. Kicsit lazabbra vettem a gyeplot mert jol megy a termeles...mindig 110 % folott termelunk....na, ma egy kicsit megszoritottam. Eloszeretettel elkezdtek huzni az idot. Barmi munkat adtam nekik 20-30 %-al tobb ido kellett mint maskor.
Ma emeltem egy kicsit a munkatempon, mindegyiket tulterheltem 20-25 %-al . Szidnak is mint a bokrot....magasrol teszek ra. Hulyek, ha maradtak volna normalisak akkor most mas lenne. Maguk kerestek...masodik lepes pedig jovo hettol kezdve eltorlom az egyik kicsi szunetet.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #42844 üzenetére
ejha hát ha hiszed ha nem ezzel én is így vagyok...
a mai nap nem az én napom...
ma mondjuk - igaz én nem vagyok vezető - de leugattam már a magam mondján az egyik kollegámat...
örüljön hogy nem rúgtam seggbe, de ahogy beszélt vele, azt nem már nem bírtam elviselni
pedig elég jámbor háziállat vagyok
no de remélem hamarosan elmúlik már végre ez a nap is, csak ki kell bírni
és időm sincs csajokat keresgélni
no de Apám, tartsá te is ki, én is igyekszem"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #42845 üzenetére
Kitartok mert nincs mas valasztasom...
Nem vagyok az a fajta allat aki baCCtatja ha nincs ok. De itt elcsesztek az egeszet azzal hogy megprobaltak huzzni az idot, sohasem szoltam ha 10 percel tobbet maradtak szunetbe, sohasem szoltam ha a szunetek kozott kilogtak egy gyors cigire....meg akkor sem amikor a muhelybe pihengettek....
De amikor kiadok nekik valamit egy 3 ora munkabol csinalnak 4-et vagy 4 es felet, akkor ugrok. Ruhelem az ilyesmit...faCCba...csinaljak meg, aztan menjenek kicsit pihenni....nem szolok. De amikor megprobalnak becsapni akkor ugrok.
Jovo heten a 15.00-as szunet lemondva. Reggel kapnak 5 percet plusszba, aztan az ebedszunetet novelem 10-percel mivel panaszkodtak hogy azert jonnek kesve be mert nem eleg a szunet. Na akkor 45 perbol csinaltam 55 percet. Vsszont ott "utottem" oket ahol a legjobban fajt nekiek. Altalaban vartak a 15.00-as szunetet mint a megvaltot.....kimentek 14.55-kor....a 15.00 helyett, nem szoltam semmi...bejottek 15.20-kor vagy kicsivel meg kesobb a 15.15 helyett...ment a munka...rendben volt minden, tettem magamat hogy nem veszem eszre.
Na akkor ez most lejart....13.20-kor lejart a szunet, 17.00-ig senki nem johet kiPar hetig tartom, aztan ha megjavulnak akkor visszaallunk a megszokotra
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #42846 üzenetére
jajjj, de ismerős, hát akkor azt a kollégámat akit ma leugattam, te már rég kirúgtad volna
az a csűvó emelt szinten lopja a napot.
napi szinten baCCák le a netezésért, telefonálásért...
aztán meg a maszek melóját be akarta irtatni túlóraként
csak tudnám miért van még midnig itt...
oké hogy a kollégáktól nyúlja a cigit stb.
de olyan a gondolkodása mint a kislányomnak.
én már úgy seggbe rúgtam volna hogy lyukat szakít az égen és az első hóval jönne le, de mivel nem vagyok a fonóke, így csak elviselem meg ha kell beszólók neki, mást nem tudok tenni[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #42847 üzenetére
Akkor az is olyan jomunkas fereg. Kicsit neha kell kemenyiteni mivel javareszt ferfiakkal dolgozom....azok meg ha egyszer a fejedre masztak...ott szavad mar nem lesz.
Most megy a hoborges... , mindjart megyek tetozom azzal hogy tartok egy gyors ellenorzest...es biztos talalok valamit ami nem OK , amit ujra kell csinalni...ma nem fognak unatkozni!
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #42847 üzenetére
Olvasva a soraitokat, rendesen örülök
Nekem technikailag a főnököm maximum" adminisztratív segédmunkatárs". És ezt ő maga mondta
Egyszemélyes "csapat" vagyok, úgy osztom az időm ahogy akarom, amíg el van végezve a meló.
Ez a jó része...
... a rossz:
ha nem úgy csinálom ahogy kellene, egyenesen az ügyfél tapossa a fejemAz elődöm ezt eljátszotta, én tanultam a hibájából.
Inkább 1-2 túlóra, és simán mennek a dolgok."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest