- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #43148 üzenetére
Moderator lesz beloled
Na, elkeszult a kicsike gep. Tetszetos, a teszt ellenerenem erzem olyan gyengenek...sot, igazan jol mukodik. Meg szorakozom egy kicsit a win7-el, aztan tolom ra az ubuntut.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
norbert1998
nagyúr
válasz Malibutomi #43150 üzenetére
Furcsa érzés, mi?
-
CJ4567
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
Meglepo milyen jol teszi a dolgat ez a kis kabini....komolyan. Erzesre eleg porfos a rendszer.
-
CJ4567
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
valami olyan szinten kiakasztotta a vinyómat, hogy egyszerűen nem volt képes időben olvasni az inquisition a játékot abba a kemény 4 giga ramba (amiben amúgy is rohadt sokat kell pakolásznia a kis hely miatt), konkrétan nem töltötte be a textúrákat, csak miután mentem már 3 kört (igen, a vinyó led végig égett). ennek eredményeképpen beleragadtam a falba... :§ de még most is pörög, pedig már nagynehezen bezártam a a játékot, vagy 5 perce. qindows hibajelentés néven valami.
kellene vennem normális 8 giga ramot valamikor.... de hát az sem 10 forint
ja, most nézem, már 70 mb/s-el telepíti a kurva frissítéseit a winfos. de miért játék közben?!
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #43157 üzenetére
Megoldás: kereshet frissítést de te döntöd el hogy letöltöd és telepíted.
Megvan a játék, ami most nekem olyan mint neked az Inquisiton: Thief (2014). Igaz nincs meg a minimum ram(4gb kell nekem 3van), meg Vga(4800 sorozat hhelyett 4670), de very low(szép így is) 30-40fps, belül 35-40, néha több.
No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #43161 üzenetére
-
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #43165 üzenetére
"DAT cenzúra "
Sasbá', azt ugye tudod hogy csak poénkodtam a másik topicban?
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Shokkolo
addikt
Végre győzött nálam is a jó, tipli haza, elég volt a mai 16 órás műszak
Jóéjt totyiklakók"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
=HG=
addikt
-
MiklosSaS
nagyúr
Hogy rohadjon meg az ilyen.....
A heten elofizettem a netflix-re, az LG okosteven nezni is tudom, streamelni is mas eszkozre amin van wifi. Megprobalok minel kevesebbet torrentezni. Meg a face-rol is lassan leszoktam, inkabb twitterezek.
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #43171 üzenetére
Na még ~2 óra Safeguarding asszem a délutáni programom alvás lesz.
Sass Vizion taníccson má' meg tégedet szépen (pl blur?) cenzúrázni.
Vagy így:Amúy szép barack
No szépeket..
Aztán mikor kipihenve megnézem egy-egy OFF postomat, felmerül bennem a kérdés:
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz stratova #43172 üzenetére
jó reggelt néktek Uraságok
hát Szent Sárkány, felülről a harmadik képet, jobbról balra, balról jobbra, jó alaposan átleltároztam, majd kaján vigyorral vigyorogtam a Zasszonypajtira, mire ö annyit kérdezett: Megint jó csaj van az OFF-ban?
Mire mondom én neki hogy nem egy, hanem egy raklappal...
...lehet visszabújunk még az ágyba[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #43175 üzenetére
No ha egy jó "reggeli torna" indítója akkor örülök
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #43177 üzenetére
nem panaszkodom, kölkök jók voltak, este-reggel miénk volt a pálya!Meg is szűnt az a fejfájás, amit az okozott, h már nyomta a gerincvelőt is...
Nah, elbaszcsizok vízre -lakáséra- egy kis összeget megint. Hurrá. Indulunk bolt, piac, vizesbót... inkább itthon sze... szerelnék.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt....megyunk ma kicsit tekeregni.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz ViZion #43178 üzenetére
sze... sze..szerelnék?
jó reggelt nektek is Mester...
én majd lehet megírom a levelem egyedül...
bár tegnap azt mondták az egyik atom sorozatban hogy a csaj nőgyógyásza nem engedi a csajnak az "együttlétet" mire mondja a csávó: és a fogorvos mit mondott
lehet itthon is alkalmazzuk majd
nekünk nem kell menni boltba, hozza 10-12 között a tescos bácsi a cuccokat házhoz
mindenkinek jó jó yo yo hétvégét"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #43184 üzenetére
Lusta!!!!!! A tesco is hazhoz jon!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #43187 üzenetére
Barcsak en is ra tudnam beszelni az asszonyt az onlajn vasarlasra....
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #43188 üzenetére
nekem sem volt egyszerű, de egyszer kétszer már kihozták és nagyon tetszik neki a dolog...
nem kell pakolni, válogatni
végül ezt is beismerte hogy IGAZAM VAN, imádom ezt hallani, olyan ritkán mondja"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #43189 üzenetére
, igen...csak nekem mindig azt mondja hogy nincs az a feeling.....
-
norbert1998
nagyúr
Éccakába lejött Van Helsing hihetetlen kalandjai 2, az elsővel játszottam, ahhoz képest, hogy magyar indie, simán megvan a Diablo szint, végig is lett víve. De most először még Inquisition.
Itt az Inquisition epic táborbuzdíító dala. Mikor elször hallottam, végig futkározott rajtam a hideg, jó értelemben, pedig csak videóban láttam, nem is játékban.
Ángélustudás szükséges.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #43191 üzenetére
Nekem meg nem sikerult de dolgozom a dolgom mar par eve....most hogy terhes van egy nyomos ok. Nem szabad emelgetnie...lehet ujbol belemerulunk a temaba...
Na, megyunk a parkba...delutan jon a keresztlanyom, a legjobb haverom......
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #43188 üzenetére
Pont most kaptál nadrágokat, hogy legyen mit felvenned, ha elmész vásárolni, úgyhogy nem lesz könnyű dolgod...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
caindwan
aktív tag
válasz Lacielvtárs #43175 üzenetére
Ezen jót nevettem
@Norbi: Nekem ez jön be nagyon [link]
@Miklóssas: Úgy értettem, hogy jó hallani a megelégedésedet, tehát már az a proci már kevésbe sz@r
-
CJ4567
nagyúr
Tudtok valami jó autós játékot, ami nem NFS? Nem, nem untam meg a Thiefet, csak jó lenne valami autós játék, a Shift 2-t már unom. A Thief mellé néha jó lenne.
No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #43194 üzenetére
Helikopter projekt???
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #43198 üzenetére
Ööö, ami megy is a gépemenEz menne, csak éppen nem tetszik.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs