- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
Na mahajo a win10 frissites miatt nem bir bebootolni a gepem.
Hogy tudok safe modiot inditani? -
Aljasvip
senior tag
válasz Malibutomi #150602 üzenetére
A safe boot menühöz talán a shift-et nyomva tartva kell a Windows-ból újraindítani a gépet. Ha nincs boot, akkor ez nem fog menni kézzel.
Ha magától nem talál be a safe boot menübe, akkor csak telepítő pendrive fog segíteni rajta.Nekem volt már olyan, hogy csak bedugtam a telepítőt, elvittem a meghajtó választásig, majd a telepítés helyett újraindítottam a gépet és utána ment minden flottul (állítólag vmi rendszerindító fájl korruptálódhatott, amit a pendrive kedvesen felmásolt).
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
-
MiklosSaS
nagyúr
Haverom elvitte a ryzenes gépemet "kölcsönbe" hdd-ok nélkül, es kb 2 hónap múlva ki is fizeti. Es akkor en igy bucsuznek is a komolyabb windows alapú gépektől...nem tudom mennyi időre.
Mostantól kezdve ez lesz a felállás :Otthon: Mac mini 2021 m1, feleségem 2018-as MacBook air-ja, egy iPad pro 10.5" , meg egy nagyon alap (ryzen 3, igp, 16 gb ddr4, B450, meg 8 TB HDD, stb) win10 es Linux mint alapú gép. Ha kell valami ami csak winddowson vagy Linuxot fut.
Lanyomnak: neki is a suli miatt jobban fekszik neki a macOS, kapott egy 2020-as MacBook airt, meg egy reg megígért telefont. iPhone 12 mini-t.
Szaladgálni, van egy 2020-as MacBook Pro-m meg egy iPad mini 5-om.
Irodaba pedig egy 27" -os 5K iMac (i7/32 gb ddr4 / 1 tb SSD / Radeon RX 5500 vagy valami hasonló.).
Jatekra: azt a heti 2-3 ora játékot pedig Playstation 4 pro-n fogom tolni, egy 65" -os Samsung 4K teven. Aztán ha igazak a hírek hogy a Playstation 5 platformon a játékok 75-80 % támogatni fogja a egeret es billentyűzetet akkor lesz egy ps5 ami a 27"-os 1440p monitoromra lesz rakotve.
Meglatjuk.Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz windows es Linux nélkül. De mar meg kelett lepnem, kb 1 éve all az asztal alatt, nincs kihasználva csak ott porosodik.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
CJ4567
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
-
CJ4567
nagyúr
válasz Gyuri27 #150617 üzenetére
Annyira konzol játékok, hogy a One, One S szenved már a játékkal, One X-en lehet játszhatónak mondani, főleg azért, mert ott már tud 1080p60-at, amit egy FH4/FM7 alatt egy RX570 már röhögve tud, akár többet is.
AC Valhallát meg a Series S 720p-800p körül tudja 60FPS-el futtatni, és még úgy se tud fix 60-at tartani, szóval muszáj a Series X/PS5. (30FPS nem opció, 2021-et írunk, az előző generációs konzolok meg 30FPS-el futtatják a játékot.) Windows 7 alatt fut a Valhalla ha VKD3D-t használsz DXVK-val együtt, de ott meg már jelentősen rosszabbul fut a játék, mint natívan W10 alatt.
Tényleg, a Horizon Zero Dawn is egy nagyobb cím, ami nemrég lett PC-re átportolva, az még VKD3D-vel se működik W7 alatt, konzolon meg fut 30FPS-el, fúdejó.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Gyuri27
félisten
válasz CJ4567 #150618 üzenetére
Egy 570 annyi mint egy új xbox. A többit nem számolom.
Akkor miről beszélünk? Mire kell a w10?
A kisebbik xbox használtan kb 90k. Ennyiért egy 10 éves 970-et nem kapsz. Radeonból 390-et se.
De az új ára se vészes 110k. Ami miatt nekem nem opció, hogy nincs odd.
Szóval nyugodtan mennyé vissza ahun vótá.Amd - Radeon - Ryzen
-
Whysperer
addikt
válasz Gyuri27 #150619 üzenetére
Gyuri Én lennék a legboldogatbb ha XBOXon menne a windows 10 hogy PC only játékkal játszhassak. De nem sajna. Én mondjuk nem ezer játékkal tolom hanem 2-vel ugyan annyi ideje ugyan azokkal a barátokkal és az meg PC only. ott a WOW.. 2004 óta megy. számold ki 17 éve toljuk ugyan azokkal az emberekkel. közösen. Jó fun. itt a egyik barátom esete. megvette a PS-t aztán otthon játszott vele egyedül. most inkább vett egy 2700x + RX 570-t mert a haverokkal való játék hiányzott neki. unta a solo konzolozást. nekünk nem opció a konzol pedig van itthon XBOX one ,de aki itt van a Johanna. éjjel nappal PC-n játszik. XBOX csakis Just dance. nem érdekli. Havotna játszik 90%-ot PC me gtableten és 1 -2 órát Xboxon. Az össze haverja akikkel játszik olyannal tolják ami PC-n fun.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
CJ4567
nagyúr
válasz Gyuri27 #150619 üzenetére
Miért ellenzed annyira a W10-et? Jó volt a W7, a maga idejében, viszont nem véletlen alap már a W10 sok helyen, és a modern hardvereknél mókolni kell a W7-el, hogy települjön.
Konzolra ugyan úgy tudsz venni kulccsal játékokat, nem kell oda dvd olvasó.No Sana No Life
-
Gyuri27
félisten
válasz CJ4567 #150622 üzenetére
A w7 most is jó. A dx12 is kijöhetett volna rá.
Biztos olvasod pl a catalyst topikot. Hát koma ha én felrakok egy drivert akkor az legyen fönt. Ne a 10 rakjon fel és boritsa össze az egészet a picsába. És ez csak egy példa.
Miért kell dvd. No mert hallgatna az ember zenét, nézne filmet. Másrészről meg konzolhoz még mindig tudsz olcsón teljes lemezes játékot venni.Amd - Radeon - Ryzen
-
MiklosSaS
nagyúr
Reggelt!
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #150627 üzenetére
Ja, mint a 20 évesnek. Szerintem ez a pfizer mellékhatása.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #150629 üzenetére
Van egy f@szt rendben , csak poénkodok.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Namiahelyzeterrefelé? Manapság még az oldalt sincs nagyon időm megnyitni.
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
Sinopharm kezelési utasítása
Megvan az alkalmazási előírás magyar fordítása:
"Nagyon üdvözöl vetted kici kínai ótász, kici mocok dög ellen. Doboz nyissad óvatos. Veszed ki kici ótasz, tesze asztal, de ne túl széle, mer lees és összetör. Szól patiensz, kéred üle a székbe bele. Veszed kici otasz kezedbe es szúra bele patiensz karja, de vigyáz, kupak előtte levesz! Nem fél mellékhatás, ha patiensz szeme ferde lesz, nem baj. 1.5 milliárd +- 10 millió nem számíta, van rizsa doszt!"~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
nagyúr
válasz snecy20 #150640 üzenetére
Nos, van. Házat sosem veszünk blikkre, a többi komponens ismerete nélkül, mert jönnek a csúfok csalódások.
Szóval, az ökölszabály itt is érvényes, miszerint legyen az embernem halvány gőze hogy mit is akar végeredményként látni + az esetleges jövőbeni fejlesztések figyelembe vétele.
Előzetesnek fórumok, gyártói oldalak és szerelési videók a barátaink.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
snecy20
nagyúr
VGA optimalizálástól és energia áraktól függően kb. ~3500 - 4000ft tiszta hasznot tud hozni egy nap mindössze egy szóló 3070-nel való bányászás is. Annyira nem csodálom hogy boldog-boldogtalan belefogott ebbe.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
MiklosSaS
nagyúr
Napot!
-
Whysperer
addikt
válasz snecy20 #150646 üzenetére
Ne is mond még a rendes áron vette a jó abrátom pár RTX kártyát azóta is ezt hallgatom milyen jó neki. Borászatban dolgozott területi képviselő... 300 körül keresett most már alig foglalkozika boros témával. Múltkro játék közben egy órán át halgalttam ,hogy adja el hogy veszi aztán átváltja fiox dollár alapűra majd kiveszi kp-ba.... bla bla bla....
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest