- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz laca000 #13202 üzenetére
elég szomorú, de én már semmin sem csodálkozom, pláne, ha köze van usánkához...
gondolom ti idősebbek vagytok tőlem, többet tapasztaltatok már a világból. és csodálkoztok?amúgy egy korábbi hsz-edre, csak h ne írjak már 500 külön hszt: kajak 30%-al erősebb a gyí7 a 8magos Fx-től?
AMD, AMD... a f.szomért nem hoznak ki legalább hasonlóan erős bika procit. ha meg tudták tenni ATival, akkor ezzel miért nem?Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
laca000
őstag
Köszi
De miért, nem vicc?
Izmosabbnál-izmosabb hardverek követik egymást a gépeinkben, csak éppen azt felejti el mindenki, hogy
arra az évi 2-3db normális játékra.
Mert több nincs, ha jól elgondolkodva bevonulsz a sarokba, és meditálsz rajta, vendégül látod Buddhát, akkor sem.Milyen meló?
Gyártás-termelés, ott bizony röpködnek a napi több százmilliók.
Ráadásként kifogtunk egy agyalapi-mirigy sérült Ukránt, vezetőnek, akit csak úgy raktak be ide, előtte tán' mozdonyvezető volt, vagy pék, a faxom tudja.
(Egyébként elismerésem mindkét szakmának, ha a szakmáján beül okoskodik és marad)I7?
Éppen ez a marha nagy vicc, hogy egy FX8350 és egy 3820 között , árban túl nagy különbség nincs, mégis jóval gyengébb az előző, mint az utóbbi, és még hozzá tuningolnod sem kell.
Szóval, nincs ott akkora árdifferencia, hogy ne érné meg.
Onnan meg már simán továbbléphetsz[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
Valkűr
addikt
válasz laca000 #13254 üzenetére
JA tényleg éppen 20 ezer ft a különbség a 2 proci közt....Van akinek az hatalmas pénz. és a normálisabb alaplap is drágább. 30 ezer pluszba lenne az ember, ez ma egy fullos léghűtés ára. Nem annyira elhanyagolandó. De ugye ez az a pont amit el kell döntenie az embernek, mire kell és megéri e a többletet...
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
laca000
őstag
válasz Valkűr #13255 üzenetére
Megéri, ha tervezed a továbblépést, akkor meg még inkább, elhiheted.
Ha képes vagy elkölteni egy gépre 150-200k-t, az a 30ezer plusz, az micsoda?
Semmi.
És ráadásul még gyengébb géped is van.
Na az ott a rossz üzlet.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
Valkűr
addikt
válasz laca000 #13257 üzenetére
Érdekes, h mindig arra billensz amit épp használsz...Amig AMD volt nálad az volt a király, most már az Intel a király..Ki érti ezt Szerintem annyival pedig nem lesz gyorsabb az átlag felhasználónak meg főleg, h megérje a plusz kiadást, ezt már csak azért jegyzem meg mert én is megjártam a AMD vs Intel lépcsőt, és az Intelről tértem vissza az AMD-hez...Nem bántam meg, noha való igaz, h jobb sem lett a dolgom.n Mindig van egy határ amit meg kell húzzon az ember, ha ez a határ akár 5 ezerrel is drágább akkor is átléptem. Ennyi erővel utána már a 3820-tól is csak picivel több a nagyobb, attól meg csak egy picivel több ez picivel az, és a végén ott van az ember hogy 100-200 ezerrel több lett mint ami keretet felállitott magában az ember erre a célra
-
ViZion
félisten
Mérhetetlen a haragom!
Mondom van még egy pohárkára való forralt bor... erre baz'meg az idei év talán utolsó legye (azt se tudtam, h van a lakásban ) benne lubickol. Kilöttyintem, asszony szól, h a gyereknek van ilyen műlegye, azzal a konyhában arcozott, nem az? Nah, keresés... szerencsére igazi légy volt, így csak azt kellett megölni, a gyerek megúszta...Intelből i5 elég otthonra még játékra is, ha nem sok VGA+sok monitor a felállás. Így nézve nem akkora már a difi, viszont AMD-t lehet bütykölni, Intelből az feláras, drágadeszkás rögtön. AMD más irányt vett, majd kiderül mennyire jó a döntés, mert lassan az ARM is eléri ezt a szintet...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
laca000
őstag
válasz Valkűr #13258 üzenetére
Érdekes, hogy nem billenek semerre.
Csak éppen rámfogod, rámkened.
Nem szép tőled, ki érti ezt?
Az, hogy te mit gondolsz, vélsz, messze áll az objektív realitástól, és megéri a plusz kiadást, bármennyire is fáj, mert nem mész benne tönkre.
Az FX8350 az egyik legjobb processzor a mai palettán, nem ócsároltam, a mai napig szeretem, és szinte visszakívánnám.
Nem kell ferdíteni a szót, nyitni hitvitát, másnak van rá pénze, nem dönti nyomorba 30ezer, neked nincs, és arról én nem tehetek.
Következésképp ez nem azt jelenti, hogy te loser lennél, más pedig nyertes.
Ez van.Egyébként meg, jó végigjárni ezt az utat, több mindent látni, kipróbálni, mert akkor esetleg valóban ésszerű döntést hozhatsz, nem pedig képzelegsz, vagy hitegeted magad az eléd tárt, vagy vélt valóságról.
Most, a 3930K után kicsit én is megállok, aztán pihenek egyet.[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
Valkűr
addikt
válasz laca000 #13261 üzenetére
Félre értettél, de lehet én fogalmaztam rosszul és kissé nyersen, ezért elnézésed kérem.
Amit mondani szerettem volna, h van akinek sokat számit a már előre elgondolt értékhatár átlépése...Gondolkozzunk laikusan ha mindig azt mondom inkább legyen ez vagy az, mert csak 10-20 ezerrel drágább, akkor ennyi erővel soha nem lesz megállás, mert a 10 ezrestől a 20 ezres szintén csak 10 ezerrel drágább, szóval ha már kiadok érte 10 ezerrel többet akkor az attól jobb megint csak 10 ezerrel több, akkor azt veszem, ja de mégsem, mert még mindig van feljebb az is csak ennyivel drágább. Szimplán egy értékitéletet próbáltam szemléltetni veled, mert más pénztárcájával sem te sem én nem gondolkodhatunk, főleg a mai világban.
-
laca000
őstag
válasz Valkűr #13262 üzenetére
Van egy válaszvonal, ami csupán a hajlandóságon múlik.
És itt jön szóba a pénz.
Mindenkinek, személy szerint, el kell döntenie, mit szeretne, mit akar!?
De azt meg én nem szeretem, ha blődségekkel vádolnak, meg "arra hajlok, amerre a szél fúj", tipikus emberi irigy szövegelést.
És itt nem megsérteni akarlak!
Távolról sem.
Csak épp közhely beszélgetésekhez nincs, sem erőm, se kedvem.
És én pont nem az a típus vagyok, akit felcímkézhetsz.
A mai Magyar realitás pedig szintén nem az én saram.
Azért lehet okolni bárkit, csak nem engem, hogy nincs plusz 30ezer, mert élelmiszerre kell.
Köszönöm.És hidd el, egyetértek azzal, amit írsz, benne vagyok, látom milyen a mai anyagi helyzet, csupán azt próbáltam elmondani, hogy egy I73820, közel azonos árban, jobb választás, mint az FX8350.
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
válasz laca000 #13263 üzenetére
Rendben van , de akkor neked sem kellene általánosságban irni, és mások zsebébe nyúlkálni....Azt pedig akár én is kikérhetem magamnak, h irigységből szóltam volna rád a dolog végett, mivel az I7 amiről annó váltottam 2x annyiba került mint amit te most használsz...Épp ezért tudok laikusan nyilatkozni... Szóval maradjunk annyiban, h rosszul fogalmaztam és te is félre értettél. Vitát én sem szeretnék ebből nyitni. Egyszerűen unalmas már ez az állandó Intel vs AMD háborút olvasni Részemről ennyit a témáról...
-
laca000
őstag
válasz Valkűr #13264 üzenetére
Részemről sincs semmi háború, ez az amit nem értesz.
Nem vagyok klubtag, ugyanúgy "laikus"-an nyilatkozom!
Sem Inteles, sem AMD-s!
Fura, igaz?
És én is erőfeszítések árán keresem kenyerem, nem lopok, csalok, hazudok.
És örülök neki, hogy olyan jó géped volt, és sajnálom, hogy el kellett adnod!
Remélem lesz rá lehetőséged a jövőben, hogy hardveres szinten újra feljebb lépj.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Kerem befelyezni a topicban az AMD vs Intel harcot. Mostanaig mindenki OK volt es nem volt semmi veszekedes . Kerem maradjon igy is !!!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ViZion
félisten
válasz Valkűr #13264 üzenetére
Azon szoktam röhögni, mikor jönnek laptopot venni és határozott elképzelésük van, mert beszéltek a szomszéd kisfiúval, aki 2. éve tanul infót és nagyon ügyes...
Volt, aki i7 laptopot akart, mert az a király. Mondom OK, de mire lesz? Word, excel, levelezés, fészbúk meg a szkájp. Mondom arra igazán megéri, melegedni sosem fog. Végül kiegyeztünk i3-ban. Volt aki a 2 GB-os!!! VGA-val szerelt notit kereste, mert JÁTÉKRA lesz... OMFG. Mondom azt a 2 GB-ot sosem tölti ki, de sebességben még az 512 gDDR 5 is elveri, mert az a 2 GB csak DDR3... nem is értette. De neki azt mondták, etc, etc... Mondom én meg játszok, és nyugodt lehet, h a 130k-s notin nem fog sokáig játszani, akkor sem, ha nem fHD, mert elfogy a kraft.Szal. első kérdés: mire kell? Második: mennyi a keret? Igazad van, 10-20k különbség is sok, ha egyszerre veszi az ember. Én azt szoktam javasolni, h akkor már egy normális, de nem túl drága mobo, ram és bele egy használt proci, amivel elketyeg arra a 2-3 hónapra.
miklosss2012: nincs itt harc, az AMD-sek fasza gyerekek, az Intelesek meg... hááát...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
laca000
őstag
Az a baj a topic-al, nem ezzel, hanem úgy általánosságban, hogy mindenki szándékosan félreért mindent.
Mert személytelen.
Valaki mindig, valamilyen indok végett sértve érzi magát, azután levezeti azt a másikon.
Dühből, haragból, mindegy.
Valahogy le köll vezesse azt az eredendő emberi kisebbrendűségi érzést, hogy egy istentől elhagyatva kerültünk ide a világra.
Ami persze nem igaz.
Mert anélkül lélegezni tovább nem tud, és talán nem is akar.
Ez minden probléma forrása.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
Valkűr
addikt
Érdekes dolog amúgy ez az egész...Mikor intelem volt azért voltam bolond, majd AMD lett azért lettem, majd ismét Intel szintén bolond, és most újra AMD tulaj vagyok, egyre hülyébbnek érzem magam
-
ViZion
félisten
Szidni? Nem szidom... szánom!
Nem érezhetik a biosban eléjük táruló lehetőségek végtelenkáoszátööö.... végtelenjét!
Amúgy céghez magamnak i5 lett összerakva, lehetett volna AMD is, de kíváncsi voltam. Másik gép is i5, csak az almás. Szal én mindkét oldalt használom, a három OS-t szintén... Csak frankón beszólok, had pörögjön a topikAmi az én bánatom, hogy már nem a vas, hanem a SW ami limitál: a rengeteg félkész, optimalizálatlan sz@r, amit rájuk raknak...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Peaceliker #13256 üzenetére
Mindig rá lehet venni az embert egy kis pénzszórásra sajna.
Pl most beoltottál azzal az újfajta v911 stabilizáló tengellyel. Találtam valami tesztet, tényleg nem nehezebb, mint a gyári, és elvileg jobban repül.
Mondjuk legalább csak egy ezrest égetek el vele.
Megfogadtam nagy értékű szemetet nem rendelek... csap apránként sok kicsit, úgy jobb a lelkemnekAmúgy vajon noti kijelzőt merjek ebay-ről angliából rendelni? Egybemarad mire ideér vagy lesz még egy asztaldíszem?
Mondjuk ha a postás bedobja a teraszra, mint kolléga tápteszterét, akkor nem lesz vele gond.
Szerencsére a miénk inkább lop, az tiszta munka...[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Yeffy
veterán
válasz laca000 #13254 üzenetére
nm.
de, ezt mondom. teljesen egyt értek a gondolatmeneteddel, mint ahogy általában egyet szoktam. sok mindenben hasonlóan gondolkodunk.
nincs ezzel semmi baj, h ti ebbe ölitek a pénzeteket. titeket ez érdekel. ez a hobbitok. ezt szeretitek csinálni, élvezitek, elégedettséggel tölt el, stb... semmi baj nincs ezzel.ha úgy lenne pénzem, ahogy nincs, nekem is egy menet közben is állítható Air-ride-os, M csomagos E46 330Ci-m lenne (nagyobb minek, ebben is meg tudom ölni magam, de nyilván örök szerelem mondjuk az M3 uccsó 2 genje), beleb.szva olyan minőségi, és nem csak hangos hangcucc, h csodájára járnának, direktszűrővel, dörgővel, karbonbetétkkel, matt fóliával, 19-es BBS vagy O.Z papuccsal, minden földi jóval, amit én megálmodtam magammal. biztos, h állandóan azt b.zerálnám. mellette mondjuk azért a gépem sem lenne rossz, mint pár hete írtam
szóval ezzel nincs gond. ilyenek vagyunk. ez szerintem átlagos férfitulajdonság.
én elképedek, pl ti mi pénzeket költötök erre - szívetek joga, ti pénzetek. más meg mondjuk szarik az autóra, elég neki egy tök alap 1,6-os Astra, vagy bármi. ez ilyen, különbözőek vagyunk.a magyarázásként mögé rakott, kamu ideológiákat nem szeretem, amikor megmagyaráznak mindent - ahogy említetted te is - na azt nem szeretem.
mit gyártotok, ha szabad kérdeznem?
igen, ez annyira tipikus - bírom, mikor valami balkánról (bár ez se különb) szalajtanak valami vadbarmot vezérnek, akinek ráadásul köze nincs az adott területhez, de még távolról sem... nem normálisak -.-"nem értek a gyí7ekhez, ehhez a részéhez nem tudok hozzászólni
Mikloss: szerintem itt kulturált vita folyik, ami ezen formájában elfér itt. legalább én is tanulhatok belőle, aki nem követi ezeket.
amúgy meg felcsaptál modinak?Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
laca000
őstag
Egy olyan cégnek dolgozom, ahol az elért eredmény, már csupán a hatalom, és sajnos a képzelt dicsőség dolga[link]
-
ViZion
félisten
válasz laca000 #13278 üzenetére
"Egy olyan cégnek dolgozom, ahol az elért eredmény, már csupán a hatalom, és sajnos a képzelt dicsőség dolga" hmmm... meg az ukrán főnök...
HEURÉKA!
Te rendszergazda vagy a parlamentben!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Peaceliker
addikt
válasz addamka #13147 üzenetére
De mi van, ha lecserélem alap motort?
Persze még felszállni sem tudtam, egyelőre arra kéne gyúrni!Én panellakó vagyok most, marad a benti reptetés, de majd ha lesz több akkum, akkor lehet elnézek vmerre vele (majd ha jó idő lesz), mert így 2 akkuval 10 percet megy kb, arra kimozdulni is kár!
Az irányítót is lehet (anti) tuningolni, lehet megcsinálom majd. 3 ellenállás kell (meg egy páka, azt amúgy is vennem kéne már). Le lehet halkítani, meg az oldalazást lehet finomítani (nem reagál olyan hevesen a "pöccintésre").
Úgy vagyok vele, hogy (lassan) 1-2-3-4 ezret elverek apróságokra, ami ne válik be, azt visszacserélem gyárira.
Kocsi tuningot amúgy sem szabad elkezdeni, mert nem lesz vége (mint tuningoknak általában)!
Kocsim olyan 800k-t érhet, de gond nélkül el tudnék költeni tuninga vagy 3 millát!Konzol engem a gamepad miatt nem mozgat (az nekem nem esik kézre), meg drága rá a játék (pc re ugye van alternatív "elérés")...
(#13276) addamka
Há' bocsi!
Megrendelted már? Mert ha nem, akkor rendelj 2-t, belső postán majd átküldöd!
Ezt nézd meg! Meggondolandó 1-2 dolog!Én azt azért nem mernék rendelni, főleg, mostanság vámon majd mindent megfognak, áfát rá is számolhatod...ha úgy is megéri kockáztatni, akkor mondjuk nincs min gondolkodni!
"Oh my Goa'uld!"
-
ViZion
félisten
válasz Peaceliker #13282 üzenetére
pc re ugye van alternatív "elérés"
Mint a bundle akciók? Felesleges crackel bajlódni, 0,5-1 év és kint van a teszkóban ócón. Persze a nagy nevek nem mind, vagy nem olyan gyorsan.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
őstag
válasz Peaceliker #13282 üzenetére
Kis értékű dolgokat fogdoshatja felőlem, arra nincs lópikula sem
Még nem rendeltem, majd hétfőn talán vagy kedden. Amúgy nektek nem ment az utasításból, hogy belső postával SEMMI MAGÁNJELLEGŰ?! Bár érdekesen jöhettek rá, feltételezem akkor kinyitogattak X csomagot, kedves
Legközelebb remélem a rendelt pizzába is beleeszik valaki, hátha megmérgeznek és veszélyben az IT üzem
(amúgy sose küldtem még semmit céges postán, szóval csak ironizálok)
Egy Microsoft mérnök nem jár ide véletlenül, aki adfs cookie-kal tisztában van?
[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
stratova
veterán
-
ViZion
félisten
válasz stratova #13285 üzenetére
... karira lepd meg egy ótómata mosógéppel, akkor a mosás sem para. Teregetőgép még nincs sajna. Amúgy mosógépre van egy ötletem már régóta... talán egyszer eladom jópénzért
-
Yeffy
veterán
válasz MiklosSaS #13287 üzenetére
én ugyanezt mondhatnám - sőt, mondtam is párszor - h "az egész fórumon ez van, amd-nvidia, amd-intel, vga-proci, stb - mégsem ugatok
szóval szerintem, ha tényleg off topik, kb minimalizálni kéne a kockatémákat. de nem szólok bele
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
ViZion
félisten
válasz stratova #13289 üzenetére
Azzal lehet megszívatni
Dobhatja ki az edényeit.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Peaceliker
addikt
válasz addamka #13284 üzenetére
Volt állítólag olyan szitu, hogy nem fogadák el a paypal kivonatot, mert aszondták, ez tuti nem annyi, és mondak a cuccra vmi horror árat és arra számolták a fát...
Akkor rendelsz 2-t? Én lusta vagyok!
De megkaptam, csak nem érdekel! Amúgy sosem használtam még a belső postát, úgy gondoltam, majd elugrom érte."Oh my Goa'uld!"
-
MiklosSaS
nagyúr
Vegre...FREEDOM !!!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
mackosajt
addikt
GYerekek!
Budapest Papp László arénáról kérdeznék.
Ki van képben?
Ide szeretnék eljutni anyámmal és nővéremmel.
Hová érdemes venni jegyet? Álló nem tudom, milyen, mert azért ez nem egy 20 perces utcazene lesz.
Ülő meg olyan hülye helyeken van. Már ami még szabadhttp://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MrM94
addikt
[link] az ilyen normalis?
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Peaceliker
addikt
válasz ViZion #13283 üzenetére
Megmondom őszintén, olyan 2005-2010 ig amit komolyan nyomtam az csak a lineage2 vt, utána nem nagyon játszottam, majd laptopom lett, amin kb semmi nem ment. Idén lett pc-m megint, leszedtem 1-2 játékot (bajlódtam is a crackkel, meg is lepődtem, régről nem ehhez vtam szokva ), de kicsit sem bánom, hogy nem vettem meg őket, hiába lett vna olcsó, mert sokat nem értek...d2 óta semmi nem fogott meg annyira (kivéve la2). D3 érdekelne, fizetnék is érte, de 12-13k az sok, 6ért tán megvenném...
Most path of exile vel nyomom, az meg ingyenes. Új játékok most nem is tudom mik vannak, nem is vonz nagyon...vagy nem is nagyon jött most ki sok játék? Olyan nagy a csönd (bf4 új cod on kívül)...
Szóval gépre is azé nem költök többet, mert ez is fölösben van meg kb, nem nagyon játszogatok (nincs nagyon mivel) ."Oh my Goa'uld!"
-
ViZion
félisten
Sokan nem tudják már mivel hívják fel magukra a figyelmet. Jackass óta mind szánalmas. Nem szabad nézni, ha nem nézik, nem fog töltögetni. Amúgy -ahogy írják is- be van pippantva. Két jó cigi után a lószart is illatos krémesnek érzed, szal. ez nem tehetség, csak módosult tudatállapot...
Peaceliker: PoE nekem nem jött be. Mi az a D? Diablo? nem tudom, nem is próbáltam. Azért az Elder Scrolls-nak adj egy esélyt, nagyon jó. Lövöldözésre Urban Terror a csúcs. Valami űrhajós kellene, MalibuTomi (jól eltűnt) Star Citizen várós. Hawken és MechWarrior kimaradt: a qrva anyukájukért nincs offline telepítő? Mobilnettel nem szedem le, annyit nem ér.
TeS Zenéje[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Peaceliker #13297 üzenetére
Jah, még a Mass Effectet próbáld ki. Nem akkora kihívás és bejárható terület, mint az Elder Scrollsban, nem olyan csavaros, mint a Deus-Ex, itt-ott hibás a történet és "lukas" az univerzum, de játszható, érdekes.
-
Shokkolo
addikt
válasz Peaceliker #13297 üzenetére
menjünk lineagezni
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- Építő/felújító topik
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest