- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybron
senior tag
válasz Liquidator #34951 üzenetére
[link]
Te hülyébb vagy mint a sokévi átlag, én hol írtam hogy számít? Reagáltam a témára, hogy én miképpen vélekedek erről. Inkább vonulj megint el, senkinek sem hiányoztál eddig sem és ezután sem.[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz Laraxior #34933 üzenetére
Inkább egy kis fragvadászat, mert a 0:857 magáért beszél. És pont hozzátok dobott be 10 tickettel a vége előtt és utána összeomlott a firefox. Nálam az ilyen statnak csak akkor van értéke, ha nyer a csapat egyébként egy nagy nulla
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
HRC95
tag
válasz LamaCube #34955 üzenetére
Baszhatod ha a csapatod 90%-a agyhalott... Nekem volt már olyan, hogy 800tic-es szerón 10k pont körül voltam a csapatunkból a 2.nak meg volt kemény 4-5k pontja. 1 fecske nem csinál nyarat
[ Szerkesztve ]
MSI Z270 | i5 7600K | G.Skill Ripjaws 16GB | Rog Strix GTX 1080 TI
-
Laraxior
titán
válasz LamaCube #34959 üzenetére
Meg ezen az RS szerveren minden gyökér taxinak használja a légi járműveket... épphogy behúzunk egy pontot, mire eljutunk a következőre, már húzzák vissza az előzőt. Úgyhogy vagy ott maradunk és védjük, ahogy mi is tettük a stratégiai ponttal, ami ezen a mapon a "D", vagy futkározunk mint valami idióta és akkor még a játékélményünknek is lőttek.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
gali777
őstag
válasz Laraxior #34960 üzenetére
Szóval lőttek volna a
statnakjátékélménynek... Nem tudom, nekem élvezetesebb zászlókat foglalni, mint campelni egy pontot, de hát kinek miBocs, de ez a tipik camper szöveg, hogy ő védi a stratégiai pontot Semmi pontjuk nincs, de ő csak ott ül annál az egynél ami van.
És általában azt nevezik ki stratégiai pontnak ahol épp kedve van campelni[ Szerkesztve ]
-
BIROD5
tag
Búcsúztam a 14.1-től . A gyerek akart minecraftozni de nem támogatja. Marad a 13.×. Majd ha javítják .
-
Sontir Fel
őstag
Udv,
Miert van az, hogy nem kapom meg a NEED ONLY ONE acsit? Hiba olok C4gyel, mindig azt irja a kor vegen, hogy 0, a tobbit viszont szamolja. Kinomban mar nem csak tankokat c4ezek, hanem embereket is, de csak nem kapom meg
Ugyanez igaz most az open firere, hiaba megyek valaki moge es nyomom neki a defibrillatort, csak nem akar megmurdalni
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
aizen92
addikt
válasz Sontir Fel #34963 üzenetére
hülye kérdés lesz és sorry előre is:
Megvan a level 10 és a china rising dlc?amúgy most nézem. nekem is üresek, pedig mindegyikkel öltem már. lehet, hogy 1 körben mind a 3 kritériumnak teljesülnie kell?
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Sontir Fel
őstag
válasz aizen92 #34964 üzenetére
Egy korben csinaltam meg oket. SKS killek, alap shoti killek - ezeket irja isa vegen, hogy teljesitettem - de hiaba c4ezek tankot vagy snipert, azt nem adja meg.
104es szint, premium account, ez nem lehet problema.
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
aizen92
addikt
válasz Sontir Fel #34965 üzenetére
most olvasom a BL forumon, hogy el van cseszve a c4 reg.
sokan azt írják, hogy reconként ölj dmr-rel , c4-el, shotival egy körben. sokaknak ez segített. egy próbát megér.[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz Sontir Fel #34967 üzenetére
Ha sikerült le tudnád írni, pontosan hogyan? mert akkor ma én is megcsinálom végre! szerintem a recon class lesz a kulcs, úgyhogy sikerülnie kell. hajrá
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Laraxior #34933 üzenetére
Erről beszéltem a múltkor, amikor behisztiztem, hogy gyertek már segíteni E-re. Akár milyen jó tankos baszhatja, ha nincs gyalogsági támogatás. Egyszerűen nem megy a puhatestű banda nélkül. Félre ne értsd, szép stat.. (lófaszt szép tök átlag stat tőled te flagrunner )
Hiába a 4 tank, mégis legyőztek a ludak. Kár érte.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
yodamester10
őstag
Az biztos,hogy olyan nem lesz a tank mint bf3-ban,és soha nem fogom elérni a 17 ezer killt vele itt a bug4-ben,én még atomot is tennék a játékba
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz yodamester10 #34971 üzenetére
papírtank. nagyon nem sikerült eltalálni. bár ezzel van a legtöbb killem, de még mindig nem érzem azt mint a BF3-ban.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz yodamester10 #34971 üzenetére
Semmivel nem gyengébb sem az mbt sem az ifv mint a 3-ban volt. Máshogy kell vele játszani? Igen. Ennyi a titka csak.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz ZoliGamesHD #34974 üzenetére
Szerintem nem. De ezen nem veszünk össze. Teljesen más a játékmenet, sokkal jobban rá vagy utalva a tankban a gyalogságra, mint a háromban. Pont azért mert minden kasztnak meg van a tank elleni fegyvere. Kivéve az assault, de az lockeren kívül semmire nem jó
Ha magányos hőst játszol:
A; vagy kurva gyorsan szétkapnak,
B; jó messziről pufogtatsz
Engem ami a legjobban idegel, hogy nincs bennük nyomaték. Nem megy föl egy dombon, csak lendületből. Ne már....Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Whysperer
addikt
válasz DeadMeat #34975 üzenetére
Tank az olyan mint attack heli. Nyomod neki ,de nem megy!
Amúgy nem offolok szóval nem mondom meg melyik film ,de rá fogsz jönni. Rakétás teherautó úgy megy mint egy csiga. Na most az a teherautó élőben olyan nyomatékos diesel motorja van ,hogy sz.tem még a házakon is át kellene mennie! 8) De a Tank is ugyan ez nem is dombon hanem normális kialakított úton kis emelkedővel megakadnak. pedig ezek a járművek felező sebességváltókkal úgy mennek mint az állat! Teljesen egyet értek veled!
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
kisza25
félisten
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz aizen92 #34979 üzenetére
pont az miatt -7 mert 0 az SPM pedig már majdnem felgyúrtam a skillem 370 fölé, de így
igazábol csak játszom, ahogy szoktam, nem skillre megyek, de mostanában szinte csak járművezek, a napokban elég jól ment
mai első fél köröm
második köröm
és a 0spm link volt a a 3.[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
afrojack1
senior tag
Ez a zene nagyon nagy
Lol bf4 barátok közt
Mivel kell elsütni a fegyveren a gránátot vagy löveget?
[ Szerkesztve ]
SC: Herczku_Death
-
Gyula84
veterán
válasz Liquidator #34957 üzenetére
mennyé pörgessed a gta5öt
(#34981) afrojack1
úristen ahogy mondják éppen a videóbantűz gombbal csak először át kell váltani rá valamelyik szám gomb nem tudom pontosan nem nagyon használom mármint ha az m320ra gondolsz
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
fornettisuti
veterán
Tegnap esti elmenybeszamolo Iram szerveren Paracelen:
Kigondoltam hogy jolenne ritkitani a csonakokat javelinnel.
Kertem squadomat es oldalamat is hogy jeloljek lezerrel oket, hat vagy nem ertettek magyarul vagy tettek ra magasrol, mert senki nem jelolt egy jatmuvet sem, hat ennyit a tobbiek csapatjatek mentalitasatol. Ha nekem nem nem segitenek en sem tudok. Volt egy tripla killem javelinnel meg is lepodtem hogy nem fustolo gyorsnaszad szetpukkant egy javelintol lezermegfestes nelkul. Utana mar csak 25oket vett le talaltonkent. Aztan jott a script a roncshajoval es vicces modon siman feltudtam menni a hajo tetejebe mert emberem pokember modjara a legmagasabb pontra is felmaszott, meg a hajo belsejeben is voltam a kapitanyi hidon.Konkluzio:
Iramos tagok ugyesek 👌
ASVal 💩 a 20as tarjaval normal szervereniPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
kisza25
félisten
válasz fornettisuti #34983 üzenetére
akik az iram szeróra járnak általában olyan típusú emberkék akik gőzerővel mennek előre, na ezek nem fognak leállni neked jelölgetni, kérj meg rá egy havert, amúgy pont az ilyen egy helyből javelinnel lövöldözős emberkéknek nem való ez a játék, mert itt az lenne a lényeg, hogy a pontokat elfoglald, nem pedig az, hogy minél többet ölj, minél könnyebben, ezek a rásegített sz@rok cseszik el a játékot, amikhez nem kell semmi tudás, MBT law, javelin és társai
-
FireKeeper
nagyúr
Sziasztok!
Tudom, kicsit off, de gondoltam talán itt kapok leggyorsabban választ a kérdésemre.
Szóval megnézném magamnak ezt a BF sorozatot (egyelőre solo-ban csak), de nem igazán tudom melyik résszel érdemes kezdeni. Ezeknek mennyire összefüggő, egymásra épülő a sztorija (mint pl a CoD: MW1-2-3)? Szóval pl a BF4 sztorija melyik előző résszel indult? Mert akkor azt kipörgetném aztán mennék tovább. Vagy teljesen független, minden részben új szereplőt alakítunk/új a konfliktus?pohár: hmm, az kár... szívesen vettem volna valami átívelést, de akkor bele is ugrok a harmadik vagy negyedik részbe rögtön. köszi!
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Nemrég kezdtem a játékot és az volna a kérdésem, hogy itt van-e olyan kis csapat, közösség akihez csatlakozhatok. Tudnak segíteni ha kell és tudunk együtt játszani. -
fornettisuti
veterán
válasz kisza25 #34985 üzenetére
Valamit nagyon benezhettel vagy csak nem tudsz irott szoveget ertelmezni, ugyanis en akartam segitseget nyujtani, hogy a zaszlot foglalhassunk konnyebben. Hatekonyabban azaltal, hogy visszaszoritjuk ill. lelassitjuk a daralo heliket, valamint a mar elfoglalt zaszlo toveben kempelo Lavos jopofa emberkeket. Marhara ramentem a zaszlofoglalasra, de igazad van biztos en vagyok hulye, hogy magamrahagyvan leolok par gyalogot es engikent probalom kiloni a kemper Lavot.
Ennalam nem az a meno hogy onkent feluljunk a szoporollerre es tetlenul nezzem vegig ahogy hajoval helivel lemeszaroljak a csapatom es ez ellen csak engi raketaja valo infkent. Azzal pedig nem nagyon lehetsz tisztaban hogy kb semmire sem jo a javelin onmagaban lezermegjeloles nelkul ugyanis kb barmelyik masik engi raketa erosebb nala alapbol es ezzel csak jarmuvet lehet loni. Mbtvel koszono viszonyban sincs, sajnos ezekszerint a kulonbozo raketatipusok alapveto felhasznalasi modjarol sem vagy tisztaban. Hasznalj javelint es rajossz mennyire fontos celozni vele es celon tartani becsapodasig. Marhara osszekeverhetsz valakivel, hogy ilyeneket irtal. Amit en csinalok az a csapatert van, vice-versa. Amit te irtal le az egy masik jatekmod futkosva egyik zaszlotol a masikig rambokent.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
pohár
félisten
válasz FireKeeper #34987 üzenetére
nincs összefüggés a részek single-je közt, azzal kezded, amelyikkel akarod
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gali777
őstag
válasz fornettisuti #34989 üzenetére
Javelinnel rajta kell tartani amíg betalál, húha nagy kaland. Attól ugyanúgy noaim fegyver és ugyanúgy mbt law szint.
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Chris78
aktív tag
Aljas dolog a mortár de néha egész jól hasznosítható. Link
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
lofagi
addikt
válasz FireKeeper #34987 üzenetére
Ha mindet ki akarod tolni akkor 2 féle utat tudnék javasolni. Az egyik a Bad Company 2-vel kezdődik a másik pedig azzal végződik. Ha a legjobb single-el akarod kezdeni akkor azzal kezded, ha pedig jó szájízzel akarod befejezni akkor a végére hagyod. Ennyire egyszerű. Sajnos amúgy a BF sorozatnak nem a solo része az erős, így túl sokat ne is várj tőle.
Amúgy MÁRMEGINT Dupla XP van?
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
aizen92
addikt
válasz Sontir Fel #34986 üzenetére
na szuper!
igen. úgy tudom csak elölről lehet. de ha felveszel friendbe az iram szerón elintézhetjük ezt is. és nem kell napokat várni arra amíg kinyírsz valakit.
-
suppahmarkie
csendes tag
Üdv ! mért van az hogy néha kidboál hogy nem tud csatlakozni a szerverhez, meg hogy game disconnected es hasonlo baromsagok, mert igen idegesítő, mikor dupla xp van plusz 200as XP boost, már egy tankkal majdnem végig tolom a pályát, és gondol egyet , kibasz..........
-
lofagi
addikt
válasz suppahmarkie #34997 üzenetére
Valóban idegesítő, de vigasztaljon a tudat, hogy ha nem a szerver oldal halt le akkor megmaradt minden pontod amit elértél a körben.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
gyilok82
csendes tag
[link]na ezt most kaptam egy szeron pedig csak AA-val voltam és azzal öltem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest