- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raubisoda
senior tag
Igen ebben is detto ám mióta felkevert a mantle vs 13.12 13.30-as drivert(remixeltem) igaz ennek köze nincs de picit fürgébb.Viszont:játékba a mantle driverrel néha megbangul a vinyó.
[ Szerkesztve ]
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
bul07
nagyúr
válasz raubisoda #34451 üzenetére
Nekem SSD-n van a játék és régi vga drivert használok 306.97
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
lofagi
addikt
válasz Kevin's #34455 üzenetére
[moderálva]
Ő találkoztatok már olyannal, hogy a csókából csak a neve látszódott? Tegnap délután játszottam Kiszával és csak a nevét láttam. Vicces volt ahogy Zavod-on az F ponton lévő radarhoz szalad fel a lépcsőn egy név, de karakter sehol. Itt a kérdés az, hogy ez vajon az enemynél is előfordul vagy csak sajátodnál. Ha az ellenfelet is így látatlanba látod vagyis nem látod akkor azért elég cinkes lelőni!
[ Módosította: radi8tor ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Gyula84
veterán
csak nekem nem megy az origin? nem akar belépni csak offline akar menni
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
conqver
aktív tag
AS Val-t hogyan lehet megszerezni?
Nagyon sokan rohangálnak veleShadow&Dust.....
-
aizen92
addikt
válasz lofagi #34457 üzenetére
Ez szerintem az amikor ledeployolsz és nem látod se a karaktered, se fegyvert semmit. Múltkor én is így leszülettem és befutottam 4-5 ellen közé, de nem lőttek le amíg elő nem kaptam valahogy a fegyvert.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
lofagi
addikt
válasz kisza25 #34466 üzenetére
jó hát aki láthatatlan a pályán annak könnyű
Lassan amúgy már kijöhetne az SA, ha már meg lehet szerezni néhány azaz 1 fegyót! Nincs még semmi pontos hír a megjelenésről ugye? Vagy átsiklottam a hozzászólásokat?
Remélem nagy balance patch is jön már, mert hiányzik nah!
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
kisza25
félisten
válasz lofagi #34467 üzenetére
ezt most nem értem
arra írod, hogy a földön vagyok és nem a levegőben ténykedek, mint egyesek
téged csak helik meg AA lő és közben javítanak, engem meg boldog boldogtalan[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
lofagi
addikt
-
kisza25
félisten
válasz lofagi #34469 üzenetére
ja így már értem, de az okát mondjuk nem tudom, lehet ennyire szar a netem? néha 30-ról 400-ra ugrik a pingem most,hogy mondod en is láttam már fegyvert rohangálni ember nélkül
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Balika23hun
aktív tag
válasz lofagi #34467 üzenetére
Hát igen ideje lenne már az SA-nak, de már annak is örülnék ha dátumot adnának neki. Ha nem lenne kész a dlc akkor megérteném a késést de így kész vicc hogy semmi hír róla.
A nagy balance patch-ot én is várom már főleg a mbt law-os nerf-et, de félek tőle mint tűztől hogy miket fognak elQúrni vele mert vmit biztosDragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
Frozzy
őstag
válasz Balika23hun #34472 üzenetére
mit tudsz várni a kiegben amikor a játék olyan bugos, hogy szinte játszhatatlan néha ?? attól nem fog javulni, hogy beraknak 4 mapot!
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
lofagi
addikt
válasz Frozzy #34473 üzenetére
Ez tény. Sőt ahogy a tendencia is mutatja nincs olyan patch amivel ne hoznának be újabb hibákat a játékba. Várható volt, hogy a mostaniban is lesz nem is kevés, a Matle is bezavar biztos nem kicsit. Ettől függetlenül kétlem, hogy csak Balika aki várja a kieget. Konkrétan már én is nagyon örülnék neki, főleg a +10 szintnek, nem tudom megmondani miért, de valahogy jó érzéssel tölt el, hogy fejlődök. Nah mind1. Várom az új mappokat, konkrétan nagyon kíváncsi vagyok a levolution-ökre, főleg a Gulfon, bár valószínűleg az elején fog tetszeni igazán aztán jön az amire hivatott, csak idegesíteni fog.
Ő múltkor azt hallottam valami forrásból passz, hogy honnan, hogy a CR-os kiegben is vannak levolution-ös filek csak valamiért nincsenek aktiválva. Erről tud valaki valamit? Köd, eső, homokvihar, ezeket hallottam. Valaki meg tudja ezt erősíteni?
-
lofagi
addikt
válasz Rico45 #34481 üzenetére
Azt nem tudom megérteni, hogy bejön ilyen orbitális hiba, hogy TDM-en nincs hang, gunnernek beülsz és kifagy a játék. Kétlem, hogy ezt nem lehetne kijavítani két hotfixel könyörgöm! Miért kell megvárni a következő nagy patchet? Biztos már mindenki telesírta a fórumot, hogy megjelentek ezek a hibák. Ez nem egy olyan két hiba ami a kezdetektől benne van a játékban. Nem vagyok programozó fogalmam sincs, hogy egy kódsor megváltoztatása mennyire befolyásolhatja a többit. Nyilván az eddigieket alapjában véve elég nagyban.
-
Frozzy
őstag
hihetetlen, hogy egy bf4.exe leáll dolgot 3hónap alatt nem bírnak kijavítani
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
bul07
nagyúr
válasz Frozzy #34483 üzenetére
Nálam régen nem volt .exe hiba , de mostanra sikerült nekik belerakni
Így nem hogy javítják a dolgot hanem fokozzák hogy többeknek legyen elérhető( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
lofagi
addikt
Úgy voltak vele a készítők, hogy nehogy már legyen olyan ember aki kimarad ebből a jó kis élvezetből!
Biztos nem új infó mindenkinek, sorry ha már valaki belinkelte.
Vihar Altarin, Homokvihar Silken, Köd Guilinen, s valami eső szerű Dragonon. Pont ennyi maradt ki a CR kiegészítőből. Hihetetlen, hogy azt a hangulatot amit tud okozni egy ilyen változás 1-1 pályán képesek voltak kispórolni.
(#34486) pohár zavod, conquest, ülj be gunnernek, az crash garantált! nah jó nem 100%, de nekem tegnap 3-ból 3! :]
[ Szerkesztve ]
-
DieHard
senior tag
Jobb lenne hagynák fa.ba az összes kieget amit beterveztek, és a befektetett erőt és lóvét rátolnák egy atombiztos bf5-re.
-
yodamester10
őstag
Ma reggel 7-11 közötti kockulásról:
A játék egy fos,kezdve az exe működése leállt,aztán simán kidob,aztán bannoltak,mert túl jó voltam és csalok,aztán gyökér gyerek csak kis helivel ment minden pályán a társával és nem lehetett lelőni,vagyis nagy nehezen tunguskával+igla,ez már egy vicc kategória,aztán még lockeren is tömegével sniperek,a csapatunkban kb 2% foglalt zászlót.
Nem is tudom minek nevezzem ezt a szart amiért adtam 12 ezret,mert,hogy nem kikapcsolódás és szórakozás az biztos.Még a végén visszarakom a bf3-at pedig nagy reményeket fűztem a bf4-hez.Lehet havonta csak egy két órát kellene vele nyomulni,de akkor minek vettem meg?Némelyik pályán nagyon sok a 64 ember,főleg sokan csak skill vagyis a stat miatt nyomják+minden szar feloldása.Itt a csapatmunka =0-val. -
isizakhi03
tag
válasz yodamester10 #34490 üzenetére
És ezt nem én mondtam.. De teljesen igazad van ! Sajnos én sem találkozok nagyon sehol csapatmunkával. Minap beírtam a chatbe a csapatnak, hogy "támadjunk zászlót" erre ez a válasz jött: " Ez nem a CoD"
Intel Haswel i5 Feel the Real Power !
-
yodamester10
őstag
válasz isizakhi03 #34491 üzenetére
Lehet közösségben kellene nyomnom,mert sajna ez a játék már nem igazán élvezetes egyedül.
-
isizakhi03
tag
válasz yodamester10 #34492 üzenetére
Szerintem senkinek sem az
Intel Haswel i5 Feel the Real Power !
-
lofagi
addikt
válasz yodamester10 #34492 üzenetére
Az a baj, hogy nagyon sokan egy alapjában véve multiplayer játékot úgy akarnak megélni, mint egy singlet, hogy egyedül is lehet érvényesülni. Lehet, nem mondom, hogy nem, de igazán élvezetes a játék csak akkor lesz ha a többiekkel együtt játszol. Illetve ha valaki képtelen lemondani egy bizonyos pozícióról akkor bizony megint csak élvezhetetlen lesz a játék. Meg kell tanulni alkalmazkodni a helyzethez és ez az ami nem sok mindenkinek megy, mert ő csak jetes, csak helis, csak tankos, csak sniper stb stb stb. Amikor épp assaultra van szükség akkor ne menjen be senki engiként, mert hasztalan lesz, vagy épp fordítva. Az, hogy javítják a helit és nem lehet lelőni? Szerintem ebben semmi rossz nincs, csapatjáték! Meg van az ellenszere, még több stinger. 1 ember kevés lesz,hogy levadássza. A kulcsszó a csapatjáték. A sniperek ha nem csak a lövöldözésre koncentrálnának, hanem pl mint a betában ahol rendesen folyamatosan ment a méregetés, akkor a helisnek semmi esélye nem lenne, de mivel ez már nincs meg, így fölényesen repülhet a kishelis. STB STB STB. De ez nem a játék hibája, hanem azoké az embereké akik képtelenek másra figyelni csak arra, hogy jó legyen a stat. Ezzel úgy sem tud csinálni semmit se az EA se a DICE. A BF4 iszonyatosan koncentrál a csapatjátékra, perkek, utasítások, commander. De a játékosok fele azt se tudja, hogy ez hogy működik. Úgyhogy az egyedüli játék akkor jó ha tényleg sikerül olyan csapatba belépni ahol némileg összejön annyi ember aki tudja mi a feladat, vagy az ellen nagyon gyenge. Haverokkal meg az se baj, hogy ha kikapsz, mert mégis velük játszol.
-
Zolee11
senior tag
válasz yodamester10 #34490 üzenetére
Nálam szerencsére nincs probléma a játék futásával, hónapok óta nem volt fagyás sem. Órákig fut hiba nélkül.
A játékmenet? Hát a csapatmunka az kritikán aluli, ahogy az ellenfél összefog egy picit szitává lőnek, és darabokra szednek, mindenki fut szanaszét a f***ba, próbál egyedül áttörni, ügyes, okos lenni... Számomra ez hihetetlen, ennyire jól működik a szép új világ? Mindenkit taposs, úgyse érnek semmit, csak az ÉN az EGO az az ami ér bármit is, összefogás, együttműködés? Az mi?
Ritkán sikerül kifogni jó csapatot, együtt csinálni mindent, és akkor van meg az igazi játékélmény, a közös munka gyümölcse, ha lehet így hívni a hentelést. Szóval nem vagy egyedül, más is keresi a csapatmunkát.no brain, no problem
-
lofagi
addikt
3 járműves pálya lesz és 1 infis.
(#34498) asdxv Szerintem ez egyáltalán nem baj, aki egyedül szeret játszani az menjen COD-ozni, aki többiekkel az menjen BF-ezni. Ez teljesen jól van így szerintem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest