- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@rdel
őstag
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de a commander módot csak akkor engedném, ha mindkét csapatnak van.
Nagyon sokat kell küzdeni, még egy gyengébb csapat ellen is, ha van commanderük.Ez az Alan gyerek meg elmehet a pi....., még a free gameknek is komolyabb hitreg-je van mint ennek a szarnak. Még ha két méterről hátulról is leped meg az enemy-t akkor sem biztos, hogy te jössz ki győztesen.
Bármikor itt hagyom az egészet a francba, ha ajánlotok egy "működő"(!) multit.
És engem még a technikai problémák sem sujtanak. Mi lenne ha még az is! -
Mr.White
senior tag
kemény hogy majdnem minden hozzászólás valami hiba.
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ThePoweR
senior tag
Engem mással ver. Sosem fagyok ki. Minden szeróra feltudok menni. FPS is van bőven. DE. Ki*** sz*r hulladék a játék. Játszhatatlan a lagg miatt. Close combat lehetetlen. Ugrál az enemy előre hátra. 1 frame halál. Másnak is ilyen vagy csak engem szopat ezzel? Komolyan inkább fagyjak ki óránként valami f*s hibával, de ne laggoljon már.
Járművel sem tudok normálisan játszani. Tank csúszik remeg pattog driftel. Heli-t vezetni oké, de lőni senki nem tud. Ha én vagyok a gunner meg rángat az egész. TV-t meg el is felejthetem mert irányíthatatlan a lagg miatt. APC ugyan ez. Pattog ugrál csúszik...
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
-
Kevin's
senior tag
Nem tudom mi van a szerverekkel,de minden 10 perc után bf4.exe leáll A Dice-os fiúk vamit jól elbasztak... szinte játszhatatlan a játék,kár volt ki adni ezt a patch-et eddig nem voltak ilyen gondok
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
SkyS1gn
félisten
Na... úgylátszik csak be kell melegednie... toltam pár elég epic kört mantle alatt.
SA launch leaked:
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
TechArtist
aktív tag
Az hogy van, hogynálam TDM-en van hang?
Igaz csak az első 100 ticketig, de az is több a semminél, főleg úgy, hogy nem jött újabb patch.
-
addikt
válasz ThePoweR #34859 üzenetére
A laggot illetően azt kell, hogy mondjam, nálam egy 25 megás nettel szerencsére nem jellemző. Az igaz, hogy engedve a csábításnak felraktam a 14.1-es Mantlet, azzal viszont mind többen is írták valóban voltak elég sűrün azok az egy másodperces beakadások. Nem szedtem le a drivert, csak átállítottam Dx11-re, és ezzel szerencsére ez megszünt.
Ami a helis gunnerkodást illeti, megtudom erősíteni a tapasztalatodat, mert főleg foduláskor iszonytatóan rángat, és mivel én helit nem vezetek, csak lövészkedek, általában 7-8 perc után muszáj kiszállnom, mert szabályosan tengeribeteg leszek ettől. De ez tuti, hogy nem lagg, hanem ilyen a játék."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
aizen92
addikt
válasz SkyS1gn #34862 üzenetére
na szuper! kössz az infót! reméljük tényleg elstartol akkor. kéne már egy kis " változatosság " a bughalmazok között.
(#34867) asdxv: én bízok benne, hogy nem tolják el még jobban, és jön valami gigamegapatch majd a DLC-vel.[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
DeadMeat
nagyúr
válasz ThePoweR #34863 üzenetére
Hova nincs packet loss? Mert a helyi szerveren nincs nem jelent semmit.
A multigaming szervert unkább hagyjuk, többek között azért nem járok oda, mert állandóan laggol.
Ja szar a játék, érdekes nekem és akikkel játszani szoktam nincs állandó jelleggel ilyen probléma.Előfordul? Igen. Megyünk máshova... Szar a játék.... Nem kötelező vele játszani ebben az esetben.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
SkyS1gn
félisten
válasz aizen92 #34866 üzenetére
Annyira nem várom mint egyesek, bőven elvagyok még ezeken a mapokon, bár Gulf amúgyis all time kedvenc, a homokvihar meg elég pöpecül néz ki, Firestorm jobbnak tűnik, a 3-ban nemkomáltam de itt eléggé tüzes és "kormos", Caspian érdekes, Metro-t meg mindíg is utáltam.
-
ThePoweR
senior tag
Videót veszek fel és tessék: [link]
Úgy adta mint a szemét.
DeadMeat: Mi a neved Battlelogon. Felvennélek. Ha már olyan jó szerókra jársz.
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
Canal Tdm nem lesz uj dlcben?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
spanglee001
addikt
nálam nem írja az origin hogy mikortól van a SA.
viszont nálam hiba nélkül megy minden, remélem így is marad
vagy 200késeléssel besegítettem a közösbe, de látom van még egy 50 meele ribbonos assignment az még 200 késelésnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
SkyS1gn
félisten
válasz spanglee001 #34876 üzenetére
Szerinted miért mutattam
-
aizen92
addikt
válasz fornettisuti #34875 üzenetére
Second Assault DLC tartalmazni fog 4 korábbi mapot:
Caspian Border
Gulf of Oman
Operation Firestorm
Operation Métrode hogy válaszoljak is. nem fogja tartalmazni a Noshahr Canals BF3 mapot.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
-
D.Orion
veterán
válasz aizen92 #34879 üzenetére
A felsoroltak közül kettő esetében egy szó jutott eszembe, mert igen sűrűn lejászódott:
BASERAPE!Locker/Blokker mellé most kapunk még egy Metro-t is. Két igazán jó map amit csak az átlag feletti játékosok tudnak értékelni, a többiek meg szopnak rajta. Mert egyedül nem képesek megnyerni egy csatát.
Locker-el nem lenne semmi baj, hogy ha az alsó szint teljesen végigérne a pályán. Mondjuk az is egy idióta aki 64/64 fős szerverre Locker-t szavaz.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz Gyula84 #34883 üzenetére
Operation Firestorm:
Egyik oldalon a csipás hegy, megtámogatva rakétásokkal, légi járművek ellopása, enyhe tank támogatás.
Másik oldalon masszív tankoszlop felsorakozása, jet-ek a nagy nyílt teret széjjel lövik, sniperek elintézik a többit.Kész is a baserape, 8 együtt dolgozó ember képes a bázisra beszorítani kétszer-háromszor annyit, gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Most volt időm feltenni a játékot és kipróbálni a mantlet. Jól tudom, hogy a dx 11 megint akkor lesz aktív, ha kilépek játékból és újraindítom az origint? Mert játék alatt hiába váltottam directx-re, ugyanúgy laggolt, mint az atom.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Tudom, de csak megnéztem, hogy van-e menüben. Viszont amióta frissítettem 14.1-re azóta összeomlik a firefox a kör végén. Lehet visszateszem a 13.12-est.
Cris99
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
SkyS1gn
félisten
Mit gondoltok multi mérésre a spectator milyen lenne? 1000x könnyebb mint belépkedni aztán lelőnek meg nem tudsz oda menni ha másik csapatba vagy stb...
Most igen pöpecül fut, texture ultra többi high, HBAO, high MSAA, 5780x1080, Mantle, 50-60fps
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz SkyS1gn #34896 üzenetére
ott is le kell renderelnie a procinak a fizikát, az effektek is valószínűleg aktívak, szóval szerintem 100%-ban alkalmas
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Looserke
őstag
válasz ThePoweR #34859 üzenetére
Lehet hogy én vagyok a kivétel, de nálam se fagyás se BF4.exe kidobás se lagg nincsen.
A találatokat is beadja rendesen mindig. De lehet nálam van a hiba...
Olyannyira meg vagyok elégedve a játékkal, hogy ma megvettem a prémiumot is az
alapjáték mellé. Az első két hónapot kihagytam egyébként.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest