- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
-
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #18692 üzenetére
Nem!!! Sima fegyvereknél 6os scope-nál kezdődik, ahogy TTomax mondja. Viszont M39-en (csipa fegyó) már az ACOG-nál is vissza lehet tartani a levegőt!
-
Winne
nagyúr
válasz Gyufaaa #18710 üzenetére
Nekem elég gyakori sajnos, nem lehet visszaváltani fegyverre ahogy bebugol a kés, ennél már csak a tugs a rosszabb, arról meg még nehezebb. Nem tudod lerakni, mert 3* nyomod meg, hogy tegye már le, de mindig valamit talál a földön, ami miatt nem engedi, aztán eléd ugranak és megmurdelsz, mert nem vált vissza..
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
pilu85
őstag
last man standing mért nincs? az elsõ meg kapna duplapontot pl. . gunmaster nèl is hiába elsõ az ember, megkapja a szokásos pontot oszt csá
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
pilu85
őstag
válasz Dexter-2000 #18717 üzenetére
ezért barom kár volt hozzászólnod.
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
belaazallat
addikt
válasz csapee #18719 üzenetére
Lehet hogy elírta és barátom-ot akart írni! Miért kell egyből a legrosszabra gondolni!
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Sabre
őstag
válasz pilu85 #18718 üzenetére
pilu, biztos sokáig szeretnél még ebben a topikban "lenni"i?
Szerintem egyre kevesebb az, aki viszont kommunikálna veled... folyamatosan hülyeségeket kérdezel és még arrogáns is vagy. Miért nem játszol a szőnyegen az én kicsi pónimmal, meg pár műanyag állattal? Ott nincs ennyi komplikáció. -
Laraxior
titán
válasz pilu85 #18718 üzenetére
baramit akart írni.... de gondolom jó nehéz behelyettesíteni a szövegkörnyezetbe, hogy nem a barom illik oda.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bul07
nagyúr
válasz Laraxior #18722 üzenetére
jé és tényleg, eddig észre se vettem hogy elírta, pedig elolvastam már vagy négyszer a hozzászólását hogy miért oltják
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
busman
veterán
Gondolom ezt akarta írni: "ezért baromi kár volt hozzászólnod."
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Laraxior
titán
gyorsan gépeltem de nekem kapásból leesett hogy mit is akart írni, még ha én se tudtam leírni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pilu85
őstag
èn szeretnék e itt maradni? olvass vissza ki volt gyökér és ki nem. köszi. kèrdezni van a topik ès nem Kazinczi versenynek...
[ Szerkesztve ]
-
gergo0328
senior tag
válasz pilu85 #18731 üzenetére
"èn szeretnék e itt maradni? olvass vissza ki volt gyökér és ki nem." Ezt a mondatod ha máshogy fogalmazod meg megint helyzetelőnybe kerültél volna. Parancsolj: "Én szeretnék-e itt maradni? Olvass vissza kérlek ki kezdte el a sértegetést?"
Ehhez mit szólsz? Talán így könnyebb lesz szót érteni.[ Szerkesztve ]
-
Dexter-2000
őstag
és mi van ha netán ezt akarta írni?
ezért bánom, kár volt hozzászólnomSzép napot!
-
SkyS1gn
félisten
itt valami magyaróra folyik?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz Tomi0703 #18671 üzenetére
Battlefield 3: Danih nevű kolléga adja: 3.990,-
Battlefield 3 Prémium:Lehet már nem aktuális,de kérdezd meg,7.000,-De itt is van 7.190,- [link]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Winne
nagyúr
válasz @rglaaf #18744 üzenetére
Ilyen ez, valamelyik szerveren nagyon adja, aztán van pár karika, amikor csak hal az ember. Ilyen ez a popszakma.
@(#18743) pohár: ha valaki hozna egyet leölve megpucolva, akkor felbökném a tábortűz fölé megsütni na.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
pohár
félisten
jaaa, jóvan
csak írtad, hogy védjük a fákat, mondom akkor egyél hódotGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
őstag
Hát ez a fórum kezd egyre jobb lenni. Nyelvtan óra, majd hódok
-
Muerte
addikt
Mi folyik itt Gyöngyösön?
-
- = Zk = -
félisten
válasz Muerte #18749 üzenetére
Chuck Norris TUDJA!!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Aktív témák
Hirdetés
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest