Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mackosajt

    addikt

    no, nyomta már egy kört a CLASS szerveren.
    várni kellett vagy 30 percet, mire elindult a játék. Aztán nem tudom, magyar-e a Hitman nevű emberke, de qrvára felhúzott a játék elején, hogy csak heli-heli-heli... voltunk bent 6-an, aztán 8-an... mondhatni, öröm kis létszámnál a helis. Na meg helivel húzni a zászlót...
    Azért is idegesített, mert szegény haverom tegnap kezdte a játékot, és ő is ott volt, persze halt rendesen, mondom nehogy elmenjen a kedve az egésztől.

    aztán Hitman kiszállt a heliből, és szerintem egészen jó, és élvezetes kis küzdelem kerekedett. Mivel nem sokan voltunk, így ide-oda rohangáltunk, olykor megtaláltuk egymást, puffogtattunk, majd örültünk, ha életben maradtunk.

    Ami a lényeg, oké, hogy van heli, de szerintem amikor éppen annyi játékos van bent, hogy elindul a kör, nem feltétlen szerencsés azzal irtani a népet, mert hamar vége lehet a körnek.

    Ami viszont érdekes, nem tudom, más is tapasztalta-e, de szerintem a ping csalóka a szerón. A várakozás alatt repcsiztem, és szaggatott. Ilyet ritkán tapasztalok. Mondjuk 60-70-közt ingadozott a pingem, máshol meg alatta szokott lenni.

    Na, üdv!

    http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

Új hozzászólás Aktív témák