-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
-
prokxy
veterán
Így van!
1337-esek közt anno tag voltam, mint tankos, csak ki kellett lépjek, mert 3 platoon lehetett max akkor még és a TCE elsőbbséget élvezet. Mentem pár kört velük, TS-en is, hááát, akkor bizonytalanodtam el, hogy én tudok tankozni a BF4-ben!szerk:
Fagi, ha nem vagy barilistámon, dobj már pls egy friend req-et...
Ill. azoktól is várom, akik megveszik a BF1-et! Köszike[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
őstag
Fölmentek az árak Dél Afrikában
http://mygaming.co.za/news/pc/103647-battlefield-1-gets-a-massive-price-increase-on-origin-sa.html
The price of Battlefield 1 on Origin South Africa has just seen a massive increase, with the Standard Edition of the game now priced at R999.95 as opposed to its previous price tag of R599.95.
This price increase has been applied across all editions of Battlefield 1, with prices now ranging from R1,000 to R1,900.
-
prokxy
veterán
válasz Németh Péter #6854 üzenetére
Vhol csak lesz Deluxe verzió jó áron...legalábbis bízom benne.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
lofagi
addikt
válasz Németh Péter #6854 üzenetére
Remélem ,h aki már korábban megvette azoknak nem változtatják meg. Habár a pénzt még nem vonták.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
kisza25
félisten
ma meddig van a béta, mert nekem már nem akar elindulni?
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
olle
senior tag
Sziasztok.
A játék a 2. "meccs" után kifogyott mind a video illetve a sima memóriából is
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
prokxy
veterán
Megveszed, mert együtt fogunk tankozni és repcsizni!
Te mindig a barátom leszel, nem kell ehhez BF!
Na jóvan nem csöpögök, mert még a végén nem hiszik el, h a csajokat szeretem!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Venyera7
senior tag
Elèg vegyes èrzèseim vannak a Bf1 kapcsolatban. Döntöttem nem rendelem elő, de ez nem zárja ki, hogy nem veszem meg. Pályákat látni akarom lesz-e valami érdekesebb, mert a beta map egy sz@r. Kicsit lehetne bèefnégyesebb szerintem, gondolok itt a sok járműre. Addig jó lesz míg nincs Bf5. Ami leginkább dühít az a krva sok sniper, legyen limit, mert ha nem, ásóval verem szèt ès utána azzal temetem el mindegyik noob kis bzit.
-
SkyS1gn
félisten
Áá most lett vége pedig még akartam tolni pöppet ma.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
steele80
senior tag
Nem győzött meg, hogy ezt a játékot meg kell venni azonnal. A téma és a hangulat sem fogott meg. Talán majd akciózva féláron megveszem, addig hardlány.
-
prokxy
veterán
Így van!
spangli: tegnap is egész este játszottam, kb 4 órát folyamatosan, full ultra, 2k, 9-10GB ramot evett, semmi gond nem volt. Nem tudom mitől függhet, mert más is mondta már ezt a ramhasználatot, Sky-t is kidobta, nem értem.
-
Laraxior
titán
válasz spanglee001 #6873 üzenetére
Pont, hogy nem.. a Wankel motor megbízhatatlan. Egyikből sem ajánlott, se autó, se VGAból...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Ennyi volt a beta? Mert nekem már halvány az originben a borítója...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
guftabi96
addikt
Mondjuk Wankelt nem biztos, hogy akarnék, bármennyire is tetszik az egész
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
kisza25
félisten
na mentem bf4-el egy kört 64 fő silkroad minden ultra 100-130 FPS átlagban 120, mikrolag nincs
gtx 970 teljesítmény 64eFt-ért 3 év garral, mi ezzel a bajod?
egy ideig én is gtx-el mentem (750/ti, 950, 960) elötte HD7870 volt, de most AMD van jóárasítva[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
voodoo98
addikt
Elég jó benchmark.
Egyékbént érdekes, hogy az alfában még volt 4xMSAA, bétában már csak TAA és FXAA volt. Szerintetek visszarakják az MSAA-t a véglegesbe?
Illetve vett észre valaki minőségromlást MSAA hiánya miatt?Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
lofagi
addikt
Prokxy ez elég szégyenletes,h nem tudod,hogy rajta vagyok-e a listádon! Mert amúgy rajta vagyok, sőt szerintem már 1 kör erejéig már toltuk is a betát együtt. De semmi baj.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
prokxy
veterán
Most hogy mondod, rémlik, persze, gyá, de hülye vagyok! Bocsika
Azért vetődött fel, mert törölgettem az utóbbi időben, aztán volt már rá példa, h véletlen olyan is ment a levesbe, akinek nem kellett volna.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #6887 üzenetére
Te maradtál, nyugi!
Egyébként jött a privát (nem fagitól), h hol miért töröltem, mondom nem is, de valóban, mert megmásult a neve, nabazzeg!szerk: na, ma már tele lesz az IRAM szerver? BF1-nél totál kihalt volt egy rakás favoritom....
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
regener
veterán
Pedig siettem haza remélve hogy még pár kört mehetek ha már az utolsó nap rakták rá a patchet amitől sokat javult a teljesítmény...
Szemetek
(#6893) prokxy
Csak ha addig konzolban az fps limitet 30-ra raktad, nincs külön állítási lehetőség (pedig egy parancs nem ártana vagy lehetne a beállításokban is).[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Volt arra vmi megoldás, hogy a menüben nem 200 fps legyen hanem mondjuk 30?
-
whitezo88
nagyúr
nem, bár talán az volt a legkisebb gond. Btw én 2 napja vagy talán tegnap olyan buggal is találkoztam, hogy beülnék spawnnál a repcsibe, erre a kezdőn dob ki a földön, repülős fegyverzettel de tank eltűnős bug is volt.
A memó leak dolgot meg remélhetőleg szintén javítják. Sajnos nem találtam megoldást, ugye mint írtam nagyon sokat swappol, és így akad a játék (amúgy Highon 60+ fps), folyamatosan ott a töltés ikon jobbbra. HDD 100% sentinel szerint. Lassú HDDm van sajnos, 5600as, de akkor se kéne így viselkednie, egyetlen játéknál se tapasztaltam ilyet, pedig sokat kipróbáltam már ideiek közül is. Természetesen minden felesleges programot kilövök előtte, hátha, de nem.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz whitezo88 #6894 üzenetére
Biztos, h javitanak benne még pár dolgot, de tuti h marad benne pár dice feature a megjelenésre!
Sajnálom, h nem volt meglepi mai napon, akár egy új pálya vagy hétvégére még nyitott béta.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
jsk
senior tag
Az alábbi három buggal találkoztam tegnap. Az egyik akkor történt amikor beleültem a vonatba az egyik golyószórós helyre. A célkeresztet kb. a repülőkre kellett tartanom, akkor találták el a golyók a gyalogost. A másik a D (vasúti megálló) ponton történt. Ha lehasaltam a bombatölcsérben, akkor valahogy a dobozok alá kerültem, és az ellenfelek nem láttak, de én őket igen, és le is lőhettem. A harmadik az egyik ágyúnál volt. Az ellenfelet nem lehetett megölni. Nem lőtt az ágyúval, de mozgott rendesen. A squadból más is lőtte, de nem halt. Mintha ott sem lett volna a server szerint, csak a kliensünk láttatta.
-
Dtomka
veterán
válasz regener #6892 üzenetére
...én is ...Gondoltam ma még tudok kicsit repcsizni.
Katt a parancsikonra, nem indult. Na még 1x....semmi. Akkor megnézem origin -ben, halvány a borító...végeAkkor majd 7végén lefordítom a 7 oldalt (a képek miatt!) amit Wordben megszerkesztettem, és elküldőm az EA-nak.
Én még mindig tartom, hogy ez 1 jó játék lesz. Ma megnéztem a bf1 webes felületén a vehicle menü pont alatt található videót. Nagyon látványos, már várom, hogy megjelenjen a gém. Olyan hiányérzetem van\lett...
[ Szerkesztve ]
-
scabi78
senior tag
válasz CptAdamica #6860 üzenetére
én azt hittem ma éjfélig még elérhető lesz
akartam egy uccsót nyomniTiszta Windows, rendes ház!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest