- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz voodoo98 #7548 üzenetére
Most 50%-on be lehet mindent húzni az ORIGIN50 akcióban. Season Pass/Premium-ot is.
Mármint nem a BF1 preorder-t, azt nem, de a régebbi játékokat, SWBF igen.
+ ha bevállalod a VPN kockázatokat és a fizetési módod is épp elfogadja a rendszer, akkor még olcsóbban mexikóból pl.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
voodoo98
addikt
válasz FollowTheORI #7551 üzenetére
Köszi a tippeket!
Sajnos nem merem bevállalni még azt sem, hogy egy kollégám vegye meg nekem, aki kinn van fizikailag USA-ban és $-ért tudná megvenni!Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Land
veterán
A Monster idén is Codos lesz, ez 100%.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Ballroom Blitz
Argonne Forest
Fao Fortress
Suez
The ST. Quentin Scar
Sinai Desert
Amiens
Monte Grappa
Empire's EdgeEzek lesznek az alap térképek... Hát kíváncsi vagyok milyen lesz a városi Inf Only térkép.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
SkyS1gn
félisten
Fao, Suez és Blizt képek újak.
Ez a galamb mód komoly lesz
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
milan18
aktív tag
Hali!
Próbálta valaki a bétát i5 4690-el és gtx 1060- gtx980-al? Ilyenre konfigra tudnék most fejleszteni elég lenne 1080p-re?
-
válasz SkyS1gn #7559 üzenetére
Pont haldoklott a PH amikor írtam, meg szerkesztettem a Téma összefoglalót és közben a gyerkőcöket is meg kellett fürdetni. Még a játékmódokra nem jutott időm.
Csak a CQ, Rush és a DOM módok legyenek jók és a pályák is jól legyenek hozzá felhasználva. Valahogy a 3-4-ben sem nagyon fogott meg a sok DLC mód.
(#7560) milan18 nem elég, max 1024x768 lowon
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Laraxior
titán
Húdevárom
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Deluxe verzió még mindig nincsen sehol dobozosban?
Amugy, ha Origin Accessel lehet gamelni, akkor ez vegulis Preload?
Mert jo volna ha nem 18-an kellene egy fél napot a letoltessel kinlodni."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #7567 üzenetére
AQUA: 14390,-
Csak a bluechipnel olcsobb, 14190,-"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz SkyS1gn #7569 üzenetére
Behuzom a francba Originen. Egyszer élünk
Majd eszek vajas kenyeret, ugyis munkanelkuli vagyok már"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Balika23hun
aktív tag
-
mettek
addikt
én innen rendeltem elő elég korrekt áron. megbízható oldal. Mafia3 előrendelésemet visszamondtam és 10 perc múlva a paypal számlámon volt az ára.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Laraxior
titán
Akkor veszek egy Accesst 4€, meg megveszem 72€-ert.
Mas lehetoseg nincs a 3 nappal korabbi jatekra.
Pár nappal később költözöm, ugyhogy kihasznalom az időt itthon(#7574) KnockOut87: jo ár
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
prokxy
veterán
válasz Laraxior #7575 üzenetére
Én várok még egy kicsit, hátha lesz ebay-en, aprón rx480 kupon...ha nem, akkor úgyis megüt a guta, hogy már 3 napja tolja nép, szóval nekem is esélyes lesz a deluxe!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Én meghagyom nektek a 3napos előmókát. Szívjatok csak ti az első builddel. Nekem elég lesz majd a 0. napos patchel együtt leszedni. 100GB az adatkeretem nappal, nem töltögethetek naponta több gigás foltozásokat
-
blaca83
őstag
40 Eurós áron szerintem elég sok helyen elérhető már!
Remélem a megjelenés előtti héten lesz valami alkalmi ajánlat és lehetőség, mert elég sok darabra lenne szükségünk.(#7559) Cris99:
Ez a "galambos sztori" már az első hír hallatán sem tetszett, kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak belőle kihozni.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
maxxenergie
senior tag
Erről csak annyit, hogy sógoromnak I5 750 / 4GB / 7850 2 GB mellet szépen futott FHD-ban, és ugye ez bőven a minimum szint alatt van ... Minimum I5 6600K proci ajánlás is vicces, mért kell K proci hozzá ha már megadnak egy minimum procit akkor miért nem az alap versiont Ok hogy túloznak minimum igény alatt is, de ennyire...
Maguk alatt vágják a fát, mert a sok kocka ránéz, a franc nem elég a gépem mellé nem veszem meg.... vagy gondolják, hogy majd ez alapján alárakják a minimum gépigényt és elindul a hardverpiac nálunk biztosan nem.... de gondolom ez lehet mögötte.. mert hogy nem valós és erősen túlzó az már biztos a BÉTA alapján...
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
kisza25
félisten
válasz maxxenergie #7585 üzenetére
Akit érdekel bétát kipróbálva tudhatja hogyan fut
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
boogie84
veterán
válasz kisza25 #7586 üzenetére
Beta egy rakás kaki volt. Arra semmit sem alapoznék kb! Méghogy 6600K.
(#7585) maxxenergie: vagy gondolják, hogy majd ez alapján alárakják a minimum gépigényt
Ebben biztos lehetsz, hogy az intelnek és az nv-nek megugrottak a megrendeléseik!A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
maxxenergie
senior tag
válasz kisza25 #7586 üzenetére
Ja csak aki nem próbálta az ne riadjon vissza ezért írtam most már nem fogja tudni letesztelni.
Szerintem egy 775-ös négymagoson is megy a minimum I5 6600K helyett és 1 GB 128 vagy 256 bites DX11-es VGA-val is .... kár hogy nem próbáltam ki gyerek gépén a bétát L5420-al 1 GB 5830-as Sapphire kártyával 4 Gb DDR2 mellett 1680-ban mit tud ...
(#7587) boogie84
Gondoltam rögtön érthető is talán, bár ez főleg a szegényebb országokban nálunk fordítva is elsülhet nem veszik meg mert a játék sem olcsó, nemhogy alárakni a minimum vasat...
Látom már mi lesz a karácsonyfa alatt a kocka gyerekeknek I5 6600K félkonfig + BF1 játék ... mert apa az kell hozzá
De ez már szánalmasan megtévesztő, mert nem kicsit lőttek a minimum fölé ezzel az I5 6600 de mindeképpen K-s procival
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
Laraxior
titán
[ Szerkesztve ]
-
válasz SkyS1gn #7584 üzenetére
Egy Inf. Only mapnak jönnie kéne. Metro meg Locker a legközkedveltebbek között van.
Ez a galambos mód kicsit olyan HQ hatású nekem, majd meglátjuk.
-
Laraxior
titán
(#7591) Zolar: A 18-i kezdésnél
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Laraxior #7594 üzenetére
Lehet, h én vagyok a béna, de még a telón sem jön be egyik linkelt képed sem.
De elhiszem, akkor gondolom a deluxe bezsebelve.Bakker 10e Ft a különbség a simához képest, ha pl. instantgamingen vagy greengamingen vagy mi az veszed...3 napért, hát, meggondolom még vagy 2x!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Laraxior
titán
Sima böngésző? Mert egy ideje nekem is csak hébe-hóba adja be a linkelt képeket.
Az Access-el megkaptam a Hardline Premiumot is... erre a hónapra
Mindenesetre kipróbálom a Mirror's Edge Catalystot. Már jön le.Azért vettem Deluxeot, mert nem tudom, hogy költözés után, hogy alakulok, mikor tudok játszani, vagy gép elé kerülni. November 3-ig azért ki akarom játszani magam, utána meg majd egyszer bejelentkezek
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Laraxior #7596 üzenetére
Teljesen megértem, akkor ezen én sem fukarkodnék.
Utazgatás pedig kilőve, h rohadna meg!Furcsa amúgy ez az ea Access dolog, mert bárhol nézem 14-ért írja preloadnak, de 13-tól már lehetne az Access-szel játszani, fene se érti ezt.
-
voodoo98
addikt
Ezt én sem értem! Gondolom, akkor 13.-án 10:00-tól lesz az access-eseknek load, ami gyakorlatilag már nem preload, mert egyből tolhatod.
Egyébként az ultimate-t vettem meg, origin access-szel. Mafia3 meg megy a levesbe, az már nem fér bele. Majd később!
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
prokxy
veterán
válasz voodoo98 #7598 üzenetére
Vhogy én is így gondolkozom, nem nagyon van ez évben más játék, amivel sokat játszanék, volt egy félrelépés (OW), de az a gyereknek jó lesz, úgyis olyan mesefigurás, színes, majd tologatja a payload-ot!
-
Laraxior
titán
válasz voodoo98 #7598 üzenetére
Lemondani az Access-t, csak annyi, hogy nem fizetem be a következő havi 4EUR-t nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Robotporszívók
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest