-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
Én egy 21" CRT-ről váltottam 42" FHD TV-re, nem bántam meg.
Amúgy mi a különbség egy 32-es FHD monitor és egy 32-es FHD TV között? (nem a tuner-re gondolok)
Give them hell Ukraine!
-
kisza25
félisten
-
pohár
félisten
nekem is be kellene újítanom egy GTX1070 & valami G-Sync-es 2K-s állatság kombót a játék startjáig (de legalább a VGA-t), de nem tudom, hogy mennyire lenne hajlandó a kártya tartani a 144FPS-t ilyen felbontáson (persze ezen segít a G-Sync, de ugye minél több, annál jobb), bár kis grafikai butítással biztos könnyen orvosolható, de nem akarok ott kilyukadni, hogy low-ra kell tegyek mindent
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sixpak
nagyúr
Hát felbontástól függetlenül kevés az esély arra, hogy low-ra kelljen fanyaladnod egy 1070-el...hajrá, vágj bele.
Múltkor linkeltem BF4 4K eredményeket 1070-el, de túl részeg vagyok, hogy visszakeressem.Na, megyek kérek még egyet...
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
pohár
félisten
jajaja, azt láttam, de az mondjuk már annyira nem mérvadó, inkább a Battlefront, ez már az az engine-t kapta meg (ha nem jobbat, továbbfejlesztettet)
de majd nézegetek YT-on pár videót, biztos akadnak olyanok, akik 144Hz és 1070 párossal űzik az ipart (csak előbb találjak végre egy kiadó szobát BP-n, utána tudok csak gyűjtögetni ilyesmikre )
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
voodoo98
addikt
BF3-mal játszok, amíg a BF1 béta nincs kinn. Észrevettem, hogy eléggé blur-os a kép. Előszeretettel használom a sweetfx-et a blur (mosodás) eltávolítására. Ez gyakorlatilag a lumasharpen bekapcsolása megfelelő paraméterekkel. Szinte az összes játékban használom és nagyon hasznos. Viszont a probléma az, hogy a BF3 multiban punkbuster kidobál emiatt: RESTRICTION: Multiple Direct3D loaded-A.
Valószínűsítem, hogy a BF1-ben ugyanez lesz a helyzet.Két kérdésem lenne:
- Az újabb BF-ekben (BF4, Hardline, Starwars), lehet csúszkán állítani a lumasharpent vagy config file-ból. (pl.: az új Tomb Raiderben lehet )
- Hogyan tudnám a lumasharpent rátolni a multira úgy, hogy a pb ne dobjon ki? (csalni nem akarok!)
Köszi!Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
-
bul07
nagyúr
Ha mondjuk Origin Access-re előfizet valaki az ugye kap 10% kedvezményt a vásárlásokra
Gondolom ez Battlefield 1-ra is igaz
Így ha Access-re előfizet 4€, és megveszi a Standard-ot akkor nyer 2€ (Deluxe esetén 3€)
Tudom hogy ilyen tételnél bagatell de na, megjelenés előtt egy hónapig több játékkal is ellehet ütni az időt és még 2€ kevesebbe is kerül
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gyula84
veterán
válasz spanglee001 #4062 üzenetére
jó durva volt tényleg szerintem meg baromság
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
fornettisuti
veterán
Amennyiben több a kedvezmény, mint az "előfizetés" nyílván megéri. Ha ezt kérdésnek szántad, meg is válaszoltad magadnak.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
bul07
nagyúr
válasz fornettisuti #4074 üzenetére
Persze
Csak hátha volt már itt aki előfizetett és vett is játékot így kihasználta a 10% árelőnyt, és megerősítené első kézből
Én valószínűleg az ipon-ból fogom venni, jár vagy nem jár hozzá a plusz tartalom ellenére is
Na ki fog elsőnek Beta emailt kapni, és mikkor
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
fornettisuti
veterán
Én bc2-óta cdgalaxisbol veszem a bf-t, mással nem is játszom, ergo nekem az origines vásárlás nem pálya.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
bul07
nagyúr
válasz fornettisuti #4076 üzenetére
SWB-t én Origin-ből rendeltem elő, Mexikóba kirándulva 40$ volt, de most ott is 60$ a sima bf1
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Azért ez a 32" odabasz egy kiadós tankozásnál. Végre hátra tudok dőlni a székben, kényelmesebb a játék.
Már 70cm-ről kb tényleg nem pixeles, ha közelebb hajolok, akkor oké, de így... Megérte váltani"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
voodoo98
addikt
válasz fornettisuti #4070 üzenetére
Köszi! A config valszeg jó lehet, de a pb-nek konkrétan a sweetfx/reshade-del van baja. Állítólag bf4-ben már nem szól érte. Ki kéne próbálni. A lényeg, hogy BF1-ben tudjam majd használni.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
fornettisuti
veterán
Csak lett red dot
-
guftabi96
addikt
válasz ScomComputer #4071 üzenetére
Hát azt nem tudom, hogy miről beszélsz, ennyire nem vagyok benne, én is netről vadásztam össze.
Ami biztos, hogy ezzel nincs az az idegesítő homályosodás, ha elkezdenek rád lőni.
Persze, tudom van több dolog is, hogy őszinte legyek nem tudom, hogy mi mit csinál. Elég régóta így játszok a játékkal, eddig bevált.
De ha leírod érthetőbben, hogy mi a gáz, és hogy mit kellene változtatni, azt megköszönném#KeepFightingMichael
-
válasz fornettisuti #4081 üzenetére
Kép vagy valami?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Balika23hun
aktív tag
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
Def26
félisten
Nesze neked ww1. Várom az iglát.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Laraxior
titán
Érdekes, mert olyan 1975-től létezik...
Sebaj, nekünk feltalálták hamarabb(#4085) Def26 : Be is baszna ha lézeres befogó lenne, meg hőkövető meg istennyila, amikor a másik marha meg lóról karddal vagdalja az ellent...
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
válasz fornettisuti #4087 üzenetére
Ha LMG volt az nem Red Dot... nem tudom, mivel mobilnettel nem nézek meg minden videót ezért is kértem képet.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
SkyS1gn
félisten
Rush gameplay béta verzió
Ja és konzolos ahogy nézem.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
válasz fornettisuti #4090 üzenetére
lol én épp nézem
Volt egy másik aztis letörölték... ez se tartott soká ezekszerint. Nekem még megnyitotta.
Jobb is hogy nem nézitek fájdalmas a konzolos célzást nézni A rush arm hang meg ilyen füttyőgés meg harang
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
Mobilrol írok
https://youtu.be/ukD671w6_H0
10:50-től
Nem lmg, azon szálkeresztes optika van, ez smg, Mp18 vagy mi.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
kisza25
félisten
ja én is néztem, hogy wtf
Laraxior: legalább a lovat nem fogja be a javelin[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Balika23hun
aktív tag
válasz fornettisuti #4092 üzenetére
Ez az iron sight már az alpha-ba is benne volt, sztem baromi zavaró vele a célzás. Én biztos maradok a sima iron sight-nál azzal könnyebb lesz célozni.
[ Szerkesztve ]
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
SkyS1gn
félisten
Elvileg ma jár le az embargo a rush gameplayekről csak ausztráliában hamarabb fellőtték, most meg szedik is le... gondolom jönnek a szokásos nagy nevek videói is akkor nemsoká.
-
pohár
félisten
nem hiszem, hogy nagyon nehéz volt megoldani anno, hogy egy üvegre ráfestettek egy piros pöttyöt... meg nyilván nem maguktól találták ki a fejlesztők, hogy volt már akkor is RDS (az elektromos RDS létezik csak 1975-től
[ Szerkesztve ]
-
válasz fornettisuti #4092 üzenetére
Emiatt megy a rinya? Mondjuk jah, tiszta Battlefront így
-
guftabi96
addikt
válasz kriszpontaz #4098 üzenetére
Ha meg megsérül, akkor nem hegeszted, mint eddig a terepjárókat, hanem megpatkolod
#KeepFightingMichael
-
Snip3r_HUN
addikt
"Reflex sight or Reflector sight was invented by Howard Grubb as a prototype in 1900, it was only seen in limited use during WWII. I don't know if it's used on rifles yet, but it's a possibly since there is a picture of Grubb testing the reflector sight."
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Ukrajnai háború
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öregszem
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston 32GB DDR5 5600MHz Kit(2x16GB) Fury Beast Black
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Black újszerű szép független, 3 hó gar
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- ASRock B365M Phantom Gaming 4 + i5 8500 + be quiet! hütő + 32 Gb G.skill 2.400 Mhz Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest