-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balika23hun
aktív tag
válasz @rglaaf #4200 üzenetére
Mivel az új CQ szabály szerint a halál nem okoz ticket csökkenést ezért a sok halállal és kevés öléssel rendelkező egyének nem befolyásolják akkor mértékben a csata kimenetelét.
Például BF 3-4-ben ha volt 2-3 jó képességű aki csinált ilyen 3/21-es statokat az kapásból -60-70 ticket volt a csapatnak.
A sok pont a zászlóhúzásért pedig talán előmozdítja azt hogy többen mennek a pontokra foglalni és ha meg is halnak többször nem számít a végeredmény szempontjából.Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
nagyúr
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #4179 üzenetére
-
N@idia
őstag
válasz FollowTheORI #4202 üzenetére
Olcsóbb nem lesz 4 évente új konzolt kell venni és az 150K, bár a jelenlegi konzolgeneráció már a 4 évet sem húzza ki, mert jövőre jön az új XO és idén az új PS4 Neo. A másik komoly tényező a játék ára egy szaros AAA játék is 21 ezer ft, míg Pc-re kb a fele szóval csak finoman ezzel az olcsó jelzővel. Én már csak tudom PC mellett tartok PS4-et is
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
nagyúr
Nos... én már utána számoltam... olcsóbb lenne.
A csúcs gamer cuccba kb 2 évente bele kell ölni vagy 200k-t csak a vasba. Minimum egy VGA csere.
Ehhez képest egy VGA árából megvan a konzol.
Sőt ma már egy húzócímnél kb 5 ezer a játékok közötti árdiffi... nos egy 200 ezres VGA-ból mennyi is futja erre a különbségre? 40 játék? Az azért nem rossz.
És akkor 4-5 vagy mégtöbb évig elvagy... sőt nem is kell feltétlen egyből áttérned az újra... megvárhatod míg olcsóbb lesz. Kivéve persze ha kell valami 0-day új multi játék... stb. De még akkor is olcsóbb.
Másrészt sok játék van, amit én pl eladnék mert 1x kitoltam és többé nem venném elő... vagyis a játék árából gyakran visszajönne akár a harmada/fele.
Csak a tényleg nagyon epikus fantasztikus játékokat tartanám meg pl.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
@rglaaf
veterán
-
válasz FollowTheORI #4186 üzenetére
Nem kell utána néznem. Casual game-nek azokat a leegyszerűsítet faékegyszerűségű játékokat hívjuk amik egy kenyérpiríton is elfutnak. Ezáltal eljut azokhoz a játékosokhoz is akik egyébként nem játszanak. Tipikusan a Nintendo Wii szólt ennek a rétegnek vagy a sok mobil vagy böngészős/FB játék. Ilyen szempontból még az SWBF sem Casual... Sőt a ti nézetetek alapján az összes ArénaFPS is az lenne vagy az Overwatch stb...
(#4206) NetTom miért kéne 2évente 200k-t beleölni a PC-be. Egy 200k-s VGA 4év múlva is hozni fogja a konzolos minőség és sebesség kombót. Ahhoz perpill már egy 50k-s VGA is elég perpill.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
nagyúr
Mert a PC-n nem konzol minőségben játszol, egész mások a PC hardcore gamerek igényei, mint egy konzolé...
Igazából a 4 év alatt valszeg 4x kéne 50 ezres VGA-t venned, mert olyan gyorsan elavulna + minimum grafikán lennél végig. Már ha komolyan veszed és a végén már nem csak prüntyögés szintjén akarod tolni az indie játékokat.
Lásd Deus Ex meg a GTX1080 overkill FullHD-re mondásokat... muhaha.
Mindegy kár volt belemenni... tudtam hogy ugyis valaki megmagyarázza miért is jobb a PC meg hasonlók.
25 éve tolom már PC-n, ismerem... de még énis látom a rációt a konzolban ígyis.Aréna lövöldék azok is, pontosan... mész lősz faék egyszerűségű. "Learning curve" zero nulla semmi, meg az elvégzendő feladat is.
SWBF pontosan azért is olyan amilyen... egy kis csipetnyi BF fűszerezessél azért persze, hogy azért nyomokban mégiscsak más legyen mint egy arena shooter.BF1 nyilván valahol a BF4 és a SWBF között lesz... majd kiderül pontosan hol.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
kisza25
félisten
válasz Balika23hun #4201 üzenetére
na ez jó, mert pont tegnap volt olyan, hogy 3 pont volt a mienk és 2 az enemyjé, 12 vs 70 tickett volt, be is irtam, hogy no respawn pls, de 0-41 lett a vége, mert 12-en lespawnoltak, a végén már 4 pontunk volt
viszont WAR-nál kicsit elvesz majd az izgalmakból, hogy lepörgessük az ellent a végénEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz FollowTheORI #4206 üzenetére
nekem az egész gépem volt 200eFt (adatlap) és fullHD high/medium biztos szebben eljátszogatok, mint konzolon,
következő VGA megvételekor meg eladom a régit, tehát max 20-30eFt a csere, na most számold újra az elméletedet mi az olcsóbb
ja nekem meg xbox volt és 180 óra BF3 után majdnem kib@sztam az ablakon, mert csak felidegesített, nem tudtam egy élvezetest játszani vele (bf3) NFS-re jobb volt, mint a PC, de arra meg luxus volt tartani, inkább visszatértem PC-re
(#4212) NetTom : konzol kényelem miatt? és azon is netezel?
pc nekem net+ film+ munka+ játék mindenre jó, mellette egy t200 játék kivételével ugyanerre, csak mobilan,
konzol ebből csak játék és film amit kiszolgál, az mellé muszáj valami gép még[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagyúr
válasz kisza25 #4211 üzenetére
Nekem mások az igényeim ennyi...
Mellesleg ha ugyanazt hoznám ki PC-ből, akkor is konzol a kényelem miatt...
Sőt, márcsak azért is fölöslegesnek tartanám a PC-t mert akkor semmi előnye nincs gamer szempontból.No utsó off volt ebben a témában.
+ már csak ezért is jobb a konzol az olyanoknak mint én, mert aki mindig a közel legjobbat akarja, annak sincs más így nem veri el rá a pénzt.
Vagyis azért olcsóbb mert -> megspórolod a maximalista hozzáállás költségeit.[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
Mikor lesz a beta?
-
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz FollowTheORI #4216 üzenetére
Szabit??? Egy bétára?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz kisza25 #4211 üzenetére
Persze, mert lehet kanapéról tolni és nem kell azon aggódni a Windows 10 frissítés után menni fog e a BF1.
----- Más...
Sajnálattal figyeltem amugy, hogy az információk szerint a lovasoknak mégsem lesz tapadós aknájuk a tankok ellen...
Meg ha jól értem a dinamit sem tapad, hanem ahova esik és ahol van épp robbantáskor, ott pusztít.
Ezis mekkora gáz...[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz FollowTheORI #4219 üzenetére
A rendes rajtra már én is vettem ki 1-1 napot (vagyis igazából lecsúsztattam a túlórát), de bétára még nem.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Balika23hun
aktív tag
válasz FollowTheORI #4222 üzenetére
Végre nincs többé dzsihád dzsip
illetve bf1 esetében dzsihád paci
Egyre jobban és jobban tetszik ez a BF1
Azért a tapadós akna maradhatott volna a lovasoknak mert így csak gyalogosok ellen lesz fegyverük .Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
voodoo98
addikt
válasz spanglee001 #4225 üzenetére
Én biztos, hogy veszek ki pár nap szabit. Ha stabil a béta, akkor arra (is).
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ribizly #4228 üzenetére
A béta nem is azért van hivatalosan hogy élvezettel játsszon vele az ember, csak ezt sokan már réges régen elfelejtették. Lásd Titanfall 2 béta most legutóbb. Anyázzák sokan, én inkább fogtam magam és a megadott fórumban leírtam a bajom a játékkal. Ahogy láttam nem voltam egyedül, erre friss hír, hogy javítják ezeket a gondokat.
Ez továbbra is teszt, ami arra szolgál hogy a játékban lévő bugokat, glitch-eket, hibákat megtaláljuk. Ezért facepalm amikor valaki egy alfa vagy béta játéknál írja hogy ez de szaaaar, meg fúj meg lemondom előrendelést.
Live-Die-Respawn
-
kisza25
félisten
pfff van akinek semmi sem elég jó
Más: én már réges régen, egy messzi messzi galaxysban regeltem az insiderre, de nem emlékszem, hogy kaptam volna róla emailt, de regelni akarok, akkor azt írja, hogy már regeltem,
Akkor elvileg fogok kapni kódot, van aki már megkapta, vagy majd 28-29-én küldik ki?[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz kisza25 #4234 üzenetére
Ez is egy félreértés amúgy, mert NEM kap mindenki aki Insiderre regisztrált. Csak esélye van arra, hogy kiválasztják a korai tesztelésre. Vagy kapsz, vagy nem.
__
Plusz ugye már külön nem is lehet jelentkezni már:
"Note: Sign-ups for early access to the Battlefield 1 Beta are now closed."[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Laraxior
titán
válasz FollowTheORI #4216 üzenetére
Én... márhogy véglegest. Elég volt az itthoni munkázásból
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
daveoff
veterán
Félkész? Maradjunk annyiban, hogy nagyon ritka, amikor a béta és a megjelenéskori állapot között bármiféle különbség van, főleg a BF-eknél. Általában azt kapjuk megjelenéskor, amit a bétában tapasztalunk, ennyi idővel a megjelenés előtt már nem fognak foglalkozni vele. Az alfa tesztnek biztos voltak ilyen szándékai amit írsz, de az ingyenes béta már tényleg azért van, hogy kedvet csináljon, ezt a EA/DICE-nál is így gondolják hidd el, nem fognak ezek már foglalkozni semmivel. Majd mikor már megjelent, és dől a lé....
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
SkyS1gn
félisten
válasz Laraxior #4236 üzenetére
Ezek vannak itthon? Úgyis rég ittam ilyen rossebet
(#4241) orichalcos Nameg eddig mindíg megjelenés elött pár héttel volt béta, most kicsit több idejük lesz, de igysem sok.
Amúgy béta alapján DICE gondolkozik hogy a CQ-et visszaállítják a régi rendszerre, ticket bleed, killek is számítanak stb, szóval mindeki hallassa szavát!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
kisza25
félisten
válasz SkyS1gn #4242 üzenetére
pláne nem ittál még battlefield 1 ízűt, mert ebbe azt is belerakjákám
daveoff: mondjuk emlékeim szerint bf4 bétában elég sok minden másképpen volt, mint a megjelenő kész játékban, úgyhogy még biztos reszeltek rajta kicsit, meg utána is vagy egy évig folyamatosan, mert mindig volt valami gond vele
[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
válasz sittes79 #4246 üzenetére
Óriási előrelépés szerintem, már ha a 60-70% plusz óriási! GTX980ti-om volt a 970 után, hát hatalmas előrelépés volt főleg 1440p-ben. (980ti nagyjából erőben egyenlő az 1070-nel) Most az 1080-nal nem ugrottam akkorát, de jól fog jönni a ~30-35% plusz.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
őstag
Előrendeltem az Originen a BF1 Ultimate Edition-t, kártyával fizettem, de csak két sikertelen tranzakció történt (az egyik 1 Ft-ról, a másik 220Ft-ról) az OTP bank szerint, ennek ellenére kaptam nyugtát az Origin-től, meg bekerült a játék az Origin-be. Ilyenkor mit kellene csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest