-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
hát az enyém sem sokkal nagyobb, de legalább PC
már/még ilyen a bele
Cris99 : rohadjak meg, itt is minden műszaki boltba bementem és tegnap siófokon is néztem, de sehol nem volt mikrofon, csak headset[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
SkyS1gn
félisten
Battlefield 1 - New Main Theme
Végre nem a mikorofnba fingáás! Öméziing!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
Ramot ujrapasztázni, miii? /csak vki kérdeztem noti topicba milyen ramot használok/
Törcsi meg helikopteres, de jó szerelni mert csavarok nem gurulnak el
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz ScomComputer #4312 üzenetére
Az full elektronikus fing@s volt Ettől igen messze van... Ez meg full orchestra
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Most nézem mióta nem vettem dobozos játékot szépen felkúsztak az árak... 10-11 helyett 16k PC-re?
Ezekután megközelíti az Origin árát és egyre jobban oda hajlok nemkell szórakozni amugyis elektronikusan venném.
-
Laraxior
titán
válasz Olympos #4308 üzenetére
Sajnos economy shipped van, tehat lesz egy honap mire megerkezik...
De nem akartam dragabbat venni amíg nem biztos es hasznos a mukodese."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Elkészült. Jöhet a BF1
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
adise
őstag
válasz fornettisuti #4317 üzenetére
tudni már valami konkrétat , hogy alapból mennyi map stb lesz?
és ez a premium Battlefront szintű lehúzás lesz-e?
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
juve600
nagyúr
BF1 alá GTX 970 vagy R9 390 ?
szerintetek ? -
Bjørgersson
félisten
válasz juve600 #4321 üzenetére
DX12 miatt szerintem inkább R9 390.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bjørgersson #4320 üzenetére
Szerintem lassan majd az alap pályák számát is megtudjuk, ahogy közeledünk premier felé.
#4324) kovy29
Olyan sok?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Bjørgersson
félisten
8-10, szívesen.
-
taknyí
senior tag
válasz Laraxior #4318 üzenetére
Felesleges az a tv, vagy a kép tréfál meg? Bár lehet szeretsz híreket hallgatni játék közben? Arra a Kossuth rádió is elég... Rakj egy polcot relikvia gyűjteményhez. (csak viccelek)
(#4327) Honzi: +1 ha 8 GB vagy 1060 6GB
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
daveoff
veterán
Ha mindenki be újít valamit, akkor én is veszek egy új monitort BF1-re, legalább lesz mire fogni....
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
fornettisuti
veterán
na most, akkor ebbe benne lehetnek az alap pályák vagy ezek még plusz, az alaptól függetlenül?iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
adise
őstag
válasz fornettisuti #4330 üzenetére
+ 16. gondolom kb battlefront styleba. negyedévente plussz négy map. egy 8db azért lehetne alapból.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Az asszony TVje. Csak ideiglenes állapot ez a zsúfoltság, én költözöm Németországba október végén, a számítógép lejön az asztalról, csak a TV marad a falon egyedül
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Augusztus 31-től Szeptember 8-ig tart a béta (a képen cseh sajtóanyag van, ezt kapták újságírók EA-től.) Insidereresek 1 nappal korábban kapják meg kulcsokat
(#4336) gyiku
Dehát azt eddig is tudtuk. (hozzáírtam azért)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
voodoo98
addikt
Az Alfa mennyi ideig tartott? Gondolom a béta is addig fog.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
B*sszus! Köszi! GigaLOL!
folyamatosan olvasom a hsz-eket, de most nem olvastam!
Sorry!ByTheWay: az alfa is ennyi ideig tartott?
(#4334) orichalcos
Minden insideres kap kulcsot? Vagy még azokból is válogatnak?[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
bul07
nagyúr
Hát nem
Egyik ismerősömnek megvan BC2 óta mind, Beta-ról tudott de arról hogyha regisztrálni kellene +1 napért nem( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
Meg mégfontosabb az igényfelmérés, hogy mekkora az érdeklődés... aki hajlandó regelni is, az eléggé potenciális vásárló is.
Ez fontosabb, mint a címgyűjtés. Meg lehet becsülni belőle a várható eladást és bevételt.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Imilenni
addikt
válasz fornettisuti #4330 üzenetére
Szia!
Most akkor egy mezei Battlefield 1-ben hány pálya lesz ALAPBÓL ingyenesen????
(Mármint mennyit adnak a játékhoz?)Press "F" to pay respects.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest