- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzeN
aktív tag
Helyzetjelentés tőlem is: GTX 1080, 6700k, a legdurvább homokviharban ultrán 1440p-ben beesett 90 alá párszor, de amúgy 110-130 között kószál.
Csak nálam volt minden meccs fele viharban? Csendes időre elég sokat kellett várni
-
Honzi
senior tag
RX 480 al ultrán AA nélkül 55-80 fps igy azért el lehet lenni játszottam vagy 4 órát egy huzamban pár órája egyszer nem volt se fagyás se exe leál stb van pár bug de ezt be tudom annak hogy beta
meg hogy bf
Az unlockolás viszont elég lassú az említett 4 óra alatt szinte csak medicel játszottam és és ennyi idő kellet hogy meg legyek lvl 1 medic a profil lvl meg már 20 körül van.[ Szerkesztve ]
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
gali777
őstag
Hát nem rossz, de nem is ér annyit amennyiért vesztegetik.
-
Ahogy én látom eddig. Sokat ment a rinya a medic fegyvereken. Hát azzal is lehet érvényesülni bőven. Ja és úgy érzem azért is kevésbé csípődarálós a téma. Grafika nagyon szép, egész tűrhetően is fut. Viszont ez a BF UI számomra egy rakat fos.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Ellia
addikt
Volt ma egy ellenfél akit agyonszurkáltam medic-el az injekciós tűvel, hátulról, de nem, hogy belehalt volna, leszaladt :/ Máskor meg sikerült, kicsit bugos. De pl. az nagyon tetszik, hogyha napos idő van a távcsövek elég rendesen becsillannak, könnyen ki lehet szúrni őket.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Egyszer csak gondolt egyet és azóta direct x runtime error folyamatosan Pc gaming Na jó lesz ez ps4-en inkább, itt megint csak a szenvedés lesz már látom.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csak engem emlékeztet a vonat a Battlefrontos lépegetőre? Mármint gameplay ügyileg.
Live-Die-Respawn
-
guftabi96
addikt
válasz kisza25 #4906 üzenetére
na ja.
Legalább lovakból raktak volna jóval többet, hogy ne kelljen fél órát gyalogolni azért, hogy aztán leszedjen valaki
Komolyan mondom, tényleg ahogy telnek a perceg, úgy jutok el szépen lassan arra a szintre, hogy rápöccintek az uninstall gombra Bár még a holnapot ki kellene bírni, mert jönne pár ismerős.#KeepFightingMichael
-
Sondi1986
addikt
Ha valaki mèg tud pc kódot, azt nagyon megkōszōnnèn.
-
G.I.JOE
senior tag
Néztem, hogy hogy a t**ömbe van a srácnak 38-0-ja, de aztán kaptam én is heavy tankot ...
Nekem 7870-nel high-on 40-50fps, az nem is rossz!
-
dokee78
félisten
Egyenlőre egy bajom van a játékkal,erősek a tankok.
Ezen kívül nagyon tetszik,hangulatos,gyengécske gépemen is fut.
Valószínűleg vásárlás lesz,persze teljes áron biztos nem. -
sixpak
nagyúr
válasz kriszpontaz #4819 üzenetére
Hey!
GTX 1070 alapon, i5 4690k, szintén alapon+8 giga ram:
Mindjárt viszem a tévéhez a gépet, akkor tolok 4K eredményeket is.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #4819 üzenetére
8 után megmondom. Leszel?
Sixpak: res scale is alap?
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kriszpontaz
veterán
Ez nem az én játékom, ki fogom hagyni. Valahogy nem az igazi....
Ugyanolyan összevisszaságot érzek benne mint a Hardlineban vagy a Battlefrontban. Egy eszetlen lövölde. A csapattársak meg fejetlen csirke módjára szaladgálnak.Rush? mindkettő csapat full csipa. Semmi értelme az egésznek.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz kriszpontaz #4922 üzenetére
A csipákból ezen a pályán van/lesz bőven, rengeteg helyre el lehet bújni....
-
SkyS1gn
félisten
Most ugy mégis WTF van Origin a barátokat se tölti be csak köröz, indítom bétát erre EA service unavailable... teljes letiltást kaptam a BF szerverekről? De barátokat még láttam tegnap?!
Most friends bejött de ugyanugy fos... még csak más fiókkal se tudok mert ugye ez az insideres kódos dolog. Majd holnap akkor! Ez fantasztikus!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Rony949
őstag
Jó pár meccs után azt tudom kijelenteni hogy ebből semmilyen előrendelés nem lesz. Az elkövetkezendő 2-3 évben jól elleszek a 3. és 4. résszel.
Ez már nem az a régimódi Battlefield amit megszoktunk.
-
keIdor
titán
Nekem tetszik, de azt is hozzáteszem, hogy olyan nagy elvásáraim nem voltak. Amik meg voltak, azokat hozza gond nélkül.
Ez egy BF4 csak első világháborúban. Mivel én már halálosan untam a modern/"jövő" hadviselést, így nekem a kor felüdülés. Kicsit CoD1-2-re is emlékeztet, meg van benne egy pici Battlefront is, a UI-ban látom visszaköszönni. Egyébként nekem azzal sem volt bajom, csak a tartalom hiánya ölte meg.
Jó lesz ez az őszi-téli napokra ha lövöldözni akarok.A játék egyébként szép, jól is fut.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Norb3rto
őstag
CF megint x@r...
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
keIdor
titán
válasz STC Speed #4936 üzenetére
A francia pályához nem volt szerencsém, de sajnálom, hogy az nem került bele.
Nekem 52 volt a pingem, WiFi-vel.
Dtomka: Sok kell az ellenbe igen, de belém is szerencsére. Egy pár percig volt 10/5-ös statom is emiatt, mert nem tudtak lelöni, én meg le tudtam darálni hármat egymás után.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
vass1024
tag
Sziasztok!
NEM megy a játék Elindul kiírja jobb felső sarokba h open béta meg talán hogy 200 fps-el megy és van zene.... de ennyi
Légyszives segítsetek már nagyon-nagyon vártam a játékot és erre nem jo
Annyi hogy most telepítettem újra a gépem de szerintem minden fent van.
Köszi ha segítetek.(Esetleg konfig ha kell:
MSI Z77-GD65
Intel 2600K@4.4
8GB ram
GTX 770
Intel 535 SSDNem egy mai darab de attol karcolnia kéne... )
[ Szerkesztve ]
Az emberi agy a világ leggyorsabb számítógépe.
-
AAtt1la
aktív tag
Azért remélem a véglegesben meg lehet majd nézni,hogy áll a kör mielőtt belépsz,semmi kedvem 2 percre beugrani.
Nálam simán elfogy a 8 giga ram,pedig low beállítások mellett talán nem kéne. -
@rglaaf
veterán
nah elsö kör 10 k/d kistankal ez nagyon easy lesz igy semmi lockon semmi csipogás:
PSN:BiZzare_0 ️
-
IntelKiller7
veterán
Felb*sz ez az új CQ rendszer. 15 perc?
Anno azért szerettük a BF-et, mert órákat el lehetett tökölni 1 meccsen. Most meg épp mire belejössz, vége is
Alphaval játszottam, 3 meccset toltem, szerencsémre úgy dobta, hogy eső, köd, napsütés. Így az időjárás kipipálva, játék letesz, mert unalmas. Hiába a nagy újítás unom a játékot 2-3 meccs után.
Remélem visszateszik a régit, vagy legalább ezt az idő-t lehet majd bővíteni.
A Rush meg vicc. Mindenki tankkal, vagy hátulról sniperezik. pls.Nagy BF fan vagyok, összes része megvan, de ez nem jön be. Legalábbis a mostani fázisában nem. 15k-t meg csak így nem ér meg. Inkább szét függöm a Forzat aztán majd, ha olcsóbb vagy akciós lesz megveszem.
----
Kulcsot tudna valaki küldeni ismerősömnek? Megköszönnénk.[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Dtomka
veterán
válasz IntelKiller7 #4948 üzenetére
Majd lesznek a véglegesben 2000 ticketes szerok is....
Sztem én is várok még a vétellel, de tuti megveszem -
Pcgamers
tag
Na megtaláltam egy bugot ami tönkreteszi a teljes meccset.
Amikor beszálltam az autóba akkor robbantottak fel minket és a redeploy sem segített.
kép:
http://kepfeltoltes.hu/160830/bf1_www.kepfeltoltes.hu_.png[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest