-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
Cambrai-i csata. Tényleg sikerült meglepni a németeket, annyira, hogy 10 nap alatt teljes mértékben visszaállították az előző frontvonalat. Nem volt jelentős szerepük a háborúban, és a játékban sem lesz szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
addikt
válasz FollowTheORI #199 üzenetére
A Vietnamban úgy volt, hogy az egyik tankot (vagy nehéz gépágyút - pontosan már nem emlékszem rá- nem a sima tank volt) 1 ember vezette, egy meg volt a lövész, a vezető nem tudott lőni!
"in medias res"
-
marilllyo
veterán
Na most én olvasom a Wikipedia-t ezzel a Mark V tankkal kapcsolatban.
Speed: 5 mph (8.0 km/h) maximum
Ezzel akkor hogy?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
CptAdamica
veterán
Úgy látszik PC-re nem lesz Collector’s Edition, se dobozos Deluxe.
Megyen!
-
marilllyo
veterán
-
-
laceszgamer
addikt
válasz Franklin #214 üzenetére
Valszeg annyi a dolog titka, hogy nem teljesen lesz történelmileg hű a játék, csak maga a korszak lesz adott és azon belül igyekeznek úgy kialakítani a játékot, hogy semmi se lógjon ki feltűnően a korszak dolgai közül, de mégis megmaradjon a változatosság és a megszokott BF-es lehetőségek jó része.
Ez meg azért egy helyes lépés, mert ha tényleg teljesen hűek akarnának maradni a történelemhez akkor nagyon kevés fegyver, tank stb lenne csak.
Valszeg a single rész sem egy megtörtént eseményt fog feldolgozni, hanem valami kitalált történet lesz a korszakban.
Végül is ez a legjobb amit tehetnek.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
kisza25
félisten
válasz CsonkaImo #192 üzenetére
Az eleje igaz, a másik fele kevésbé:
"A harckocsiA harckocsit, vagy ahogy akkoriban a bakák nevezték, a tankot a fronton tapasztalt irdatlan emberveszteség és a lövészárok-háború nehézségei hívták életre. A tervezők szeme előtt egy olyan jármű lebegett, amely képes leküzdeni az útjába kerülő árkokat, akadályokat, megvédi a gyilkos géppuskatűzzel szemben is a benne ülőket, és fegyverzetével megtisztítja az utat az előretörő gyalogság előtt. Elsőként a britek ismerték fel a páncélosok jelentőségét. A fejlesztés nagy erőkkel indult meg, és 1916 januárjában bemutatták az első működőképes harckocsit, a Big Willie-t. A gyártás megindulása teljes titokban zajlott, különböző fedőneveket eszeltek ki, a Big Willie, másik nevén Mother, valamint az abból kifejlesztett Mark I a hivatalos iratokban csak mint Water Carrier szerepelt. Mivel ennek rövidítése félreérthető lett volna, született meg a TANK fedőnév. A jármű egyre korszerűbb lett, a későbbi típusokról már elmaradtak a kanyarodáshoz szükséges segédkerekek, és a korábban többfős vezetőgárda és a motorhoz szükséges gépészcsapat létszáma is fokozatosan csökkent. Egyre jobbak lettek a technikai mutatók is. A folyamatosan modernizálódó Mark-szériából legnagyobb számban a Mark V típust és annak változatait gyártották. "
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
marilllyo
veterán
Hát ha kardozni meg lózni is kell akkor még egy tps nézetet sem tartok kizártnak.
Counter ásózni is lehet majd.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
mettek
addikt
Ezen behaltam :
Megfigyeléshez felállított speciális mű-fa. A magas megfigyelőpontokat nélkülöző nyugati fronton sokszor alkalmaztak ilyen és hasonló álcázott megoldásokat.
Ahogy a "kamu-fa" a harctéri megfigyelést szolgálta, úgy az orvlövészeknek/mesterlövészeknek "fejlesztették" ki a tehén- vagy lótetemet imitáló lövészállásokat.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
pohár
félisten
egy ilyen fába csak bele kellett volna lőni párat, aztán kiderül, hogy igazi-e, vagy sem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
aerosmith
őstag
Szerintetek lesz benne VR sisak támogatás?
-
prokxy
veterán
Picit mosolyogva olvastam, nem is akartam reagálni rá, de ez az ásó adja magát, h kifigurázzuk, a ló meg pláne, ez nekem olyan fura a BF-ben.
Ja igen, nem voltam katona, a fősulit választottam, ettől egy szar vagyok, bocsi.ON: ami NEKEM a BF-ben tetszik az a változatos objektívára nyomulás, változatos játék, na meg a pörgés.Pl. Golmudra már csak akkor megyek, ha több ismi van fent, mint egyik nap kiszával, de az a map olyan unalmas már, nagyok a távolságok, stb, mi lesz az 1-ben? Gyááá, 5-8km/h, mi a tököm az, inkább futok akkor. Nekem a BF-ben legyen már fasza tank, ne a gödörben gubbasszak, mint vmi ültetvényen.
#221) marilllyo: tényleg, counter ásó, az veszít majd, akinek a csapkodástól föld belemegy a szemébe és nem látja majd az ütést és bamm, no cunter lesz egyből!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
csa33ee
aktív tag
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
Bjørgersson
félisten
10/10
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
LendvaiFeri1
addikt
'Odaba**kurálóslesz'...
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
CactuS
Arcképgyáros
Neki ilyen a stílusa, a sok általánosítással előbb vagy utóbb, de befut a modkerben.
On: Ez az első battlefield, aminél elkapott az érzés, hogy baszki, ez kelleni fog nekem, lehetőleg már az induláskor.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
oriic
HÁZIGAZDA
-Medic has syringe revives
-One of the maps mentioned looks HUGE--old BF style
-Gameplay trailer looked similar; reveal trailer really didn't seem "facetious" in comparison (I think he meant fallacious/false?)
-Air combat: dogfights, strafing runs, bombing runs--DICE wants there to be a lot of air options; you can sit in friend's gunner seat while they do strafing/bombing runs or dogfight
-You can control battleships; can demolish shoreline (ground deformation was mentioned in another description)
-Horses will be best for scouting/flanking (like bikes)
-Supposed to have a new melee system
-Bayonet charge ability
-Can likely use sabers
-Support seem like they'll have heavy machineguns
-Seems like four classes will have weapons similar to what we'd expect
-SP: more "open" campaign, make it feel like a "Battlefield" campaign as opposed to BF3/4 (he said it sounded more like Bad Company's campaign)
-Trying to make use of battlegrounds a lot of people don't know about
-Progression system wasn't confirmed; neither was weapon customization
-Didn't find out if you can pilot the zeppelin/barrage, but it's not just a part of the skybox; planes flying around it
-Seems very close to completionLive-Die-Respawn
-
Bjørgersson
félisten
I'm sure he did not.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
lacy86
addikt
Akkor most ez egy upgrade-elt 10 eves Battlefield ?
Amugy mocsok jo lett a trailer
( kar, hogy nincs mar PC-m ) -
-
lacy86
addikt
válasz fornettisuti #239 üzenetére
majus vegen koltozunk oda kell a money
( talan majd utana ) -
-
lacy86
addikt
válasz CptAdamica #244 üzenetére
Valami ilyesmi
-
@rglaaf
veterán
PSN:BiZzare_0 ️
-
lofagi
addikt
Eddig nem láttam ezt az infinity ward-ot, sose érdekelt a Cod2 vagyis még anno a MW2 ami király volt. De ahogy elnéztem a trailert a fiúk nem sokat haladtak előre a grafikai megvalósításban. Talán ideje lenne elgondolkodni azon,hogy egy új grafikus motorral próbálkozzanak illetve ez az űr téma se egy nagy valami szerintem.
Remélem,hogy nem haladnak majd a Battlefront irányába a játékmenettel, mert akkor az nagyon nem lenne nyerő nálam. Bízom benne, hogy azért az a több órányi felvezetés és a régi széria elemzése arra mutat,hogy megmaradnak az alap dolgok.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest