-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jó sok likeot kapott a trailer, majdnem annyin nézték meg mint a codét, de még mindig csak 10k dislike a cod meg 700k
-
guftabi96
addikt
válasz #85552128 #252 üzenetére
Nem is csoda.. az a szánalmas vergődés, amit évek óta művelnek Call of Duty névvel, nem is érdemel mást.
A Bf1 trailere meg baromi jó lett, várom nagyon, remélem nem rontják el. Viszont ettől, hogy még fél év van a megjelenésig, de már van 2 kiadás, ilyen olyan pakkokkal falnak megyek...
Egyszerűen undorító egy valami ez a játékiparban, hogy már a megjelenés napjától elérhetőek fizetős tartalmak.
Lehetne ezt jól is csinálni, lásd Kunos Simulazioni az Assetto Corsával. Igen, jönnek a fizetős dlc-k, de ezek egytől-egyik minőségi tartalommal érkeznek, és ezek mellett a játék folyamatosan fejlődik.#KeepFightingMichael
-
SkyS1gn
félisten
Bexarok ezeken a reakcio videokon
(#251) marilllyo
a main theme remélhetőleg olyan lesz kb mint 1943-42
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
gyiku
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
Majd a topikgazda ír valami téma összefoglalót.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
daveoff
veterán
Hogy ebből mi fog kisülni..... Battlefront után nincs túl jó előérzetem ezzel kapcsolatban sem, még kevés az infó. A trailer engem nem győzött meg...
Néztem a streamet, Lars beszéde tök szimpatikus volt, meg kötetlenül dumáltak, aztán bejött az a majom EA-tól, mindenki bekussolt, súgógépről elmondta az idióta marketing szöveget, aztán jött a trailer, amitől mindenkinek leesik az álla. Így kell ezt csinálni. BF4-el elértek egy olyan szintet, ahonnan már nemigen van hova. Ez az WW1 szerintem elég gagyi ötlet volt, de remélem legalább jól összerakják.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
kisza25
félisten
pedig inf.-re kihegyezett lesz szerintem ez is (amit te szeretsz), én a járművektől félek, hogy használhatatlanok lesznek.
Remélem meg tudják úgy oldani, hogy élvezetes legyen a járművek használata is, nem izgatna, ha nem lenne valósághű, gondolok itt arra, hogy aki vezeti a tankot lőni is tudjon vele (valóságban ehhez vagy 3-4 ember kellett anno), mert különben nagyon gáz lesz, Amtrac szerű felállásban elég unalmas lesz a dolog annak aki vezet, meglátjuk.
A repcsik biztos jók lesznek, de én azt nem szeretem.
A léghajó a bombázó szerű lehívással lesz szerintem
A kézi fegyverektől nem félek, csak ne elöltöltősek legyenek Valószínűleg késen felül több választható fegyver lesz helyette, mint BFH-ban (szerintem itt tesztelték a reakciókat, mert itt aztán a kardtól elkezdve az első VH fegyverekig mindent ki lehet próbálni), pl. buzogány, gyalogsági ásó, kard, szurony (bár lehet ez unlockolható lesz a megfelelő fegyverre)
Telepített fegyverek is lesznek, mint eddig az tuti, csak itt szerintem lövegek lesznek, és valószínűleg a betonbunkerek lesznek géppuskaállással, ha 1VH korhűen szeretnék.Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
daveoff
veterán
Nem kérdés, hogy megveszem-e, mert érdekel mit hoztak össze, de a Battlefront egy elég rossz irányt vetített a jövőre nézve. A hardline-al nincs különösebb gond, de ennél a BF1-nél azt érzem, hogy mindenből beleraknak valamit, és egy nagy katyvasz lesz az egész.
Csak legyen HC, nekem az a legfontosabb!: D
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
kisza25
félisten
kicsit gyakoroltam, ez a fegyver benne volt a trailer-ben
marilllyo: akkor ezt meg is beszéltük és killenként váltunk[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
mettek
addikt
Szerintem nincs azzal gond ha vki csak vezet hogyha a vezető megkapja a lövészek által szerzett pontokat. Illetve lesznek vezérelhető csatahajók is bizonyos pályákon, szóval lesz bombázás rendesen. Az tuti hogy több szerep jut az infantrynak de nekem ez tetszik is mert nem lesz olyan hogy egy skilles heli páros ledarálja a pályát. Én egy kicsit taktikusabb játékmenetre számítok de nyilván minden a játékosokon múlik.
És annak is örülök hogy most nem novemberben hanem októberben jelenik meg...azt mondom ütni fog.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
gali777
őstag
-
gali777
őstag
Milyen breakdown? Esetleg dawnbreaker...
Egyiken se tud dominálni. Mielőtt elkezdené a nagy dominálást, találkozik az AA-vel. Nem tudsz olyat mondani shanghaion kívül, ahol érdemben lehet használni, és nem csak a kezdő felett lebegsz, nehogy az AA lelőjön
Nem baj legalább előreláthatólag itt a BF1-ben nem lesznek ilyen skilles járművek, mint az AA
[ Szerkesztve ]
-
BC2-ben az volt a jó, hogy a légvédelem hatásos volt ha kellett a legjobbak is hamar lepottyantak az égről, de azért a helivel is lehetett aprítani. Na BF3-4 már ilyen téren nem volt annyira jó. Sok eszköz volt de önállóan sok szart sem ért.
(#269) gali777 az okos Helisek egyből kidarálják az AA-t és ennyi.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
k-adi
nagyúr
-
Mondjuk az tény, hogy 2éve biztos van, hogy nem játszottam BF-et gép hiányában. Így nem tudom miket módosítottak azóta de amikor mi toltuk akkor simán rámentünk helivel az AA-ra. Néha kellett 2 kör, hogy bedaráljuk teljesen, de utána nyugi volt egy darabig.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
mettek
addikt
Bc2-ben skill kellett a helihez, sok sok órát bele kellett tenni valakinek hogy hatásos módon tudjon repülni vele....volt egy kis csapatunk amiben volt egy Angliában élő magyar helisünk....na ő tudta vezetni....olyan szinten ahogy mást nem láttam helizni. Aztán jött a Bf3 és azzal már nem is játszott mert olyan lett az irányítás hogy bárki 10 perc alatt elsajátította. Illetve válassz beli gondok is vannak a 3-4-ben. Egy fél tár az ellenbe szintén sok. A hardcore életszerű a jó de ott meg ugye nincs spot, térkép.
Az AA meg kb annyit ér amennyit a csapat mert ha nem tudják megvédeni akkor pikk pakk kiszedi egy tank vagy heli, jet páros.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
BC2-ben sem kellett skill. Átállítottad a gombkiosztást, meg visszavettél az egér érzékenységéből és máris fényévekkel egyszerűbb volt repülni. Egyedül a leszállást kellett gyakorolni.
-
marilllyo
veterán
Tv + zuni legyen.
Dawnbreaker-en nem gond mert az épületek között el lehet bújni. De a többi túl nyitott.Mindegy. Pl. Battlefront-ba a dogfight teljesen jó volt szerintem. Plusz hiába a volt a gyalogságnál bemérős (ion torpedo) k*va nagy mázli kellett hozzá.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
techpor
tag
Most ez komoly?
(#273) Xaels: most ez komoly? én még attól OP-bb dolgot nem láttam. erősebb volt ott a légelhárító löveg, mint 'itt' (4ben) az AA. Főleg HC-ban..
-re gali: MOST EZ KOMOLY?(#281) marilllyo: igen bujkálni bárhol lehet. Golmudon is tudsz bujkálni kezdőn az AA elől. Mire mész vele? Ja, hogy semmire. Még jó, hogy OP a heli egy jó párossal
[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
azért ha összefognak az AA ellen nem sok esélye van.... sajna a rakéták nem igazán érnek sokat az AA-n (max ha látod hogy elnyomta valamelyik védelmet és kivársz ) ellenben az ágyú na az egy daráló de kár hogy a tankok általában nem védik. és sokan ezért kempelnek vele! (persze én nem) csak szar ha az eget "bámulod" de a földön szétszednek! mindig azon megy a sírás ha van op helis jetes hogy hol az AA de arra senki nem gondol ha tenni akarja a dolgát őt is védeni kell hogy tudjon véde ezzel mást! és itt jön a csapat munka! Bizar ,Lara , Proxy, és még van pár név a sorban akik ezt tudják de a többségét nem érdekli vagy túl (bocs Kovy) hüje ahoz hogy ezt belássa +értse és persze a csapatmunkához legjobb a ts!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
CsonkaImo
addikt
válasz CptAdamica #286 üzenetére
Hogy utálhatják a DICE-nál is egyébként, az egész EA-t. Szar lehet amikor semmitérő pénzes emberek mondják meg, hogy mi legyen az új játékodban. Persze pénz nélkül nem készülhet el egy játék sem, szóval ez egy ördögi kör.
[ Szerkesztve ]
-
AAtt1la
aktív tag
Nem az a baj,hogy nem lesz killed ha csak vezetsz,mert pl.transport helinél még elfoglalod magad azzal,hogy levegőben maradj,kikerüld a rakétákat,jó lövő pozíciót csinálj a gunnereknek,de ha csak abból áll az egész,hogy nyomod az előre gombot az úgy nem túl szórakoztató.
-
-
pohár
félisten
válasz CsonkaImo #288 üzenetére
mert miért utálnák?
azóta cserélődött a CEO is, az előző telibeszarta a dolgokat, az új keze alatt jött a Hardline is már talán, a Battlefront is... azóta van CTE, stb
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
válasz CsonkaImo #292 üzenetére
Jó hát a release date ismert nekik jóval hamarabb, mindenhol határidőre dolgoznak. Azzal a játékkal nem olyan gondok voltak amit pár hét megoldott volna novemberben meg mindenképp ki kell adni. Így is kellett vagy félév mire ráncba szedték, bár alapból az engine is problémás volt. Azért egy Dice-nak nagyobb szava van az EA-nál gyakorlatilag minden játékhoz az ő motorjukat használják.
[ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
[ Szerkesztve ]
SC: Herczku_Death
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest