-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Érdekes:
"Battlefield 1 PC won’t be released on disc in North America. Battlefield 1 will still have a physical version on PC, which will simply include a download code. The publisher confirmed this to PCGamer after the site spotted the listings on Amazon and GameStop."
Live-Die-Respawn
-
-
CptAdamica
veterán
Nekem sincs már DVD meghajtóm, mert úgy gondolom, hogy lejárt az ideje. Így szebb gépházat is tudtam venni, ami már nem támogatja a meghajtó helyet. De ettől függetlenül, ha kiadok ennyi pénzt a játékért szeretnék valami kézzel foghatót is kapni, nem csak egy darab kódot.
Megyen!
-
Bjørgersson
félisten
válasz CptAdamica #564 üzenetére
Fogdosni szeretnéd vagy játszani?...
Zolar na mert olyan sok embernek van BR olvasója.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
CptAdamica
veterán
válasz Bjørgersson #565 üzenetére
Is-is. Játék közben tapizom. Amúgy jól mutat a polcon a többi bf mellett.
Megyen!
-
guftabi96
addikt
válasz CptAdamica #566 üzenetére
Tokot azt kapsz, csak cd nem lesz benne.
Nagyon sokan nem használunk már DVD meghajtót, szerintem nem nagy érvágás, ha nincs benne lemez.
nálunk is már csak 1 gépben van, az van megosztva hálózaton, de szerintem még egyszer nem használtuk.#KeepFightingMichael
-
k-adi
nagyúr
válasz CptAdamica #564 üzenetére
szerintem jobb így, én utálom kerülgetni a dobozokat.... persze aki gyűjti meg kirakja a polcra, hogy minden este lefekvés előtt megsimogassa a játék-dobozait annak ez biztos fáj, de.... "haladni kell a korral" .....és nem utolsó sorban kevesebb szemetet termelni (go green! ) ugyanis lefogadom, hogy a többség csak beb..szná a fiók aljára vagy ki a kukába és kész
-
nagyúr
Csak az a baj, hogy a legkisebb SSD-kre fel se fér már...
Van épp egy 64 gigás régi SSD-m, de BF4 és utána már rá se fér a játék... lol.
128-asra meg 2 játék nem fér el...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
v!ct0y
veterán
válasz FollowTheORI #571 üzenetére
Nekem a 120 asra nem fért fel az előtöltött gta5 mert elkezdte kitömöríteni.
-
BD-n? Mennyibe kerül egy olvasó? 15-20k... Ennyiből tényleg jöhetne SSD-n.
Én is valószínűleg átugrom haverhoz majd letölteni, mert csak mobilnet van és az éjszakai keretbe sem sok fér bele.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
laceszgamer
addikt
Egy pendrive azért mára nem olyan hatalmas összeg, oké tuti drágább mint 5-7 lemez, annál még még tutibb hogy drágább mint egy papirra nyomtatott kód. De ha már egyáltalán létezik dobozos ennyit igazán meg lehetne tenni.
Oké, érthető legtöbb helyen olyan net van, hogy pár óra alatt lejön, de azért nagyon sok embernek van még lassabb nete, azoknak azért elég kellemetlen mikor egy napig tölt a játék. GTA V is 20 óra volt mire lejött nálam is pl.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
zzola
titán
válasz laceszgamer #586 üzenetére
Hát igen, a kódos verzió nem éppen a kisnetesek barátja....
-
kisza25
félisten
válasz laceszgamer #586 üzenetére
én mindent DVD-s változatban veszek meg, mert 10/1 net van....
BFH és GTA 5 is már 5 lemezes volt, de tört idő alatt felraktam, a letöltéshez képestEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
laceszgamer
addikt
Akkor egy cipő, már ami a netet illeti.
Én úgy szoktam, hogy ahogy olcsóbb, viszont manapság egyre kevesebb esetben olcsóbb a dobozos kiadás, mint online kulcsot venni.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
guftabi96
addikt
Igen, ez azoknak jó. (köztük nekem is jó lenne, mert 15/1 van nálunk is)
Én úgy oldom meg, hogy éjszaka (ár ez mostanában már sokszor nem kivitelezhető, mert az egyik vinyómnak néha olyan hangja van, mint amit a hegesztő ad ki, amikor leragad a pálca, és nem tudok tőle aludni ) / akkor, amikor nem vagyok otthon töltök. BTavaly szeptemberig 5/0,5-ös nettel döngettem, fantasztikus volt az is.
Bf4 Premium Editiont szedte egy darabig.
A Breaking Bad összes évadáról HD-ban meg ne is beszéljünk.. (176gb). Töltöttem vagy 5 napig[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
csa33ee
aktív tag
Ja. T-home 10-es jobb napokon 5-6-os letöltés.Megnyugtattak hogy a 10 csak ADHATÓ(!).Köszi.A huszast nem is dobta be a rendszer mert ahol lakom nem tudja a hálózat.21.század.Ha most kéne letöltenem egy 50-60 gb-os játékot, cirka 25,30 óra alatt meglenne.
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
Edem05
őstag
Szerintem Gyula viszi még mindig a pálmát a "kinek lassabb a nete" versenyben.
-
Malibutomi
nagyúr
Volt mar ez a szuper HVG cikk? [link]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Prosector #595 üzenetére
Már ahova kötik. Van olyan ismerősöm, akinél mindkét mellette lévő lépcsőházban van digi, de az övékben nincsen, így maradt a UPC, szegény eszi a kefét rendesen.
Mondjuk Diginél azt a logikát nem értem, hogy miért nem köthetek újra újból hűségidőt, hogy kicsit kedvezményesebben kapjam a csomagot... El kellene velük játszanom a kelletős, párzási táncomat, hogy akkor felmondom, hátha megkeresnek, hogy kössük újra?
Malibutomi: mondjuk maga a HVG is egy vacak szar, a 2. felugró, rezgő ablakig jutottam, aztán bezártam. Remélem legalább rohadt drága volt ez a csodás fejlesztés, mert idegesítő és hasztalan. Ember nincs, aki ezután nyomna egy like-ot nekik... A cikkért meg tényleg jár a facepalm, tech rovat az..
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
guftabi96
addikt
válasz Malibutomi #597 üzenetére
"A készítő arra is ügyelt, hogy az eredeti Battlefield-trailerhez hasonló jeleneteket vágjon össze."
lel
(#598) CactuS
Ja, 1024x768-as felbontáson fantasztikusak ezek a fél képernyőt elfoglaló beugró üzenetek[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest