-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Tény, nagyon lesarkítottam....de az az igazság, hogy maga a "szimuláció" részét azért elfelejthetjük szerintem. Azért ez a sok szuper kütyü annyira nem volt pörgős mint amilyen nyilván a játékban lesz. Én úgy gondolom, hogy egy Battlefront szerű játékstílus várható. Maradnak ezen a casual vonalon.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Balika23hun
aktív tag
válasz eugabesz #749 üzenetére
Én nem hinném, sokan ki vannak éhezve a változásra a battlefield terén is. És nem olyanra mint a hardline.
Az 1 vh. volt az első komolyabb modern hadieszközökkel vívott háború. A téma választás elsőre nekem is fura de inkább ez mint egy újabb modernkori Battlefield. Szóval én várom a fejleményeket meg majd a beta aztán meglátjuk hogy a polcomon landol e.Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
Dogengar
aktív tag
-
k-adi
nagyúr
válasz CptAdamica #756 üzenetére
lol
-
sittes79
addikt
-
eugabesz
őstag
Természetesen vélemény nuku,kötekedés ezerrel.Mi a túrónak fórumozik az ilyen?Leírtam a véleményem.Pont.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Bjørgersson
félisten
válasz eugabesz #760 üzenetére
Természetesen értelmes válasz nuku, butthurtködés ezerrel. Mi a túrónak fórumozunk az ilyen? Feltett egy egyszerű kérdést. Pont.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
regener
veterán
válasz Bjørgersson #761 üzenetére
Mi a túrónak fórumozunk az ilyen?
Már megint skizofrén vagy
-
Bjørgersson
félisten
Fejben máshol jártam, de azért egy-két ember kivételével remélhetőleg mindenki meg fogja érteni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
eugabesz
őstag
válasz Bjørgersson #761 üzenetére
Én leírtam a véleményem a játékról.Neked és neki rólam van véleménye.
Szóljatok,ha ez az eugabesz topik.http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Bjørgersson
félisten
válasz eugabesz #764 üzenetére
Szerencsere nem az, most pedig faradj at legy szives az iram forumra.
-
lofagi
addikt
válasz eugabesz #760 üzenetére
Semmi baj azzal,hogy véleményt nyilvánítasz, mert azért van a fórum. Csak ahogy teszed az valószínűleg nem megfelelő. Nyilván nem azért ugrik rád mindenki, mert olyan szépen fogalmaztál. Illetve úgy mondasz véleményt, hogy még nem is láttad a játékot. Azért így nem kell csodálkozni, hogy néhánynak nem tetszik a negatívitásod.
Amúgy valóban én is azok közé tartozom, akik nem értik,hogy egy nagyszerű trailer után, hogy lehet levonni a konzekvenciát, hogy nem lesz benne elég potenciál.
Azért annyira nem hülyék ülnek ott,hogy két casual játék után kiadjanak egy harmadikat is ami csak a környezetben különbözik majd a többitől. Nyilván látják ők is, hogy azok az ágak valamiért nem sikerültek olyan jól. Valami másra vágyik a nép.
Persze nem kétlem,hogy megy a HYPE, mert miért ne menne, el kell adni már most a játékot. Viszont kétlem,hogy annyira mellényúlnának ezzel. Legalábbis én nagyon bízom,hogy megint egy nagyszerű játékot fogunk kapni, remek tartalommal és rengeteg játékórával.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
eugabesz
őstag
De most komolyan,szerinted mi lesz benne akkora potenciál,hogy hosszú estékre leültet a gép elé?A bf4 adott 80 különböző kiegészítőt,felszerelést,amire természetesen semmi szükséged,de látszott,hogy próbálnak a 10 éves amerikai kiskölyöknek IS megfelelni,hogy milyen faszagyerek,mert mindene megvan az adott fegyverre.Aki úgy gondolja,hogy a ténylegesen vérbeli játékosnak készítik ezt a játékot,az sajna nagyon el van tájolva.A vevőnek készítik,ahogy írtad is,sok-sok hype,a tartalom nem lényeg.
Sejtésem szerint van a fejlesztő csapatnak azon része,akik hozzáteszik a testüket és szeretnének egy valóban jó,játszható,élménydús játékot készíteni.Aztán van azon része,akinek csak sima munkahely,ahová muszáj bejárni és van a kiadó,akinek oly mind1 mit csinálnak,csak jó sok pénzt hozzon,mert az vonzza a befektetőt.
Nos az elsőből vannak itt nagyon kevesen,szerény véleményem szerint.Az,hogy egy adott játékba beletolok x órát,csak is kizárólag annak köszönhető,hogy nagyon jó csapatunk van,akikkel még a sz@r is ehető,ha megfelelően tálalják.Meg nem igazán lehet a napi robot után egy 400 lelkes porfészekben más olcsó,esetenként még szórakoztató elfoglaltságot találni...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
eugabesz
őstag
válasz CptAdamica #775 üzenetére
És hidd el így járunk jobban,egy fórum nem alkalmas tartalmas viták lefolytatására,mert nincs lehetőség az aktív párbeszédre.Mindig csak az adott gondolat kerül előtérbe,de nem ismered azonnal a vitapartnered reakcióját,így nagyon sok sületlenség is születik,amire semmi szükség nincs.
-
nagyúr
válasz eugabesz #774 üzenetére
Szerintem még ne írjuk le előre... egyrészt teljesen más lesz a játékmenet... sokkal több és változatosabb közelharc, szuronyos roham és egyéb játék-mechanika várható (remélhetőleg counter knife nélkül, de az is benne lehet).
Egészen máshogy fognak viselkedni a fegyverek szerintem.
Meg hát maguk a térképek is mások lesznek... lövészárok, stb.Szerintem lesz annyira más, hogy bevonzhatja az embereket... akár újakat is... pár régi meg nem jön át. Ennyi.
A Hardline-al szerintem az volt a fő baj hogy nem nyújtott túl sok újdonságot, persze van pár részlet ami más és máshogy működik. Cserébe leszűkült a változatosság picit a inf harcra... és valószínűleg ez tartotta távol a BF játékosok nagyrészét.
BF1-ben is persze jóval kevesebb jármű lesz elvileg, de majd meglátjuk... de emellett is annyira más lesz a játékmenet, hogy lehet sikeres is, ha bejön a népnek.
Hosszú estékre meg biztos nem azért ültet le egy játék mert sok kieg van és változatos... mert az 1001-ik Golmud/Zavod (tetszés szerint behelyettesíthető) kör tuti nem sokkal másabb, mint a 10-ik volt.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
k-adi
nagyúr
Jajj gyerekek, mi lenne ha az első TÉNYLEGES multi-player gameplay után ugranátok egymás torkának? Így is poén olvasni a kommenteket, de na, azért mégis...
-
kisza25
félisten
válasz FollowTheORI #777 üzenetére
Hosszú estékre meg biztos nem azért ültet le egy játék mert sok kieg van és változatos... mert az 1001-ik Golmud/Zavod (tetszés szerint behelyettesíthető) kör tuti nem sokkal másabb, mint a 10-ik volt.
Ami miatt még ma is játszom a játékkal az a közösség, már 4x teljesen letettem, mert olyan szinten untam meg. 1x GTA5 megjelenésénél, egyszer diablo3 miatt, 1x hardline miatt, 1x battlefront miatt.
Ami miatt még is mindig visszatértem az a tartalom, sokszínűség, ennyi jármű és ennyi kaszt+ fegyver egy játékban sincsen és 64 ember aki minden kört változatossá tud tenni.
A másik, hogy az oly sokat szidott IRAM csapat, bevett tagnak, indultunk a magyar kupán és nagyon jól szórakoztunk.
Minden este felüdülés felmenni TS-re, van, hogy nem is játszom komolyan, csak játszogatok és közben hallgatom a hülyeséget, ökörködést
Gabesz megérkezik TS-re mindig egy vicc a beugrója, kevés olyan jó kedélyű embert ismerek, mint ő, ez itt fórumon nem jön át.BFH legnagyobb baja:
1 akkor jelent meg PC-re amikor a GTA5
2 kevés a jármű, innentől BF név visszatetszést kelt a címében
3 drágán jelent megAmúgy már abban egy csomó dolgot "javítottak" ami nekem bf4-ben nem tetszett, vagy hiányzott:
- kivették a visszakéselést
- lőszer, vagy élet kell, elég a megfelelő csapattárshoz menni és nyomni egy E betűt és ad
- szinte HC szintű a sebzés
- sokkal jobb a hitreg
- fegyvereknek komoly recoilja van
- nagyon jók a DLC-k csak sajnos kevés rá a szerver, mert PC-n kevesen játszák[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
én sehova sem szerettem felmenni TS-re, mert 1szobában laktunk Ausztriában és párom ott aludt mikor játszottam.
1 éve itthon vagyok, de igazán a WAR miatt kezdtem el feljárni
Amúgy kovyék pont akkor léptek le BF4-ből GTA5-öt/diablo3-at játszani, amikor elkezdtem feljárogatni TS-re
IRAM-ra feljöttök veletek szoktam lenni 1 squadba, pedig TS-en vagyok a többiekkel
amúgy free a TS nyugodtan feljöhetsz, nem eszünk meg, csak kicsit megrágunk és kiköpünk[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
őstag
válasz FollowTheORI #777 üzenetére
Nekem bejönne, ha maradna valamilyen formában az infantry dolog a BF1-ben is. Valamikor a jövő héten mutatnak gameplay videót, addig nem tudok sok mindent mondani arról, hogy mennyire fog tetszeni a játék. Én az a fajta játékos vagyok, aki a lövöldözést szereti. Ráviszem a célkeresztet, netán követem a célkereszttel és click, win. Közben azt is szeretem, hogy érezzem a veszélyt közben, tehát nem egy tankban vagyok vagy valami. Ezért nekem pont bejött a Hardline vonal, vagy BF4-ben az op locker. Remélem BF1-ben is lesznek hasonló inf only pályák, esetleg infantry, no explo szerverek. Ha real time strategy-t szeretnék, akkor vehetnék Ashes of the Singularity-t vagy más RTS-t. Nekem az a dolog tetszik, hogy szememmel észlelek, utána kezemmel mozgatom az egeret, billentyűzetet és van gyors visszajelzés. Ezért nekem utóbbi miatt a rövid time to kill jön be. Ha sokat kell pumpálni az ellenfélbe, az unalmassá változtatja a játékmenetet nekem.
-
juve600
nagyúr
üdv
gépigényről nem tudni még valamit ??
i7 4710hq+gtx860m 4gb ( noti) elég lesz hozzá ?
-
nagyúr
-
juve600
nagyúr
válasz FollowTheORI #787 üzenetére
8gb ram, gtx 860m 4gb-osű
de majd kap még 8gb ramot[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Az attól függ. Én a BF4-et ilyen laptoppal toltam az tökéletes volt. FHD med-high ~70-80 fps. De a Battlefronthoz már kevéske volt. Nem hiszem, hogy kisebb lesz a gépigénye. De biztos lesz majd demo belőle és akkor letesztelheted.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Enton
addikt
Majd tankban a teamplay:
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
kisza25
félisten
ha 1db RAM van a gépben akkor mindenképpen vegyél bele még 1-et, hogy DC-ben menjen, nekem 40 FPS-t hozott gtx 960m-van ami ugyanaz mint a gtx 860m csak átnevezték, talán az órajel magasabb
-
kisza25
félisten
-
CsonkaImo
addikt
válasz Csabroncka #797 üzenetére
Ha a Battlefortnak 16GB volt az ajánlott, akkor a Battlefield 1-nek is ennyi lesz. Jobban jár, ha +8GB-ot vesz.
-
k-adi
nagyúr
válasz Csabroncka #797 üzenetére
na és annak mi értelme te IT-sok gyöngye? vagy csak trollkodsz? mert akkor oké
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest