-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
válasz Dtomka #11801 üzenetére
A repülőt PC-n is lehet úgy vezetni, mint konzolon ha kontrollerrel irányítod Egér + bill nem az igazi a repüléshez
(#11802) etejedu Örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Skyhunter
őstag
A 375.70es NV driver miatt nem megy a Fraps-em? Vagy DX12 miatt?
-
gyiku
nagyúr
megint van vagy 10 ismeros, de joinolni azt nem lehet. meg a sorba sem all be
hüllő
-
guftabi96
addikt
Próbálgasd, nekem is van, hogy sokadjára akar csak valamit csinálni.
Játékban shift+f1 és próbálj csatlakozni valakire.+ egy off kérdés:
Egyik ismerősömnek kölcsönadtam az origin accom (most), hogy próbálja ki a játékot. Gondolom én most akkor nem tudok addig a saját accomon 4-gyel játszani. Vagy tévedek?#KeepFightingMichael
-
lofagi
addikt
Amikor rádragad 2 vadász és az AA is lő, de csak tart a gép!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Dtomka
veterán
válasz lofagi #11813 üzenetére
Szerintem meg attack plane. A fighternek 3 szárny része van....az attacknak 2. Én eddig ezt így láttam..
És az attacknak is van kör célzója:
bf1 beta attack plane gameplay -
lofagi
addikt
válasz Dtomka #11817 üzenetére
Egy személyes! Fighter. Ez nem szerintem ez így van. Azért mert 2 szárnyú nem jelenti azt,hogy nem fighter. És én nem állítottam,hogy nincs az attacknak ilyen célzója, de képen egy fighter látható.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
válasz lofagi #11814 üzenetére
Azért kajak kíváncsi lennék,hogy aki lenegatívólja az miért? Már csak ,hogy tudjam ,hogy mi ebben az annyira szar, hogy unlikeolni kell valaki esetleg meg tudná mondani?
-
N@idia
őstag
Nem tudom hol lehet jelenteni a csalókat sajnos, de egy csaj (laura) és annak barátja RMP_Syck0 szépen űzték az ipart Azt állították a chat falon, hogy ők nem csalnak, de a 83 headshot azért még is csak enyhe túlzás, vagy tényleg vannak ilyen pro játékosok ?
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
scabi78
senior tag
Az normális dolog, hogy hajnal háromkor 3-4 szerveren játszanak, ha a szűrőben Európa be van kapcsolva? 200 játékos tolja csak? Fakké nincs dedikált szerver...
Tiszta Windows, rendes ház!
-
nagyúr
-
raubisoda
senior tag
Srácok mi van így korán reggel az originnel?Csak offline tudok lenni nem jelentkezik be.
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
Mister_X
nagyúr
válasz Dtomka #11801 üzenetére
Le kell lassítani a gépet, olyankor lehet vele élesen manőverezni. Sőt, bombázóval nem utolsó taktika behúzni a féket, ha a seggedben vannak, mert a vadászok alapsebessége is bőven nagyobb.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Allien
veterán
A bombázóval hogy a rákba lehet bombázni? Nem a kioldás a kérdés. Példul a Heroes and generals-ban "körbe lehet nézni", és aránylag pontosan lehet bombázni. De itt, csak nézek előre, oszt remélem, hogy kb jó helyre dobom.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Aventador91
őstag
válasz lofagi #11814 üzenetére
Ilyet rendszeresen csinálok csak nincs olyan szerencsém hogy egyszerre 2 jöjjön rám ilyen tisztán. Ez akkor lenne skill hogy ha az AA darál és közben szeded le ezt a kettőt és megúszod élve
Most jut eszembe, tegnap volt olyan hogy bomberben voltam gunner elöl. Furcsa hangokat hallottam és beultem hátra. Rá volt akadva a szàrnyra egy fighter xD le is lőttem xD meg van videón, majd feltöltöm
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Aventador91 #11837 üzenetére
Azért ez sem volt csúnya....
-
juve600
nagyúr
mikor javitják ezt az abnormális procihasználatot ??
-
milapsy
aktív tag
sziasztok tudni már valamit hogy miért nem mennek a szerverek? pont vasárnap
"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy
-
zzola
titán
Működik az origin!
-
milapsy
aktív tag