- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Logitech...
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
hommeros
őstag
válasz CptAdamica #11551 üzenetére
Velem lehet a baj, de még sosem kapott el a vágy, hogy egy billentyűzetért 60e fizessek.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
laceszgamer
addikt
Fairfight a BF saját csalás ellenes rendszere?
Néha látni hogy xy banned.
Viszont úgy néz ki meglepően jól működik, eddig közel 40 óra alatt egyetlen csalóval sem találkoztam.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
steele80
senior tag
Ezt a TDM medált a 20 kill-el kicsit túlgondolták. Már egy napja tolom és 18-nál több nem sikerült. 24-es szerverek 100 kill a meccs és 7-8 perc alatt vége. Ráhagytam.
-
hommeros
őstag
válasz steele80 #11559 üzenetére
Nekem második nekifutásra sikerült. Még túl is teljesítettem. Nem olyan nehéz az.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
-
Lendova
őstag
Ha valakinek van BF1-hez directx setup-ja az install könyvtárban vagy lemezen, az fel tudná nekem tölteni valahova? Első körben azt csekkolnám.
Tegnap vissza is adtam a kölcsön kért optikai meghajtót, így a sajátomon nem tudom megnézni.All fiat goes to zero.
-
gali777
őstag
Lassan csatlakozom én is
-
Ármester
Azt elfelejtettem írni, hogy én is High-on játszok.
Ultrán általánosságba jó, de egy nagyobb füstnél/csatánál leesik az fsp, úgy meg nem élvezetes a játék. (nem játszhatatlan, csak zavaró)
High-on pedig 50 fps alá nem megy.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Skyhunter
őstag
válasz Snip3r_HUN #11534 üzenetére
1:58-tól kezdődően a 3 kill epic. Nagyon skilles vagy, grat.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ne is mond, akartam kicsit TDM játszani erre a legkisebb ping valami 65-70 volt, hagytam is a francba én nem megyek baleknak akit az ilyen 20-30 pingű úgy szed le mint a huzat
Más játékmódokba van közelebbi szerver is ilyen 45-48 pingel az még hagyján( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Én ezért sem kaptam DOM-ban. Igaz ott csak 4-et oszt.Nagy nehezen megszenvedtem a Shotis medálért. Hogy mennyire nem akarta adni a fejest. Utána meg 1 életből 5-öt ölni azthittem megőszülök. 4-nél jártam azt nem akkor lett vége a körnek XD
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
lacus83
senior tag
válasz gali777 #11571 üzenetére
Hell. packal 41 valamennyi.
Nekem kb ma 5 percem volt a délélőtti telepítés óta,addigra ért le.
Kb még pukim sincs róla mi hogy van ebben az egészben,csak olvasom itt a hszeket mi medál meg mi puska lőszer golyó.MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
DonDennis
senior tag
Amúgy Bf1-be van olyan játékmód mint ami a Battlefront-ba a Supremacy volt? Csak mert az nagyon bejött ott inkább kialakultak ilyen "frontok" nem rakott le 4 ellenség közé kezdésből nem rakott le mögém ellenséget stb.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
Bib
őstag
Hali!
Dx11 vagy Dx12-ben érdemes játszani ? Nem veszek észre sok különbséget fps-ben sem. Bár v-syncel játszok mert így tetszik igazán. Amúgy fps huszároknak low grafon jobban adja? -
fogirobi
senior tag
Nem tudom, hogy másnál hogy fut a játék meg milyen gépe van, de szerintem nevetséges hogy egy 960-as kártyával nem lehet stabil 60 FPS-t kihozni ebből a x*rból. Mediumon simán beesik itt-ott 45 FPS-re. BF4-et ultra beállításon 2xMSAA-val stabil 60 FPS-el toltam.
Rosszul vagyok ettől, hogy egy 70k-s kártyával nem lehet kompromisszumokkal egy új játékkal normálisan játszani.
Valamit mókolni kell vele esetleg? Adjatok légyszi valami tippet, mert már teljesen kiégtem.[ Szerkesztve ]
-
válasz fogirobi #11582 üzenetére
Mondjuk ha leírnád a pontos hardveres és szoftveres környezetet amiben futtatod lehet okosabbak lennénk?! Szerintem nálad is más lesz a limitáló tényező, Playclaw / MSI AB vagy más monitorozó progival meg kéne nézni a hardver kihasználtságot.
Egyébként a 960-as már rég nem 70k kategória...PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
kvantaHUN
csendes tag
Sajnos tényleg érdekes a helyzet, nálam is i5-6500, Sapphire RX470 4Gb nitro+, 8Gb ram, friss win10 állandó fps esések vannak.
Teljesen mindegy milyen felbontáson, low medium high vagy ultra... össze-vissza esik az FPS 20-120 között.
Annyit látok monitorozó programon keresztül hogy a CPU állandóan 100-on pörög míg a VGA diagram egy teljes hegységet rajzol. Folyamatosan 0-50-100 % kihasználtsággal fut ami másodpercenként ugrál...
Totál mindegy hogy DX11 vagy 12-re állítom.
Nem tudok rájönni mi a baj (természetesen a legújabb driver van telepítve) -
-
laposonly11
senior tag
Ja bocs, most veszem észre, az hogy 45 fps-re esik be egy mindössze i5-2500 és gtx960 mellett, azon ne csodálkozz elvileg ilyen vga-val jobban is be kéne neki! De nyugi, a Beta óta instabilabb a játék, szóval ennél már csak jobb lesz!
[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
raubisoda
senior tag
válasz laposonly11 #11592 üzenetére
Cáfolom.I5 2500K gtx960 2gb high-on min 55 max 90.Mediumon ssao-val meg sima 80-100.És tegyük mellé,hogy úgy is szép a game.
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
norby91
tag
Van aki most játszik/játszana és van üresedés squad-ban?
Csatlakoznék s TS-re is. Kezdő vagyok!
-
fogirobi
senior tag
válasz laposonly11 #11592 üzenetére
Na ne röhögtessél már. Nekem senki ne mondja azt, hogy ezzel a kártyával kompromisszummal nem kellene 60 FPS-t kipréselni ebből a játékból! Most próbáltam ki full lowon, minden kikapcsolva, FAO Fortressen az erőd felé bámulva 48-50 FPS-re ugrált.
Vegyek 100k-ért egy kártyát, hogy full lowon talán meg legyen a 60 FPS?
Kicsit el vagy tévedve, mert ennek a kártyának jobban kellene muzsikálnia...Mi az gyorsan kitörölted a linkeket, nehogy valakinek is segítség legyen?
[ Szerkesztve ]
-
Lendova
őstag
válasz raubisoda #11593 üzenetére
Főként ilyen miatt keveslem a sebességet, ha tényleg 1080p-ben 55 a minimum. Nekem ilyen beállításon szerintem a 40-et se tartaná, de low-on is 51-52 a minimum. Ennyivel nem jobb a 960-as. MSI AB szerint nem a VGA fogy el, az kvázi végig 99%-on megy és nagyon ritkán fogy el alóla a 6 magos tuningolt FX.
Dice? Nvidia?
Értem én, hogy elavult a vasam, de nem ennyire.All fiat goes to zero.
-
válasz fogirobi #11595 üzenetére
Valószínűleg nálad sem a GPU a limitáló hanem a CPU. Mondom nézd már meg valamivel, lefogadom neked is 100%-on teker a CPU összes magja a VGA meg félgőzön.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
t.kristof
senior tag
Azért ne mondjuk már azt, hogy kell neki a 16giga ram, amikor van pár tulaj aki 8 gigával is tud akadás mentesen játszani (köztük én is).
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest