- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozo668
csendes tag
Sziasztok.
Olyan gondom lenne hogy a gépem 10-15 perces játszás után kikapcsol előzőleg volt egy ati 5670HD 512Mb kártyám mivel szerettem volna az lcd tv összehozni cseréltem egy nvidia 210 1 Gb re ez se volt jó mert a blueray és a 3D filmeknél problémák voltak most egy ati 6570 2Gb kártya van ugyanaz a hiba hogy kikapcsol a tv-vel az összeköttetés jó de a gép újra kikapcsol már akkor is ha csak a monitoron játszom a pc ujból volt instalálva a tápot már kicseréltem help[ Szerkesztve ]
-
zozo668
csendes tag
itt ajánlották ezen az oldalon a tápot igaz használton van,a vga kártya vadi uj a speedfun4.45 mérőjénél a temp1 alapban is 50-70Cfok játszás közben 90-100 és kikapcsol a gépem egy 10-15 perc mulva csak azt nemtudom hogy a fent emlitett temp1 mikor kibillen magosabb értékre mit vagyis mi lehet az köszi a segitséget
-
zozo668
csendes tag
Nagy ház alaplap msi amd athlon 5600+ 3Gb ram egy 500+80hdd 350W cserélt táp a vga ati6570 2Gb ativ hűtővel játszás alatt 10-15 perc után kikapcsol a gép a speedfun progi alapján a temp1-es mérő az egekbe szökik ekkor kapcsol ki a cpu a gpu hőmérő szintje normán belül marad csak az a temp1 nemtudom mi az...
-
zozo668
csendes tag
válasz agressiv #10329 üzenetére
szia megmértem ma a gépem hőmérsékletét az aida64 progival + a speddfan majdnem azonos értékeket mutattak kvázi 2 fok eltérés az aida64 kimutatta hogy a cpu hőmérséklete szökik az egekbe a speefan-non a temp1 szint szitén 90-100 fokon volt az aida-án is tehát ebből következtettem a ti segitségetekkel hogy vagy a procim szállt el vagy még 1x újbol kell pasztázni de rendesen hála nektek
-
zozo668
csendes tag
Sziasztok egy kis segitséget kérnék van egy amd radeon hd 6570 2 Gb videókarim de sehogy netudom beálitani hogy a 42colos tv-men full-osan mutasson tehát lemarad a szélektől k.b.2-3cm ha pedig 3D filmet nézek még több a tv már nemtudok álitani köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest