- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA® driverek topikja
- Dell notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz FehérHolló #12120 üzenetére
Én tippre 16 bitre gondolok, vagy rossz monitorszinprofilra.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Spet
addikt
válasz FehérHolló #12122 üzenetére
Milyen más játékok? Csak hogy tudjuk viszonyítani, vagy esetleg a többi játékból is tehetnél fel egy-két képet hasonló stílusú helyzetben (ala sötét árnyékos részt )
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
agressiv
addikt
válasz FehérHolló #12120 üzenetére
A topikba megírtam a választ.
BigBlackDog Különböző GPU-kkal nem lehet SLI-t csinálni, max physx-re tudnád használni a másik kártyát.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
os!
tag
válasz FehérHolló #37149 üzenetére
Ha ez hardver hiba, akkor nagyon meglepődnék.
Először a driverben mindent tegyél defaultra, de ami mégjobb, ha letörlöd és újrarakod. Ha utóbbit választod, akkor az nvidia driverei közül az "ODE" alváltozatot javaslom, ha általános felhasználásra akarod (játékok/böngészés..). Azért írom, mert többféle quadro driver van, pl speciálisan AutoCADnek, stb, de az ODE az ami az általánosra való.hál'istennek pogány vagyok
-
tag
válasz FehérHolló #37177 üzenetére
A driver nem válaszol , olyan jelenségem már nincsen .
Mint mondtam windows7 és windows 8.1 el is ugyanez a helyzet .
Ami érdekesebb , hogy ha most kikapcsolom a gépet és rá 5 percre visszakapcsolom nem jelentkezik a gond, csak ha nagyobb időre ( értem ez alatt este kikapcs, és reggel be )De ha azt mondjátok akkor veszek egy másik tápot és megnézem .
Itt megjegyezném hogy a tápom nem nagyon melegszik , és a ventilátora is csak játék közben pörög fel kicsit jobban , akkor sem maxon , tehát elvileg annyira nincsen terhelve , de kitudja .[ Szerkesztve ]
Minden napra van egy.....
-
shootme2
aktív tag
válasz FehérHolló #37180 üzenetére
Felesleges pénzkidobás lenne. Az a gép 200w-ot se fogyaszt még a leggagyibb 500-as táp is ki kell hogy szolgálja. Ha már nagyon a táphoz ragaszkodtok akkor inkább egy kölcsöntáppal kéne kipróbálni.
800.henrik: Elég félreérthető volt a kérdés. Úgy hangzott mintha a 3870-et gondolnád PCI-os nak. De egyébként létezik jóval kisebb fogyasztású kártya PCI-E be is.
[ Szerkesztve ]
-
tag
-
tag
válasz FehérHolló #37189 üzenetére
Nos akkor megpróbálkozom egy ilyesmivel .
tényleg, nem írtam a, a felbontással együtt kiterjesztett képernyőre áll vissza a felbontás mellett , pedig egy monitor volt világ életemben .
De ez a 2 dolog együtt jár , mind két vga val .[ Szerkesztve ]
Minden napra van egy.....
-
tothjozsi96
addikt
válasz FehérHolló #41786 üzenetére
Elméletileg igen, tehát ezt laptoppal a legegyszerűbb kipróbálni.
De szerintem az irányítása problémás lesz a játéknak, tehát addig a játékban szüneteltetni kell a jelenlegi állást ha lapozol stb.
Én próbáltam ezt laptoppal, laptopon ment rendesen a notepad stb. a 22"-os kijelzőn pedig ment az RTL MOST!
Tehát nekem sikerült, de szerintem az irányítás része vicces lesz ...
Ez az én véleményem ... -
tothjozsi96
addikt
válasz FehérHolló #41789 üzenetére
Nem hinném, mivel ha alapjáraton megy egy gép akkor is a mhz számok nem nagyon mennek fel tehát nem mondhatni hogy dolgozna a vga miközben mondjuk csak sima fájlokat olvasgatsz vagy mittudjamén.
-
djculture
félisten
válasz FehérHolló #42379 üzenetére
Nem 3 játék járt hozzá csak 3 free játékhoz plusz költőegység...Még a 770-hez is csak egy játékot adtak a watch dogsot de már az is kifogyott igy nem jár egyikhez se semmi. A készlet erejéig adták két nagykernél, többinél meg sose adtak...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Dolce Gusto
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DIGI internet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Motoros topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Nem száguld az EV-ipar, a gyárakat és állásokat féltik a britek
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya - 1 év garancia (használt)
- EVGA RTX 3060 Ti FTW3 Ultra 8Gb dobozos
- XFX Radeon R9 270X 2GB GDDR5 256bit - ELADÓ! 14.000.-
- 2db Asus ROG STRIX RX 580 8Gb videokártya eladó JEGELVE Zsolt részére
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest