- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Egyik haveromnak van egy 6120-as Nokiája,amely egyszer csak kikapcsolt.Nem lehet életet lehelni belé,a töltést sem veszi.Víz nem érte,nem esett semmi,így kétlem hogy "felhasználói hiba" történt volna.A zöld-csillag-hármas kombinációt próbáltuk.Kérdésem a következő:Mi lehet a hiba forrása?Mit tud tenni a telefonnal?
A segítséget előre is köszönöm(külön köszönet,ha privibe külditek,délutánig dolgozom,addig sok hsz. gyűlik össze,mire visszakeresek...).
Sziasztok!
ZombinyulHonor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
sgsm
tag
válasz crhis86 #15450 üzenetére
Az lcd beépitése( de ha már szét van szedve akkor a mikrofont is megcsinálja az ember) ha Te hozod az alkatrészeket az 3e ft .Garancia nincs a hozott alkatrészekre azt számold bele.(pláne ha bontott mikrofon ). Nem egyszerű konstrukció,szerelés szempontjából.
Ha nem viszel alkatrészt egy 10-ből megvan
[ Szerkesztve ]
-
konfar.dani
aktív tag
-
RootRulez
félisten
Sziasztok, barátnőmnek Samsung M620-as telefonja van. Pár napja azt csinálta, hogy amikor szétcsúsztatja, a kijelző elsötétül vagy szétesik a kép. Nem igazán ismerem a működési elvét, de gondolom valami szalagkábel lehet benne, ami megtört, megszakadt vagy elengedte a forrasztás.
Kérdéseim a következők lennének, javítható-e, megéri-e javítani és kb. mennyibe kerülhet a javítása.
Üdb: RR
═════════════════════════════════════════
-
akos3
addikt
hi all!
MP4be konvertáltam videót, h tudjam a tallámon (N85) nézni. Sikerült is, csak az a baj, h nem teszi ki teljes képernyőre. Mikor arra mek a lejátszóban h full screnn akk is van alul fölül min 0,5cm. Ami azért már sok Szórakoztam azzal, h nagyobb pixel számban konvertálom, de természetesen nem változott semmi Próbáltam más lejátszókkal is, de azok csak szaggatnak és azok sem teszik ki....
Hogyan lehetne a RelaPlayerben ténylegesen full screenre tenni? -
Putyin90
senior tag
Helo!
2010-ben várható valami új Walkman mobil a SE-tól?
Vagy inkább nézzek körül más gyártók zenemobiljai között?
Igazából Walkman mobilt szeretnék, de amiket mostanában hallani a SE-ról kezdek kételkedni benne, hogy lesznek még újabb Walkmanek.
-
konfar.dani
aktív tag
válasz RootRulez #15457 üzenetére
RootRulez: Szalagkábel hiba lesz szerintem.
Sajnos árat nem tudok mondani, de szerintem nem érné meg javíttatni.akos3: Nem lehet, hogy magában a videóban van egy fekete csík alul-felül?
Filmeknél is szokott olyan lenni, ha TV-n nem 16:9-be nézed, akkor ott a fekete "rés" alul-felül.Putyin90: Így előre nem lehet tudni, de biztos fog alkotni valamit.
Gondolj csak a múltra: W580, W595, W350, W380.. És még sorolhatnám.
Ezek mind sikeres Walkman készülékek lettek.
Bár véleményem szerint most eladásnál a Samsung előrébb vitte magát a tapicskolós készülékeivel, mint pl. S5230, Corby.[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
bandi0000
nagyúr
válasz konfar.dani #15460 üzenetére
hali a kérdés a kövi miért indul ujra asony k800im a legújabb szoft van rajta és egy nap 4-5 ször ujraindul még ha hozzá se nyúlok csak ugy magától
Xbox One: bandymnc
-
konfar.dani
aktív tag
válasz bandi0000 #15461 üzenetére
Nincs rajta valami megnyitva?
Csinálj egy aksi ki, majd be rakást.
Ha ez után is újraindul folyamatosan, frissítsd újra.
Ha mondja hogy a legújabb van rajta, az se érdekeljen, tegye újra a szoftvert a SEUS.
SIM-et és M2-őt javaslom hogy vedd ki!
Amikor már fent van a szoftver, akkor kiírja hogy nyomd a vissza gombot hosszan, akkor csináld azt, kb. 10 másodpercig.Esés érte?
Vagy valami nagyobb külső fizikai hatás?Sok sikert, írj majd hogy sikerült-e.
[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
zombinyul
addikt
sziasztok!kérdésem a következő:n95ösöm van,melynek a csúszkája érdekes módom csak a jobb oldalon laza.maga a mechanika remek,nagyon jól szuperál.na most látszik,hogy a jobb oldalon van egy kb. 1milis pöcök,ami egy másfél-két milis sínben mozog,ebből itélve a jobb oldalnak lötyögnie "kell".így van,vagy már nem százas a csúszka?nekem ez eléggé gyári gyári megol
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
megoldásnak tűnik.ha hibás,mennyibe kerülne megcsinálni?tudom hogy lötyögősek az n95ösök,de fura hogy csak egy oldal ilyen,még ha a pöcök indokolja is.bocsi hogy láma vagyok,de új vagyok nokiáknál.köszi a segítséget!bocsi a helyesírási hibákért,telefonról írok.sziasztok!
-
konfar.dani
aktív tag
válasz zombinyul #15465 üzenetére
Szerintem egy idő után normális, de ha zavar, csináltasd meg.
Komolyabb bajod nem lesz belőle szerintem, ha hagyod így.
Sony Ericsson Z530-nál is egy idő után kilazult az egyik fele a nyitogatónak, és mozgott.Egy kicsit mindig lötyögni fog, hisz nem lehet szoros, akkor nem csúszna.
[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Van nekem egy Nokia N96.
Sajnos angol nyelvű.
Szeretném honosítani.
Aki tudja hogy hogyan lehet, segítsen.
Köszönöm
üdv
-
zombinyul
addikt
válasz konfar.dani #15466 üzenetére
igen,ez igaz,de az n95ösök alapból lazák,szóval lehet hogy ez gyárilag ilyen,mert most meglestem egy 8gigásat,az is laza,de ahhoz képest az enyémnek a mechanikája zsír újnak hat,ráadásul egy 20 percet használt telefonról beszélünk... köszönöm szépen a segítséget!szia!
-
konfar.dani
aktív tag
válasz bandi0000 #15469 üzenetére
bandi0000:
Külseje cserélve lett?
Akkor ott valamit elrontottak..
Nekem W580-nál volt, hogy cseréltem a komplett külsőt, és folyton újraindult magától.
Tudtam én hogy találkoztam már ilyennel, de így hogy mondtad hogy külső lett rajta cserélve, így össze állt a kép.Akkor az maradt, hogy vidd vissza garanciába.
zombinyul: Akkor viszont nyugodj meg, semmi baja a telefonodnak, ezek szerint normális dolog. Valamennyire kell is lazának lennie, hogy ne akadjon, sosem lesz teljesen merev a csúszka.
werszomjas: Frissítsd NSU-val, úgy, hogy a nyelv magyarra legyen állítva a programban.
[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
zombinyul
addikt
válasz bandi0000 #15469 üzenetére
értem,az a baj,hogy használtan szereztem,így a garanciapapírok nincsenek meg.,meg nem hiányzik hogy újraindulgasson... de egy házcsere lehet segítene,bár tényleg nem vészes a csúszka,videón meg haveri körben is láttam nagyságrendekkel rosszabbakat.szóval még várhat a javíttatás csak szét tolva zavaró néha ha a fedlapon nyomogatok valami gombot,de majd megszokom sziasztok1
[ Szerkesztve ]
-
konfar.dani
aktív tag
válasz bandi0000 #15472 üzenetére
Ezt így nem tudom.
Amikor lecserélték, valamit nem jól pattintottak vissza, vagy nem csavarozták vissza, és ha azon a ponton egy kicsi érintkezés, vagy akármi van, akkor újraindul a telefon.
Erre tippelnék, de így nem tudom sajnos, ahhoz szét kell szedni, és ott már bizonyára egyértelműen látható a probléma.Garanciában ingyen meg fogják csinálni neked.
(#15471) zombinyul: Szerintem bandi0000 a saját K800-ára írta hogy újraindulgat, meg hogy ház volt cserélve, csak véletlen a te hozzászólásodnál kattintott a válasz opcióra.
[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
zombinyul
addikt
válasz bandi0000 #15472 üzenetére
nem tudom,de valamit rendesen elba...elbaltáztak.azt nem hiszem,hogy valamit kihagytak,inkább valami hibás cuccot pakoltak bele,érdemes vissza vinni.vagy egyszerűen hibás szoftot pakoltak rá,előfordul sajnos az ilyesmi...
-
bandi0000
nagyúr
válasz konfar.dani #15476 üzenetére
hát passz a gyerek nem mondta de azt mondta h kipróbálta direkt
azért lehet mert vodás szoft van rajta?Xbox One: bandymnc
-
madstunt
addikt
Hello!
Az lenne a kérdésem hogy a telefonomban lévő Xenon vaku hangosabbá vvált villantáskor időnként sokkal van mikor nem olyan sokkal hangosabbá.
Van valami félnivalóm hogy a következő fél évben meghal a vaku és ez annak az előjele?
A telefon egy SE K850i -
werszomjas
addikt
válasz konfar.dani #15470 üzenetére
az a gond, az NSU azt írja, hogy már a legfrissebb szoft van a telon, nincs elérhető újabb, így az egyetlen lehetőség a program bezárása.
üdv
-
sekli
addikt
válasz RootRulez #15486 üzenetére
Ezt a telefont nem ismerem, de feltételezem, hogy az akku valamelyik rövidebb oldalán van a csatlakozó (tehát nem a telefon eleje vagy a hátulja felé néz), a lényeg, hogy azt kell megakadályozni, hogy az akku eltávolodjon a telefonban lévő érintkezőtől, ezt úgy oldottam meg, hogy az akku mellé raktam a papírdarabokat, főleg a csatlakozóval ellentétes oldalra, hogy ne lötyögjön egyáltalán.
-
konfar.dani
aktív tag
válasz bandi0000 #15477 üzenetére
Nem, azért nem lehet, hogy a Vodafone-os szoftver van a telefonodon.
Hisz a TurboSIM erre van kitalálva, hogy minden telefonba menjen, ami nem kártya független.
Wictor: Sajnos SEUS update-et már próbálta, előrébb javasoltam neki, de nem lett jó.
Akkor bizonyára marad ez, hogy a külső összeszerelésnél valamit elrontottak.
Vidd be garanciába, semmi képp se cserélj szoftver rajta semmivel, csak SEUS-sal, mert akkor a garanciád odavan, és mehetsz szervizbe, ott meg nem fogják ingyen megcsinálni.madstunt: Nem, nem lesz semmiféle problémád belőle, szerintem teljesen normális, ne is foglalkozz vele.
[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
bandi0000
nagyúr
válasz konfar.dani #15488 üzenetére
és nem tudjátok honnan lehetne régebbi szoftot leszedni ami nem a sony weboldaláról van?
Xbox One: bandymnc
-
AMD Power
titán
Tudnátok ajánlani valami olcsó de csajos telót? Lehet használt is. Tudásra... BT, MP3 lejátszó. Aránylag nagy mondjuk 1000 telefonkönyv.
-
konfar.dani
aktív tag
válasz AMD Power #15490 üzenetére
Samsung M610.
Samsung M620.
Samsung S5230.
Samsung Corby.Ha csajos telefont akarsz, mindenképp a Samsung telefonok közt nézelődj.
Kapásból hogy Bluetooth, MP3, ennek leginkább az M610 és az M620 felelne meg, nem is drágák. Bár a kettő közül szerintem az M620 szebb.
Viszont úgy olvasom, az M610-nek 1000db a telefonkönyv kapacitása, az M620-nak csak 500.Remélem tudtam valamit segíteni, sok sikert a választáshoz!
[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
konfar.dani
aktív tag
válasz AMD Power #15490 üzenetére
Na, közben találtam egy igazi csajos telefont, olcsó áron!
Szerintem erre csapj le: Samsung E570.Biztos ismered, a hátlapján ilyen virág minták vannak, igazi csajos telefon.
Itt olvashatsz róla bővebben, teljes mértékben megfelel a követelményeknek, Bluetooth, MP3, 1000db telefonkönyv bejegyzés.
Itt egy kép a hátuljáról is, szerintem nagyon szép kis csajos telefon.[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
AMD Power
titán
válasz konfar.dani #15491 üzenetére
Köszönőm szépen a tippeket. Megmutatom majd a barátnőmnek őket...
-
pocok1994
csendes tag
válasz konfar.dani #15422 üzenetére
Hello. kösz, majd meg fogom próbálni, de nem hinném én se hogy alaplap hiba lenne, mert adig jó volt, erősen meg ahhoz a csatlakozóhoz nem értem, sőt egyáltalán. ja a vaku se működik nem csak a vörösszem nem, de remélem ez mind1, mert amit irtál azzal jólesz azis, nem?
-
konfar.dani
aktív tag
válasz pocok1994 #15496 üzenetére
Igen, ha szoftveres a gond, akkor a SEUS orvosolja.
Viszont hogy a vaku se jó..
Így már nem vagyok benne biztos, hogy szoftveres, de próbáld meg a frissítést mindenképp, mert nagy rá az esély, hogy szoftveres a gond.
Veszteni meg nem vesztesz vele semmit, ha frissíted.
Sőt, a legújabb FW lesz a telefonodon.AMD Power: Rendben, ha valamelyikkel kapcsolatba lenne kérdésetek, akkor kérdezzetek nyugodtan, válaszolok rá.
[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
madstunt
addikt
köszönöm a válaszokat
-
konfar.dani
aktív tag
válasz kaller1 #15498 üzenetére
Engem érdekelne, hogy hogy is vannak ezek a TurboSIM-ek.
Majd akarok egyet venni.
Vágósat, vagy vágás menteset vegyek?
DualSIM-ről tudtok még valamit?
Aminél ki kell vágni 2 SIM-et, és berakni a csip részt, vagy hogy kell.Szóval a DualSIM meg a TurboSIM-ből a vágásos érdekelne, ha valaki tudna eladót.
Vágás mentes is jó, Kecskeméten átvenném személyesen, vagy postát fizetem.[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs