- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen TV-t vegyek?
- HDMI topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Asztrofotózás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
egy utálatos, általánosító, ködös kérdés...
van egy gép, ami nem hajlandó indulni. itthon összeraktam, ment. feltettem rá egy oprendszert, minden ok. tápot cseréltem benne, ekkor nem ellenőriztem, talán ez volt a baj...
utazott egy kicsit, a gazdája bekapcsolta, nem ment. hangot nem adott ki, csak a billentyűzet ledjei villognak. mivel lehet a gond? ha a táppal, akkor szokott ilyen jeleket küldeni? mert a speakeren nem jön ki semmi, ventik pörögnek. remélem hamarosan személyesen is meg tudom látogatni a ''beteget'', de addig hátha megtudok erről is valami okosat. -
kenwood
veterán
válasz ngabor2 #4601 üzenetére
http://www.notebook.hu/notebook/compaq/nx6000/nx6110_py511ea
egy ilet veszek (mashol) a jovoheten.
tobb helyen is neztem ezt a tipust,de sehol nem irjak az svideot.
kerdes :
ha csak vga kimenettel rendelkezik, van-e ra lehetoseg,hogy kirakjam tvre a kepet ?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
-
mesa23
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy számomra nagy dond:1,5 hónap huzavona után végre sikerült lecserélnem a régi rendszeremet, 939-re! Mivel a videókártyám agp-s, és 2 hónapja vettem, ezért agp-s lap kellett! Gigabyte K8NSC alaplap, 3200+ venice processzor,200 Gb winyó,és egy 450W-os Aero Cool táp! (ja, csak itt halkan kérdezem, hogy a táp milyennek minősül!?, az előző egy 400-as Codegány volt)! Nos tegnap összerakták,és a gondom itt jött, ugyanis tuner párti vagyok, és van a gépemben egy Leadtek Winfast 2000 expert kari, amin 15 perc használat után csomó fehér csíkozás jelenik meg! Ki lett próbálva a gép a haveromnál is, nem e véletlenül nálam valami zavarhatja az adást, de nála is 15 perc után ezt csinálja a gépem! Az előző konfigomban, ami még a leírásomban szerepel,abban tökéletesen működött! A haverom gépében is kipróbáltuk, de ott megfelelően működött! Tehát a gépben lehet valamilyen zavaró tényező? Vagy az alaplap ne csipázná?„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
Zoltán
őstag
Van egy kis problémám: Korábban win98se alatt nem volt gond, hogy nincs internetkapcsolat (ADSL), ha elindítottam az Operát, akkor felvette a kapcsolatot magától, mint az IE is. De most winxp alatt nem akarja felvenni, ha nincs, hanem csak sír, hogy nem találja a kezdőlapot. Mi a megoldás? (v8.5)
Köszönöm! -
Nos: elkövetted a legnagyobb hibát, agp-s 939-ből az uli chipes asrock939dualsataII alaplap a legjobb, főként, ha csipázod a tuningot.
amúgy, próbáld meg nullára venni a tuningot, és akkor lesd meg a tv-tunert, hogy csíkoz-e. lehet, valamit állítgattál, ami megnövelte a pci frekijét, és erre a tv-tunerek a legérzékenyebbek. ezt nézd már meg légyszi.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
LCD
csendes tag
Hello! Van egy kis gondom. Mióta újratettem a WINDOWS XP-t általában szarul hozza le a weblapokat, összekeveri vagy csak sima HTML-be vagy néha be sem hozza, a képekkel is szokott baja lenni, kicsit keveredik egy-egy képben a tartalom. Miért van ez? Már újratettem az internet expolert is, sőt feltettem a Mozillát is de azzal sem lett jobb (talán egy kicsit). HELP!!!!
Asus A7N8X-E Delux, AMD Athlon XP 2500+ 2033Mhz (11x185), 1024Mb Kingston RAM, Hitachi 160Gb, Club 3D GeForce 6600GT, Samsung SyncMaster 913v (19'' LCD)
-
ByB
addikt
Sziasztok!
Huzamosabb ideig használom itthon a notim mostanában anélkül, hogy bárhova vinném, ezért kivettem az akksit, hogy még véletlenül se kerüljön használatba! Ezzel jót tettem és kímélem a gépet plusz az akksit vagy sem?
üdv
Bence
ui.: Asus M6V1-8019 és Li-Ion 4800mAh -
k.t.a.
senior tag
Az akkumlátorokat nem szabad sokáig állni hagyni, néha fel kell teljesen tölteni, és lemeríteni teljesen. Hogy ez a mai Litium-ion/polymer aksikra mennyire igaz, azt nem tudom, de a régiek tönkre tudtak menni a sok állásban. Ha abból indulok ki, hogy még formázni sem kell ezeket, akkor lehet jót tettél.
-
Henker2
addikt
Segítség kellene! Letöltöttem a Pioneer DVR-110D -hez firmware-t! Az 1.39-est! Ez egy exe fájl! Hogyan kell ezt használni? És nem gond az, hogy a köztes firmware verziókat kihagyom? BIOS-t már frissítettem alaplapon, de DVD írón még nem!
SEGÍTSETEK PLEASE!Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Newyorker
addikt
Üdv mindenkinek!
Olyan hangkártyát szeretnék vásárolni, melyet optikai kábelen keresztül összetudnék kötni az erősítőmmel.
Ajánljatok nekem, hogy melyik jó, annak örülnék a legjobban, ha tapasztalaitokat is megosztanátok, illetve ha valaki használ ilyet az milyen kártáyt ajánl.
Köszönöm!★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
-
Henker2
addikt
Thx a segítséget mindenkinek!
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
mesa23
aktív tag
Szia!
Azt elfelejtettem, hogy nem tunningoltam(még),az előző írásomban azt írtam, hogy nagy tuner párti vagyok, lehet, hogy ebből gondoltad, hogy tunningoltam!
Mondjuk bios frissítéssel próbálkozzak?
Szerk: Ja, csak az a legidegesítőbb, hogy ha pihen a gép 15-20 percet, és utána 12-15 perc után kezdi el csinálni a hülyeséget!Az újraindítás sem segít rajta, csak ha pihen egy kicsit, és utána kapok 15 percet! Olyan, mintha valami felmelegedne!
[Szerkesztve]„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
Pá
addikt
Audigy1-eh hangkártyáról van szó.
Reggel indítom a gépet, és átállítottam a hanzgást fülesről 2.1-re, ahogy minden más reggel szoktam, közben lefagyott a hangkép állító szoftver.
Restart és azóta olyan félelmetesen hangos alapzaja van a hangkártyámnak hogy semmit nem tudok vele csinálni, már kb 5% hangerőn úgy bverezonál a mélynyomó hogy ugrálnak az asztalomon a kisebb tárgyak, többszörös restart nem segít mást egyelőre még nem próbáltam.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Newyorker
addikt
THX!
Akinek Creative Audigy4Pro Box karija van az meg van elégedve az optikai kimenettel?
Mert asszem van rajta, ha minden igaz!★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
casper1
tag
Hi milyen az a pata vinyó! Sata és ata erről halottam!
Vagy csak el van írva?Hp G6 1213-eh, A6-3400, 128 Gb SSD, AMD HD7400
-
casper1
tag
Már másodjára tünt el a ugyanaz partícióm! A winyóm döglődik?
Hp G6 1213-eh, A6-3400, 128 Gb SSD, AMD HD7400
-
k.t.a.
senior tag
válasz casper1 #4632 üzenetére
pata = ata , a Te szóhasználatodban. A Sata=Soros ata Pata=Párhuzamos ata. Ha megnézed a pata eszközökhöz 40/80 párhuzamos eren megy az adat. A Soros ezzel ellentétben csak két vezetéket használ, vagy nem tom mennyit, de sokkal kevesebbet, és ott az adatok egymás után sorban mennek, nem pedig egy időben sok szálon.
-
Zoltán
őstag
Esetleg valami windowsXP összetevőm nincs elepítve, vagy valami rosszul van beállítva? Nem tudja felvenni az Opera a netkapcsolatot, win98se alatt ugyanezzel az adsl-el nem volt gondja... #4612
-
Newyorker
addikt
Az SB Audigy 4 OEM az mitől más a Boxostól? , mert árban látom nagyon!
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Zoltán
őstag
Frissen telepített winxp pro sp2-nél nagyon lassú a start menü. Régen, win98se alatt volt erre (meg egyéb finomhangolásra) egy kis tuningprogi, amivel ki lehetett kapcsolni a start menü késleltetését. Tudja valaki, hol kell turkálni a registryben, vagy valahol, hogy ne várjon a start menü egy kicsit mikor rámutatok egy kibontandó részére?
Köszi! -
casper1
tag
A sata-s alaplap kezeli a sata-II is?
-
Newyorker
addikt
Csak ezt találtam Sb-ben elérhető áron optikai kimenetesben, de sajna ez meg külső:
Live! 24-bit External
Van valakinek erről valami tapasztalata?★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Boyfish
senior tag
hi srácok meg tudná mondani nekem valaki azt a keresőt, ami az elindított topicjaimat mutatja meg, és bárkire rá tudok keresni?
''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit
-
casper1
tag
A sata-s alaplap kezeli a sata-II is?
-
Newyorker
addikt
THX az infót!
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
szijartg
őstag
sziasztok!
olyan kérdésem lenne hogy a fenébe nem jut eszembe annak a szerszámnak a neve amivel a hálókábelekre meg telkábelekre teszik rá a dugót.
fontos lenne!
köszi -
szijartg
őstag
ezaz köszi mindenkinek
Aktív témák
Hirdetés
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest