-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMa_
tag
Szép jó napot!
Tegnap vásároltam egy új Mini hifit (Philips FX15), az igencsak régi Sharp hifim vezetékét meghosszabbítottuk itthon (összecsavar, leragaszt), ellenben az új Philips vezetékei máshogy végződnek, nem láttam még ilyet... Nem tudom, hogy miként lehetne meghosszabbítani a kábelt. Esetleg ezekhez a modern csatlakozókhoz már kapni standard’ hosszabbítókábelt? Vagy bontsam szét a végét és szimplán csavarjam össze az új kábellel – és ez befolyásolhatja a garanciát vajon? Elnézést, nem vagyok otthon a témában, ez édesapám területe volt mindig is. Előre is köszönöm a segítséget!
Gondolkozz globálisan - cselekedj lokálisan
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Revolut
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs