Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok!

    Legfőképpen ggg666-nak szól a kérdés, de más is segíthet ötletekkel a problémára.

    Eltaláltam, hogy csinálok otthonra egy kisebb adattárolót az olyan doksiknak, melyeket éppen nem nézegetek minden nap, de azért ha kell, akkor inkább legyen kéznél, mintsem a DVD-ket kelljen keresgetni. (Plusz egy esküvői videó-kép sorozat 30+ gigányi adatát kellemetlen 8-10 DVD-ről megnézni)

    Mivel már van otthon HTPC (és abban csak egy SSD van, más nem fér be, se csatlakozók, se hely szempontjából) nem akarok egy új gépet építeni NAS-nak.

    Arra gondoltam, hogy egy USB->SATA->SATA multipler megoldással létre tudnék hozni egy később bővíthető egységet, amolyan bővíthető, külsőtápos, USB-s, korlátozott keretek között hordozható adattárolót.

    A fő kérdés, hogy hol találok SATA port multiplert? (ggg666 kolléga már mutatta itt, hogy milyet használ, de olyat sehol nem találtam)
    A másik kérdés, hogy van e valami ötletetek, esetleg gondolatotok a projekttel kapcsolatban? (olyanokra gondolok, hogy: "ezért, vagy azért nem fog működni" vagy "miért nem csinálod így meg úgy, mert sokkal egyszerűbb lenne" stb)

    [ Szerkesztve ]

    Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...

Új hozzászólás Aktív témák