Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szlovibuki

    tag

    válasz Dr V #56903 üzenetére

    Utánanéztem már ennek is, hogy mik lesznek, meg kaptam olyan infót is, hogy ez úgy történik majd, hogy amit fizikai munkával kell eltölteni az november 4. - december 1. közti időszak, aztán elméleti oktatás lesz december 1-től március 31-ig és április 1-től 30-ig pedig megint fizikai munka. Viszont én nem szeretném ezt. Az elméleti oktatásra még csak-csak bejárnék, azt ki bírnám talán. A másik, amit nem mondtam, hogy én esti gimnáziumba járok, ahol elég jó eredményeket produkálok, 2 év van még hátra, idén érettségiznék nyelvből, tehát bejárok az összes nappalin tartott nyelvórára is és emiatt a tanfolyam miatt nem szeretném abbahagyni az esti iskolát.

    A vallásra való hivatkozás sem rossz ötlet, de szerintem nem élnék célt vele. :D Maximum kiröhögnek. De ez a hátfájás dolog, amit fentebb leírtak, ez nagyon ígéretes, gerincferdülésem is van általános iskolás korom óta, holnap reggel megyek is a háziorvoshoz, hogy napok óta eszméletlenül fáj a hátam.... :DD :DDD

    tomcsi23: egy ismerősömnek hasonló paraméterekkel rendelkezik a gépe és neki a 64 bites win 7 van rajta, nincs vele különösebb gondja, annyi, hogy a Firefox és a Chrome is felzabálja szinte az összes memóriát, de szerintem ez 32 biten is így lenne, sőt XP alatt is. Meg ha a processzorod 64 bites, akkor mehet nyugodtan a 64 bites W7.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák