- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Lenne egy érdekes kérdésem
Remélem valaki tud megoldást a "problémámra"
Adott egy külső HDD adattár amin van sok-sok GB mp3 , amit szeretnék "leválogatni"
Konkrétan az érdekelne, hogy valaki tud-e progiról (freeware vagy fizetős , mind1) ami az adott cél (HDD-n / főkönyvtár) belüli állományt átvizsgálja és törli a duplázott adatmennyiséget ? (vagy listán jelzi...)Előre köszi a segítséget / infokat !
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
zka67
őstag
válasz MaxxDamage #49102 üzenetére
Az első találatok egyike a "dupe mp3" keresésre:
-
Impressa
őstag
válasz MaxxDamage #49102 üzenetére
Szia!
EF Duplicate Files Manager (ingyenes) használtam anno, mikor több ezer számot kellett ellenőriznem.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
MaxxDamage
félisten
Köszönöm , elsőnek Impressa kolléga által ajánlott progit próbálnám ki, de azzal ahogy nézem nem lehet törölni, (csak mutatja... a duplákat) vagy tévedek? (egyesével a pirossal kijelölt duplákat nem akarom törölni !
Am. köszi az ajánlásokat !
(mind2 progit megnézem , hátha)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Impressa
őstag
válasz MaxxDamage #49105 üzenetére
Most megleptél, amit írtál, úgyhogy elővettem a külső HDD-m, és most megnézem újra, hogy is van ez.
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
MaxxDamage
félisten
válasz Impressa #49106 üzenetére
Köszönöm már rájöttem / átnéztem a progit , Clean / Search és a duplikált file-t kijelölni majd delete , csak az a baj, hogy elkezdi, de nem törli le
Közbe keresgettem és találtam Duplicate File Cleaner progit ami tökéletesen bevált , megtalált minden file-t , a 116GB -ból 27GB -ot töröltem is !
L
-
Impressa
őstag
válasz MaxxDamage #49107 üzenetére
Köszönöm, hogy rákerestél, rosszat írtam be neked én is a Duplicate File Cleaner ( most frissítettem a programot 3.0-ról) használom basszus. Itt ülök előtte, és nem jönnek a piros jelzések, de rájöttem.
Bocs, hogy félrevezettelek, de arra gondoltam mikor írtam. ( mert persze a program is a másik gépen van, én meg fejből mondtam neked )[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz Impressa #49108 üzenetére
Semmi gond, a lényeg, hogy ajánlottál egy progit amin keresztűl rátaláltam a megfelelő-re
L
-
Xirtam
veterán
Sziasztok,
Úgy tudom az AIDA (Everest) már nem élő program.
Mit használtok jelenleg hőmérséklet figyelésre játék alatt?
-
MaxxDamage
félisten
válasz Xirtam #49110 üzenetére
Szia,
Ezt "AIDA (Everest) már nem élő program." hogy érted?
(régi ver.) AIDA (mint Everest) tudomásom szerint van, de más néven... pontosan AIDA64 / FinalWire Aida64 néven megtalálható free / licenc vásárlás által full verziós.
Mit használtok jelenleg hőmérséklet figyelésre játék alatt? --> Személy szerint Game közbe nem szoktam nézni a Temp-et , de ha mégis akkor Windows gomb (megnyitva elötte Aida vagy gyors katt rá) és megnézem
Remélem tudtam segíteni !
L
[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
Hali!
Véletlenül töröltem egy számomra fontos videót a Microsd kártyámról...Milyen programmal tudnám visszaállítani?
halahala
-
Impressa
őstag
válasz Xirtam #49110 üzenetére
Szia!
Amit luimapeiz is írt Aida 64 telesen jó, aktív program. Ha viszont játék alatt szeretnél loggolni ( monitorozni), akkor a HWiNFO 64-el is meg tudod tenni.(#49112) xenom0rph Hali! A GDB-et szokták ajánlani az adatmentés topikban. Azt nem tudom pl. a rendszer-visszaállítás milyen hatással van a töröl adatokra ( elvileg vissza kellene állítani, de nem biztos) ameddig nincs felülírva az a lemezterület, addig visszanyerhető az file.
[ Szerkesztve ]
-
draff
aktív tag
válasz kovacspityu #49066 üzenetére
Hát igen, ezek az új lapos TV-k, legalábbis - már ami a Samsung-okat illeti - egy csomó ki- és bemenetet tettek rá a tévéjükre (HDMI, USB, RCA, SCART, Jack ... ), csak éppen a legfontosabbat, az analóg vonalkimenetes hangot felejtették el róla.
Van ugyan egy magában szabályozatlan sztereo hangkimenet a SCART dugóban, és ott van az egyenlőre teljességgel használhatatlan IR kimenet, ám egy sima tuchel-os, jack-es, RCA-s vagy egyéb kivitelű (és nem szabályozott) hangkimenetről teljesen megfeledkeztek.
Ma még nem mindenkinek van ám üvegszál-optikás IR vevős bemenetű erősítője vagy esetleg fülhallgató-szettje.De talán meg lehet próbálkozni a SCART dugó megfelelő pontjairól kihozott sztereo jack-es dugóval, (némi barkácsolással)
avagy lehet készen kapni a 300 forintos (One Euro)-s boltokban egy olyan SCART "átmenő"-dugót,
amelyet bedugva a TV-be - másik oldalán fogadja be a SCART csatlakozót,
- ámde oldalt ki van belőle 2 szál dróttal vezetve 2 db. RCA-s lengőaljzat.
Magának a hangnak!Piti 300 forintért - talán megérne egy próbát ...
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Sziasztok, jó reggelt!
Az mitől lehet, hogy Windows 8 néha többszőri újraindításra képes csak elindulni? Amint betöltődik az egér megjelenik és ki is fagy? 1 napos rendszerről beszélünk. Konfigom az aláírásomba.
-
MaxxDamage
félisten
válasz Xirtam #49116 üzenetére
Egyetértek orion1025 kollégával !
(Még ha ingyen adnák se kéne Win8 ...) - minden ember más (így van rendjén)
L
-
orion1025
őstag
válasz MaxxDamage #49120 üzenetére
Sokan csak azért veszik meg, mert gyorsan bootol.A gyors indulásra ott a hibernálás, csak sokan nem értik meg, hogy attól még nem kell áram alatt lenni a gépnek.Mikor megvolt az IBM T23-s notim, az is mindig hibernálva volt, pillanatok alatt lehetett is nyomni a netet rajta.Az asztali gépemen nem járható út, mert pár program (riva tuner, EVGA precision, stb.) megzavarodik vagy nem töltődik be.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Milgram1
aktív tag
SziasztoK!
A kártyám játék közbe már 10 percenként behal piros halálal ezért hétfőn bemegyek a boltba garizni csak még soha nem voltam. Hogy van a garizás? csak bemegyek mondom hogy szar a kártya és behal és kapom az újat? -
orion1025
őstag
válasz Milgram1 #49128 üzenetére
Üzlete válogatja.Van ahol beviszed, megvárod míg megnézik vagy letesztelik, aztán rendelnek egy ugyanolyat ha garanciára érett.Annak a megérkezése pedig egy nagy kérdőjel, de pár héttel számolhatsz ha nincs nekik éppen olyan készleten.Rosszabb esetben tovább küldik valahova....
-
Vakegérke
félisten
válasz Milgram1 #49128 üzenetére
A számlát (és garijegyet, ha van,) vigyed.
Ha ott fogják vizsgálatra, és ennek nagy az esélye, elméletileg kell, hogy kapj kölcsön egy kártyát, hogy használni tudd a géped.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Milgram1
aktív tag
értem,és a csere kártya az valami nagyon hulladék szokott lenni?
sapphire kártyát se veszek többet -
gozso
őstag
tudna valaki ajánlani egy jó szinuszus szünetmentest?
nem a 20k-s kategóriára gondoltam, bőven lehet több
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
jozsi0104
tag
A freemail belépés után a A mappák lekérdezése sikertelen. Kérjük, próbáld meg 30 perc múlva! (#02456) üzenet jelenik meg!
De már napokon keresztül ez van!
Mi lehet a porobléma?
De már másik freemail cimre be lehet lépni!Kérdezz! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
-
pelenka35
őstag
Sziasztok
T mobilos telefonon ha sms.-ben szeretném feladni az egy hetes 5 lottót ilyen formában miért nem jó ? :
L5,1,2,3,4,5 vagy mit kell a számok közé rakni ?
(próbáltam # ezt az ékezetet is de nem jó )azt írja hibás SMS formátum.
(tartozás nincs a számon)Gamertag:Rob3rt75
-
MaxxDamage
félisten
válasz orion1025 #49121 üzenetére
Személy szerint nekem semmi gondom a Win7 Professional 64bit -el , megnyomom a bekapcsoló gombot és pár mp aztán be is tölt és lehet használni a rendszert... (bármire) - (Persze ez az mSata SSD -nek köszönhető nagyrészt! +a gép se lassú önmagában)
Win8 felhasználói szinten nem jön be , a kezelőfelületről nem is beszélve (Mobile Tech)
L
-
orion1025
őstag
válasz MaxxDamage #49143 üzenetére
Én sem puritán gépből élek, de valahogy nem izgat mennyi idő alatt áll fel a rendszer, csak azért nem vennék SSD-t.Fél perc alatt össze szokta kapni magát a gép használatra készre mezei SATA2 HDD-vel.
[ Szerkesztve ]
-
Stalker-2572
veterán
Mondjatok olyan email szolgáltatót, aki biztonságos, gyors és könnyen áttekinthető. Nem gémél.
Köszi!All Black...
-
orion1025
őstag
válasz Stalker-2572 #49148 üzenetére
citromail?Nálam ez a best of hosszú évek óta (közel 8)
-
agressiv
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest