- Gaming notebook topik
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Itt a Cooler Master legkomolyabb készre szerelt vízhűtésének világos verziója
- Házimozi haladó szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Mag__
tag
Hi
Gyári Intel CPU hütönél van 3 vezeték: fekete,sárga,és zöld.
Melyiken megy bele a tápfeszültség,és melyik a fordulatszámvisszajelzö vezeték?
kösz a választilyesmi az is:
[ Szerkesztve ]
[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
tarti19
senior tag
válasz Sk8erPeter #33200 üzenetére
Jó de a kérdésemre akkor sem sikerült választ kapnom... bár most megtalálta magát, bár ez furcsa...
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
puttputt
őstag
válasz Sk8erPeter #33176 üzenetére
Csak egy észrevétel: Eléggé ledöbbentem..., ti. a Fraps használata, megnyitása után nem sokkal (pár perc) összeomlott az ArMa2, mondván kevés a memória..., ha meg nem volt Fraps, akkor simán elvolt. Ezt sem gondoltam volna
(Mindegy, amúgy, csak pár kép kellett, azt meg sikerült levadászni vele így is, úgyhogy köszönöm, ismételten!):LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
freewaer
csendes tag
A rendszernapló ennyit írt ki a hálókártyával kapcsolatban.
Esemény típusa: Hiba
Esemény forrása: RTLE8023xp
Esemény kategóriája: Nincs
Esemény azonosítója: 5008
Dátum: 2009.06.15.
Idő: 0:49:19
Felhasználó: -
Számítógép: ASUSX50Z
Leírás:
\DEVICE\{25D01E23-1ED3-4C46-A96B-988B6C9F5D05} : Érvénytelen hálózati címet talált.További tájékoztatást a súgóban talál a következő helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Adat:
0000: 00 00 00 00 02 00 5e 00 ......^.
0008: 00 00 00 00 90 13 00 c0 ....�..A
0010: 00 00 00 00 00 00 00 00 ........
0018: 00 00 00 00 00 00 00 00 ........
0020: 00 00 00 00 00 00 00 00 ........Hmm ötletek? ( a probléma még uaz, a hálókártyát nem lehet elindítani :S)
Köszönöm!
FW
-
zotgeit
csendes tag
A gépem minden előjel nélkül, akár naponta többször is teljesen lefagy: nem mozdul az egér se, meg semmi, néha nem is tud bootolni. A hardverek valószínűleg nem hibásak. Ha leveszem a ház oldalát, és kicsit kiszellőztetem a szobát, az szokott segíteni a helyzeten.
SpeedFAN program eredményei: [link]
A házban egy darab teljesen átlagos ventillátor van, plusz, ami a processzoron és a tápban. Egyik sem extra, minőségi.
Szerintetek mi lehet a hiba oka? -
lakatosturbo
aktív tag
Emberek van egy Maxtor 320 GB-s winyóm amit usb rekkbe használok na ezt leszeretném formázni FAT32-re de nem engedi semmilyen programmal. Na szal erre tud valaki valamilyen megoldást vagy mekkora partíció méret az amit még a fat32 tud kezelni?
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
8nemesis8
veterán
válasz lakatosturbo #33206 üzenetére
Windowsal vagy programmal próbálod partícionálni?
-
8nemesis8
veterán
válasz lakatosturbo #33208 üzenetére
Hát úgy olvastam, hogy 32GBot enged windows maximum FAT32re ,de ha programmal próbálod meg külön partícionálni, úgy többet kell, hogy engedjen.Próbáld meg valami progival szerintem.
mod.:ajánlom Partition Magic-et.
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
válasz lakatosturbo #33210 üzenetére
Nincsmit.
Egyébként ez látszódik ha megnézed 32GBután kicsivel nagyobb méretet adsz meg csak NTFS partíciót engedélyez. -
FRENK1988
veterán
Mennyi a vinyóknak a még biztonságos hőmérséglete? Nekem egy 30 fokos koliszobában 49-50 a Samu és Sea-Max vinyóim. Ez az érték sok?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
smashzOR
csendes tag
Sziasztok!
http://www.aqua.hu/razer-deathadder-lunar-white-3g-optikai-eger-fekete-usb-feher-vilagitassal-60918.html/?search_termek=rAzER&id=termekek
ezt az egeret tervezem megvenni,na most ez lehet nagyon buta kérdés lesz,de azt írták hogy a Razer DeathAdder Lunar White az MAC-re lett optimalizálva.Na mostmár,ha nekem XP-m van,ugyanúgy működni fog az egér?
köszi! -
-
smashzOR
csendes tag
de egyáltalán mi lehet a különbség egy MAC-es és egy XP-s cucc között?nem értem
-
Csabee.
nagyúr
válasz smashzOR #33217 üzenetére
van különbség hidd el, ez olyan mintha MAC-re rákötsz egy windowsos billentyát, és megnyomod a windows gombot és várod hogy lenyíljon a start menü, vagy nyomsz egy CTRL+A-t és nem történik semmi, vagy egyéb gyors billentyűk.
a Mac másabb mint a pc..olvasd el ezt [link] + ezt : [link]
a második cikket ha végigolvasod ott mutatják is hogy XP-n tesztelték és fel is ismerte automatikusan.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
Lamellus
tag
válasz smashzOR #33217 üzenetére
Ezekhez van OSX driver, a többi Razer egérhez ami nem kifejezetten Mac-es valószínüleg nincs. Játékosoknak lehet esetleg érdekes, hogy legyen a rendszerre kifejezetten az egérhez írt driver és ne valami alappal használják ami az operációs rendszer mellé jár.
Különbség lehetne még ha lenne rajta egy dedikált gomb egy olyan funkcióhoz ami csak azon az operációs rendszeren van (pl. Exposé), de ez is csak akkor gond ha a másik rendszerre nincs szoftver amivel át tudnád állítani valami más funkcióra.
-
VinoRosso
veterán
Hali!
Valaki akinek megvan nem tudná feltölteni nekem a ph upper-t? Nem találom a vinyómon, és a link amiről szedtem anno már nem működik. Előre is köszi!
-
Godimodi
tag
Sziasztok.Adott egy 775ös Prescott celeron 2,8(21*133)Ghz,most 1,38Vot kap.ASRock 775i65G alaplap van alatta 512ddrel(2.5-4-4-8).Azt írja hogy FSBAM 1:1.Mennyi feszt kaphat egy ilyen proci?Kellene egy olyan kis tuning amitől még nagyon stabil lenne a gép,nemtom mennyire lehetséges ez ezzel a deszkával.Ha valakinek lenne valami ötlete az jólenne.Köszönöm.
BMW - MINI gyári, új alkatrészek 50-70% kedvezménnyel: http://bit.ly/m/kekfeher
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Godimodi #33222 üzenetére
Anno nekem 2,66-os Celeron D procim volt, 20x133, és azt (egy gigabyte lapban) 1,45V-tal megküldve fel tudtam húzni stabilan 3,8-ra (ez 190MHz-es FSB-t jelentett). Elvileg ezt a lapnak bírnia kéne, mert a bele való P4-eseknek 200MHz-es az FSB-je (800MHz QPB), és ha a ramod 400MHz DDR, akkor elvileg annak is bírnia kéne. Ha ennyire talán nem is jó a procid, szerintem 3,6 mindenképpen elérhető lenne, persze azt nem írtad, hogy milyen hűtőd van hozzá.
mod: háháá őstag lettem
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Mopar426
tag
Hali! Vettem egy Maxell Platinum Pro 4GB-os flash driveot és 2 partíció van ezen a szutykon valami védelem miatt. Szeretném elintézni, hogy csak 1 partíció legyen rajta. Partition Magic nem látja meg eddig semmivel se tudtam megoldani a problémát. Valami ötlet? köszi.
Hope for the best, plan for the worst!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Mopar426 #33224 üzenetére
Honnan tudod, hogy két partíció van, ha a magic nem látja? Windows intézőben két meghajtó jelenik meg, vagy mi? Megpróbálhatod lemezkezelőből, Start>vezérlőpult>felügyeleti eszközök>számítógép kezelés>tárolás/lemezkezelés.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Mopar426
tag
Igen windowsban 2 meghajtót látok. Partition Magic nem látja a pendrivot a meghajtó kezelést már néztem windowsban de a partíció törlése opció szürke, nem engedi
Hope for the best, plan for the worst!
-
rii
nagyúr
csáó
havernál vagyok... jöttem megcsálni a gépét ... ami eddig utorrentnél mindig újraindult, vagy max 2-3-5-10 perc múlva
próbáltam bitcomet-tel ... de amint elindul, __azonnal__ újraindult a gép
ez mi a tök?
a torrent programok használnának valamit, valami komponenst, ami elszaródott a win-ben?vagy virus? Spy?
reinstall?
előre is köcce'a tippeket
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
modflow
veterán
Hali!
A problémám a következő:
Az egeremen a bal egérgombbal kattintva 1 -et 10 ből 5x duplakattintást csinál, de van hogy 10-ből 8x is.
Az egér nem rossz, mert másik gépen jó, és más egér is ezt csinálja a gépen. Pedig egyik rádiós, míg másik vezetékes egér. Előbbi Logitech MX600 -as, utóbbi Samsung PS2 Optical.
Szóval milyen szoftver csinálja ezt, hogy duplakattintást csinál 1 helyett?
Rohadtul idegesítő, hogy megnyitogat, meg egyebek! -
rii
nagyúr
válasz Sk8erPeter #33233 üzenetére
au
1. na ... memtest-et nem hoztam
2. mem test tudtommal min. 48 óra után hiteles,m ha 0 errors-t mondpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
total90
veterán
Hi!
Elhozta a haverom a gépét, mert egy kis gond van vele. Bekapcsolás után betölti a Windows-t és amint megjelenik a "Welcome" felirat újraindul. Időközben a tápból finom illatok jöttek ki, tehát azt gyorsan lecseréltem. Másik táppal is csinálja az újraindulós sztorit. No mondom, lehet valami gaz vírus és megpróbálom újratelepíteni a rendszert. Épp folyik a telepítés, de probléma így is van. 80GB-os a HDD és csak 32GB-ot látott, amikor felkínálta a partícionálás lehetőségét a telepítéskor. Az lehet, hogy a táp bedsectorokat csinált a HDD-n ?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
JuliusCaesar
tag
sziasztok!
win xp + chello + linksys (cisco) WRT54GL router.
a gond: benyomom a gépet nincs net. kihúzom (illetve az elosztót lenyomom) a routernáál másik szobában, van net. 5 perc múlva elmegy. de ezt bármeddig csinálhatom, ugyanúgy egy áramtalanítás/visszahelyzés után elmegy pá perc múlva. nemtom mi a probléma, már sok mindent kipróbáltam. plz help :S... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
-
Mintabika
csendes tag
Sziasztok!
Van egy frissen vett MSI lapom [link] , a gondom az lenne vele, hogy bármit állítok a boot sorrenden, telepítés kezdetén (XP SP2, Vista 32 bit) lefagy, nem mindig azonos helyen. Már a telepítés is nagyon nehezen indul. Próbáltam a két SATA kábel sorrendjét felcserélni (DVD író, HDD) de semmi változás. Help!
-
Mintabika
csendes tag
Sziasztok!
Van egy frissen vett MSI lapom [link] , a gondom az lenne vele, hogy bármit állítok a boot sorrenden, telepítés kezdetén (XP SP2, Vista 32 bit) lefagy, nem mindig azonos helyen. Már a telepítés is nagyon nehezen indul. Próbáltam a két SATA kábel sorrendjét felcserélni (DVD író, HDD) de semmi változás. Help!
-
Csabee.
nagyúr
válasz JuliusCaesar #33237 üzenetére
router hogy van beállítva? klónoztad a MAC adrress-t? reseteld a routered, és konfiguráld be újra.
Üdv: Csabee.
-
puttputt
őstag
Hali! Ilyen esetben mi a gond a proginál? Mit jelez?[link]
-Kilép belőle, majd kiírja.[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
rii
nagyúr
nahm .. .köszi mindenkinek a tippet ...
tudom most le leszek szúrva, de valszeg az volt a gond, hogy oylan vastag volt a CPU venti alatt a bordákon a por, hogy 3 mm vastag rétegben lehett leszedni a borda 70%-rólamit nem élrtk: miért indult újra a torrent és miért ment a powerdirector
most megy a torrent ... rem este is menni fog még ...
memetest 47 percig mernt .. semmi nem voltpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
anrab
addikt
sziasztok!
van valakinek tapasztalata hogy: lap top hdmi-vel összekötve miért csak klónba működik?
a legnagyobb felbontás pedig 1280x800!
Radeon HD 2400[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Most, mivel már a RAM árakat nézve elég olcsón hozzá lehet jutni 512mb-os ramokhoz, így elgondolkoztam 2×512MB ramon. A konfigomat nézve jelentősen gyorsabb lenne a gépem? Mivel elég régen vásároltam már a gépembe is valamit, így nem tudom, hogy ez a ram már ritka, vagy van rá lehetőség, hogy esetleg nagyobb számtechboltban kapok?
Vagy esetleg rendelnem kell majd?Most windows 7-et használok, és nagyon jó tapasztalatom van ezzel az oprendszerrel kapcsolatban. Egyetlen problémát véltem felfedezni, alvóüzemmódba lépve rögtön újraéled a gépem. Egyszerűen "nem alszik el"!?
Előre is köszönöm a segítőkész válaszokat!
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Sziasztok. 3d maxal lehet .man kiterjesztésű modelleket létrehozni vagy szerkeszteni? (Ha nem, akkor esetleg tudtok valamilyen progiról?)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
dunkel
őstag
Üdv!
MS SCCM-el lehet agentes vagy egyéb kérdőívet csinálni, azt központilag gyűjteni?
SOS -
Scooby Dou
aktív tag
sziasztok! lenne egy kis problémám! van egy pendriveom és nem olvassa a gép csak néha. mitől van ez vagy hogy tudom előhozni a dolgokat róla ? nincs valamilyen program? létszives segítsetek !
hmm..
-
addikt
Kérnék segítséget.
Egy új pendrive-ot vettem atyámnak. Nálam remekül ment, formáztam, másoltam oda-vissza. Ezután odaadtam neki, de az Ő Toshiba laptopja közli, hogy új hardvert talált, helyezzem be a driver CD-t vagy töltsem le valahonnan...
Ez mi akar lenni, ha másik gépen normálisan települt, mőködött? Mindkét gépen Vista van.
Köszönöm, üdv: csiginofene
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! RGB Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- 7800X3D / 32GB DDR5 / TUF B650 PLUS / TUF 4070 TI SUPER / 1+2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest