- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
agemate
addikt
Ha bekapcsolom a gépet, nincsen internet, mert egyszerre több (?) hálózatra csatlakozik a gép (LAN), holott csak egy van, egy routerrel. Azt írja, van egy Network2 otthoni csoporttal, ez csatlakoztatva és van egy Nyilvános hálózat ez leválasztva. Ha letiltom a hálókártyát majd újra engedélyezem, már nem látható a Nyilvános hálózat és van is internet. Ha mindkét hálózat látható, nincs internet és ezt jelzi a kis ábra is (PC-Router-Internet), piros X van a Router és az Internet között... Hogyan tudom letiltani/törölni azt a Nyilvános hálózatot?
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Dual Channelben csak 2 azonos típusú RAM tud menni? Szóval nem elég, ha csak a paramétereik egyeznek meg?
-
Dexter-2000
őstag
hogyan tudom megnézni, hogy mi a windows 7 cd kulcsom?
Szép napot!
-
nemcsa
csendes tag
Sziasztok
van egy winchesterem amin mérg XP-vel két partícót csináltam.Most telepítettem win7-et ami csak az egyik partíciót tudja megnyitni nincs hozzáférés üzuenettel kilép.Átnevezés illetve jogok beállítása nem segített.Mit lehetne vele még csinálni?ü dv. -
vanye
senior tag
-
attila1
csendes tag
SZiasztok.Számomra érthetetlen dolog történt egy külső hdd-vel.Samsung 1 TB m2.Tegnap megadta magát,a gép nem ismeri fel.Felpörgeti a motor de lehet,hogy nem eléggé.Végül úgy döntöttem,hogy ma visszaviszem hogy megcsinálják gariba,mivel kb. 1 hetes.Viszont eltűnt a hátlapról minden írás a vonalkóddal eggyütt.Mintha hirtelen lekopott volna.Életemben nem láttam ilyet.Lehet,hogy olyan ez a címke,hogy ha szétszedem a műanyagdobozt akkor automatikusan elillan róla minden írás a gari miatt?
Így néz ki.És tegnap szétpattintottam a dobozt,még csavarok sem fogják.
Ma pedig leesett az állam,hogy eltűnt az írás.
Valaki látott már ilyet?Most hogy mennyek be a Media Markt-ba? -
Realradical
őstag
válasz attila1 #41818 üzenetére
Vonalkód nélkül is illene megtalálniuk a katalógusban. Garvesztést ez nem okozhat(na). Nem a melegtől vélt le róla valami matrica amin elengedett a ragasztó? Ha mást nem a Samunál le tudod gariztatni, bár a mediának is kötelessége elintézni, ha kéred tőlük.
[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
attila1
csendes tag
válasz Realradical #41819 üzenetére
Nem vált le róla semmilyen matrica.Egy kis gumis tapintású fekete lapka az egész.Akkor is kicserélik ha szétszedtem?Egyébként belül a winyón van vonalkód.Sztem az a fontosabb nekik.
Viszont tuti,hogy rákérdeznek a matricára Mediaban.Megmondjam,hogy szétszedtem?Tanácstalan vagyok..
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Hali!
Valaki nem tudja, WIN7ben hogyan jelszavazok le egy mappát????Előre is köszönöm!
-
-
attila1
csendes tag
válasz Realradical #41826 üzenetére
Rendben.Nagyon szépen köszönöm.Egyébként most sikerült megformázni.De borzasztóan lassú.Rámásoltam egy filmet és akadozva játsza le.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz attila1 #41827 üzenetére
akkor ott valami hardver hiba van. Én egyszer rosszul tettem rá az ide csatit a winyóra ezzel eltörtem egy lábát. Akkor ilyen 1,5-2mb-nál gyorsabban semmit sem csinált. Egyik ismerősöm visszaforrasztotta és azóta is szépen peng megfelelő sebességgel
RootRulez: akkor ma Nekem most egy kicsit összefolynak a napok
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Van valami ötlet arra hogy egyik napról a másikra eltűnt a hang a gépről? Csak a windows ki bekapcsolás hangok vannak. Se lejátszó se youtube nem szól. Sehol sincs lenémítva semmi. Régi creative hangkari van win7 el és egy kx project nevezetű driverrel van hajtva. Eddig tökéletes volt hónapok óta de most nem jó. Driver reinstall is megvolt.
-
Jégkokó
veterán
Olyan problémám lenne, hogy a microsoft office outlook 2007 et használok,és néha bizonyos helyekről érkező leveleket egyszerűen nem jeleníti meg, látom a folyamatjelzőn a levél letöltődését , de a levél nem érkezik meg és nincs a spam közöt se.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
rumkola
veterán
válasz Realradical #41826 üzenetére
szétszedett külső vinyóra semmiféle garancia nem érvényes - max méltányosságból
-
robiroby
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám, mint oly sokaknak, remélem nem offolok és tudtok segíteni!
Szóval vettem egy 16GB-os SD karit, amit egy LG GT540-es telefonnal szerettem volna használni kicsit megbuherálva a dolgot. A lényege az lett volna, ami ide tartozik, hogy két partícióra osszam a kártyát. Az egyikre a zenék, videók, miegymás került volna FAT32-re és a másikra meg az alkalmazások (lévén, hogy 2.1-es androidnál nem megoldott az alkalmazások kártyára mentése) egy Ext2-es partícióra.És itt jön a lényeg:
A particionálás nem úgy sült el, ahogy szerettem volna és úgy néz ki a kártyának annyi. Azért csak úgy néz ki, mert működik... Telefon, PC felismeri, kezeli... DE!!! Rámásolok dolgokat és lecsatlakoztatás után csak úgy nyoma veszik a dolgoknak...
Pl.: Felmásolok 1,8GB zenét, egy mappába, azon belül kb. 6 mappával és még jó sok kósza zenével. Kiveszem a kártyát és akár a telefonba, akár a gépembe rakom vissza a mappákból eltűnnek a zenék... De nem csak a zenékkel van így, akármit adhatok neki, akkor is eltűnik róla...
Próbáltam gyors formázást, mély formázást, töredezettségmentesítést, telefonnal formázni és ugyanaz a produktum...
Lehet valamit kezdeni? Nem szívesen dobnék ki egy 16-os karit... Légyszi segítsetek!Jha és még annyit, hogy a particionálás már nem kell, azt megoldottam, csak a kártya használhatósága a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
fixer92
aktív tag
Üdvözletem!
Lenne a kérdésem, remélem valaki tudja rá a választ....
Az Intel e8400 as procijáról lenne szó....
Ugyebár 2 felé steppingel létezik, az e0 és a c0.Azt szeretném kérdezni, hogy van valami érdemi különbség a 2 között.
Előre is köszönöm a válaszokat!üdv
"Victory loves preparation!"
-
hype.skill
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a napokban vásárolt XFX 285 BLACK EDITION-ömet egyszerűen nem ismeri fel az alaplapom ... ASUS RAMPAGE EXTREME alaplapom van, a másik kártyámmal egy XFX 285 XXX - vel nincs semmi baj, az megy simán, felismeri az alaplap és tudom rendesen használni a kártyát.
De a BLACK EDITION-t egyszerűen nem ... ha csak egyedül a BE van a gépbe, kép sem jön elő, nosignal-t ír a monitor ... úgy próbálkoztam hogy az egyik slotba az XXX-et másikba pedig a BE-t raktam. Bejön a win de a vezérlőpultban semmit sem jelez, semmiféle új hardvert. Nah gondoltam akkor vettem egy hibás vgat, de kölcsönadtam haveromnak, akinél tökéletesen működött a BE ... Rendesen becsavarozom, rendesen kapja a tápot ...
Várom segítségeteket, elég tanácstalan vagyok ...
Előre is nagyon köszi mindenkinek!
Üdv.
N. Ádám -
Borisz76
veterán
Sziasztok.
Debrecenben és környékén keresek olyan szervízt vagy szakembert aki meg tudná nézni / javítani a [CREATIVE GIGAWORKS S750-es] cuccomat.
Nevek és címek kellenének !
Előre is köszönöm !Segítsetek kérlek mert nagyon sajnálnám ha végleg a műszaki mennybe kerülne.....
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
-
wrox
őstag
Van egy weboldal, ahova ha beírod, hogy mit szeretnél keresni, akkor készít belőle egy google használat prezentációt, szépen beírja a betűket, szavakat, rányom a keresésre, és bedobja a google találatokat?
Esetleg valaki ismeri? Okítva is jöhet felém. -
Jofi81
őstag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest