- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
válasz Realradical #33750 üzenetére
Igen ,valami tényleg nem stimmel mert azt írja az adathordozó leválasztva ,gondolom ez lenne a router .És villognak a ledek a router beállítást kellene valahogy elérni ...
-
Geller72
veterán
válasz INMOTEP #33751 üzenetére
Mi történik, ha elindítod a böngészőt és beírod a címhez, hogy 192.168.1.1 és nyomsz egy entert?
"mert azt írja az adathordozó leválasztva ,gondolom ez lenne a router"..gondolom nem, mert UTP kábelen nem sok köze van hozzá. Az egy eszköz, amit sikeresen eltávolítottál..majd kiderül, hogy a satás hdd e, amin a rendszer van... Szal mizu azzal a böngészővel?
[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
válasz INMOTEP #33751 üzenetére
A géped nem látja a routert. Úgy nem fogod tudni elérni.
A reset gombot nyomd be olyan 30-40secre. Légy kitartó, néha a10sec nem elég. Ha utána se megy akkor nem nálad van a hiba, vissza kell vinni gariba.
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
válasz Geller72 #33752 üzenetére
Jól írja, az :"adathordozó leválasztva" az az üres hálókártyát jelzi. Szerencsétlen fordítása a disconnectednek
INMOTEP, nem fogja meglátni amíg nem kapsz IP-t a routertól. Próbáltad nyomni a reset gombot fél percig?
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz Realradical #33755 üzenetére
Jahh.... Akkor talán engedélyezni kellene a hálókártyát..már, ha van..telepítve..van?
-
INMOTEP
őstag
válasz Realradical #33755 üzenetére
Már volt reset gomb,most tovább tartom nyomva ,lehúzom a nettöl és megpróbálom resetelni még 1 szer
-
INMOTEP
őstag
válasz Geller72 #33756 üzenetére
Na most előröl ezt a routert felkell telepiteni mondjuk cd röl ? mert nekem ilyen nincs ha igy van .Ahogy megkaptam öszekötöttem és itt megállt az egész történet,mivel még nem volt szükségem routerre most van először és ezért se vágom mit hogy kellene ha a Vezérlőpultban kell valamit állitani akkor csinálom csak kérdés mit kell engedélyezni neki
-
törölt tag
válasz wiggen123 #33747 üzenetére
Ha elég öreg, lehet sok neki a 4gb, illetve ami nálam is volt:
nem tudja azt a kodeket amivel az mp3 tömörítve van...
Próbáld meg lejátszatni vele ugyanazokat kisebb pendrivról, illetve szerezni mp3-at, ami nem változó bitrátás, és valami nagyon öreg kodekkel lett készítve. -
Realradical
őstag
válasz Geller72 #33756 üzenetére
Villog a LAN led ahová bedugja a kábelt.Ez a gáz. Ha a reset után sem oszt IP-t a router akkor halott szerintem.
@INMOTEP
nem kell semmit telepítened. Működő hálókártyába bedugod a kábelt amit a router lan portjába dugsz másik oldalon és már kapnod kellene belső IP-t. Mivel ez nem történik nálad meg, szerintem hibás a router. Gondolom hálókártyád nem hibás, direktben kapsz netet router nélkül.[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz Realradical #33760 üzenetére
Az elején amikor összekötöttem akkor feljött valami ablak valahogy már nem emlékszem hogy ezt a kodot másoljam ki : 18qX5z4tg5 ..... gondolom valamihez kelett volna,csak nem jutottam el odáig .Vagy hibás a router vagy próbálkozzak egy firmware frissitéssel meg ?
[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
válasz INMOTEP #33761 üzenetére
Tippem sincs mi volt az az ablak. Firmware-t is csak felületről tudsz frissíteni. (nem is hiszem, hogy az a baj)
Ha biztosra akarsz menni akkor dugd össze másik géppel. Gondolom meg akarod osztani a netet akkor van kettes számú pc.No várj, most nézem, hogy küldted mailban az ipconfig /all eredményét. Ott kaptál valamilyen IP-t mégis. Az eszköz neve pont kicsúszott és nem látszik, de látom, hogy tele vagy eszközökkel. Van valami más bedugva a gépedbe ami hálózati eszköz?
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz Realradical #33762 üzenetére
Nekem az lenne a lényeg hogy tudjak Wifi eszközökre netet szórni még próbálkozom,ha valami haladást látok jelzem ,ha nem valóban hibás a router .Köszönöm az eddigi segitségeteket
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz INMOTEP #33763 üzenetére
Nem gondolnám, hogy hibás. Az az ablak, ami feljött, az kelleni fog. A pc-t is indítottad már újra?
Ha nem, akkor indítsd újra anélkül, hogy összedugnád a routerral. Ha ismét feljön az ablak, ne csukd be, hanem írd le magadnak és ide nekünk is, hogy milyen ablak, és mi van még a kódon kívül azon az ablakon..el kell mennem málnát zabálni, aztán, ha kompatibilis lesz a korábban elfogyasztott cserkóval, elég hamar visszajövök. Hanem, akkor egy kicsit tovább tart a "clean"... -
veterán
sziasztok
Biztosítással kapcsolatban szeretnék információt kérni, volt egy kis villámkár, aki tudna segíteni hogy működik valójában a térítés meg egyéb dolog, az írjon már, elsőként olyanok jelentkezését várom akik ilyen helyen dolgoznak köszönöm. Mert egy kicsit komplikáltabb lenne a dolog.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
törölt tag
válasz INMOTEP #33761 üzenetére
ha win7-et használsz, és először volt konfigurálva a hálózat, akkor az "Otthoni csoport" kódja lesz az
(#33768) jozsi252: bár nem vagyok biztosítós, jelenleg én is ebben élek
1. felhívod a biztosítód, és jelzed a kárt. Itt kétfelé ágazik a kérdés, ha meg tudtok egyezni egy összegben, akkor azt kiutalják neked, te pedig megpróbálod annyiból rendezni a kárt.
Ha nem:
2. Kijön egy kárszakértő, és nagyjából nem csinál semmit azon kívül, hogy megnézi tényleg vannak -e olyan eszközeid, amiket lejelentettél.
3. Elindítod a javíttatásokat, és ha nem akarsz később szopni, akkor márkaszervizbe viszel mindent
4. mindenről kérsz számlát, és szakvéleményt, hogy villámkár okozta a meghibásodást
5. ezeket eljuttatod a biztosítódnak, és
6. visszakapod a biztosítótól a pénzed.Legalábbis remélem, mert egyenlőre én csak a 4. pontnál járok (és már 100+k pénzem áll benne )
-
veterán
válasz #42431471 #33769 üzenetére
Az a problem hogy nekem 1 router szállt el meg hálókártya, már utánlett pótolva a cucc, nemis arról a 10-20k-ról van szó, hanem nah mégis, rakás pénz a biztosítás éves szinten, legalább legyen értelme hogy van fizetve.
Most ott tartok hogy belett jelentve, mondták hogy kell szakértői vélemény az elromlott cuccokról, most ez van épp folyamatban, utána szerintem még kifog jönni valaki és megnézi hogy télleg rossz-e minden. vagy nemtudom ezt lenne jó tudnom hogy a szakértői vélemény után kijön-e valaki vagy utalnak.
Másik dolog hogy mi után fizetnek, az új dolgok után vagy a régiek árát térítik meg?
iPhone 13 Pro Max
-
jonnyjoker01
veterán
Tudtok valami Game Maker 8-hoz hasonló java játék készítő programot?
Üdv. Johnny
-
DJ WOKKY
addikt
válasz jozsi252 #33772 üzenetére
Mi hamarabb szólj a biztosítónak. Aztán boltba pc-s megnézni, megállapítja valószínű, hogy már nem működőképes, ezt írásba foglalja.
Eztán kimennek házhoz hozzád, maximum 1-2 fénykép. Talán megpróbálja bekapcsolni.Az árakat tekintve, úgy tudom, hogy van egy bizonyos időhatár, ameddig ha van számlád fizetik az eredeti árát. A határ lejártával, nyilván kevesebbet.
Ezt pontosan ők tudják, mert valahol ez biztosító függő is. -
törölt tag
válasz jozsi252 #33772 üzenetére
vedd figyelembe azt is, hogy a kármentességért bónusz jár... ha kis összegről van szó, lehet érdemes benyelni.
Egyébként meg, javítást számla ellenében fizetik, új vásárlásnál meg avultatják az előzőt.
Szóval ha volt egy 3+ éves routered, amit lecseréltél egy 10k-s újra... nem biztos hogy megéri biztosítózni.Nekem könnyű dolgom van, mert amit nem lehet javítani, azok alig fél évesek voltak, 3+ év garival. Itt vitatkozhatom majd velük majd mennyit esik egy 12k-s router értéke ennyi idő alatt, de nem hinném hogy marha sokat.
-
///Krisz\\\
senior tag
Sziasztok!
Valaki megtudja mondani, hogy az miért van, hogy Wars-ban (Crysis) ha gyors játékot akarok játszani és már azt írja ki, hogy csatlakoztam a szerverhez állandóan lefagy?
Ha bemegyek egy szerverre és ott játszom akkor semmi gond, de ha gyors játékot szeretnék megmakacsolja magát. (Legújabb patch fent van.)"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
Lori82
senior tag
Sziasztok.Új gép azonos próbléma,sajnos Van egy giga GA-Z68MA-D2H alaplapom és egy i5 2500 k procim tuning nélkül,alapórajelen gyári hűtővel.26,5 fokos szobahőmérsékleten az aida 64 1-1,5 óra játék után 56 fokos alaplaphőmérsékletet mért.A proci rendben volt az "csak" 48 fokos volt.A házam egy alsó tápos Cooler master elite 370 amiben hátul van egy gyárilag beszerelt 12 cm-es venti.A kérdésem az,hogy belefér-e nyáron ez a 56 fok játék alatt??Nem sérül az alaplap?Előre is köszi
-
Satyricon
addikt
Üdv.
Szerintetek egy 8800 GTX videokarira melyik Arctic Cooling hűtőblokk a legjobb választás??? Az Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Pro(két ventilátoros), vagy pedig a direkt hozzá gyártott Arctic Cooling Xtreme 8800(három ventilátoros)??? Az előbbi jóval újabb fejlesztés, emiatt lehet hogy jobb a hűtési képessége, az utóbbit viszont direkt erre a karira tervezték... Mindkettőt tudok szerezni, csak az a kérdés, hogy melyiknek van jobb hűtési képessége??? Az ár most nem számít... Várom hozzáértők válaszát! Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
őstag
Szerintetek mitől lehet az, hogy egy Asus K50IJ laptop-ban win alól néha nem látszik az optikai meghajtó?
A win telepítés (Win7HP) simán lement, boot-ol róla, de win alatt egyszer látszik, egyszer nem (nem találtam rendszert benne eddig).A Win alap driver-rel és az Intel oldaláról leszedett fris driver-rel is ezt játssza! Help!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Dabsol5
tag
Helo!
Hol tudok venni usb3 portot? Vegyek egy hub-ot és szedjem ki belőle?
Tudom használni usb3-ként, ha a lábait csak usb3-ra kötöm az alaplapon? Van vagy 10 pöcök.Dabsol
-
kexksz
addikt
Hali!
Este (3-4 óra körül) kinyomtam a gépet, most kapcsolnám be, de nem indul. Elosztón a kapcsolót meg a tápon a kapcsolót átváltogattam párszor, aztán 1-2 secre elindult de le is állt. Megint fel meg le kapcsolgattam párszor és most elindult, megy vagy 10 perce. Miért lehetett/van ez? Remélem már nem lesz baj.
-
-
kexksz
addikt
válasz enginev3.0 #33785 üzenetére
Egyelőre még megy, ha legközelebb nem fog akkor jumpert megpróbálom.
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Kellene egy jó MP3 daraboló progi. Van pár 1-2 órás mixem, amiket szeretnék külön számokra bontani, mert így egyben elég nehezen kezelhető, szóval jó lenne, ha több részre lenne bontva.
Tudtok-e ehhez valamit ajánlani? -
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Windows 7 SP1-et fel tudom mindenféle okosság nélkül tenni SATA III vinyóra?
(Magyarán a Win7 tartalmaz SATA III Drivert?)
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
SonyVegassal konvertáltam már vagy 5 órán keresztül egy nagyon nagy méretű anyagot és egyszer csak kikapcsolt a gép, mert túlmelegedett a processzor.
Most visszakapcsoltam a Windowst és látom, hogy meg van nyitva a Sony Vegas és ugyanott folytatódik a konvertálás, mint ahol abbamaradt
Nagyon meglepődtem, ilyet is tud? Mielőtt lekapcsolná magát, elmenti a munkafolyamatot? Amikor a biztosíték ment ki, akkor nem csinálta ezt.
Vajon most lehet valami hiba a végeredményben, mivel így folytatja? Érdemes lenne újrakezdenem? Még 9,5 óra van hátra a konvertálásból, nem szeretnék a végén egy hibás fájlt kapni...
-
lacibacsi
addikt
válasz kételkedem #33793 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Realradical
őstag
Szerintem a programban van valamilyen checkpoint feature. Hogy hibás-e az csak a végén fog kiderülni, de ha már ilyen okos, hogy tudja folytatni, valószínű működni fog. Persze biztosat szerintem senki nem tud ilyenkor mondani.
-
naszvalo
tag
sziasztok.adott egy sapphire radeon 4670 512mb kari.az a probléma,hogy apro,szinte alig látható,kicsi vibráló pontok jelentek meg a kijelzőn.leginkább a biosban látható amikor bent vagyok.a vga-an van 2 kimenet amit a monitorhoz kapcsolhatok. 1 kisebb kék színű ,és egy nagyobb fehér,amin van egy átalakító is,és ez által csatlakozik a monitorból kijövő kábelhez.van jelentősége hogy melyikre van dugva a monitor.?mert most a kisebbiken van, amin nincs átalakító,ha a másikra dugom akkor pedig nincs kép.mi lehet a baj? a legfrisebb driverek raktam fel. légyszi segítsetek,konfigom az adatlapomon
-
jonnyjoker01
veterán
Előző kérdésemre v.ki?
Üdv. Johnny
-
Realradical
őstag
válasz naszvalo #33796 üzenetére
Elvileg mindkettőn lennie kéne képnek. A kisebbik a d-sub, a nagyobbik a dvi kimenet. Ha van rá lehetőség és nem régi monitorod akkor eleve a DVI-t érdemes használni. A vibráló pontok amik Win előtt már BIOS-ban is előjönnek memóriahibára utalnak. Szerintem hibás a VGA-d.
@jonnyjoker01
[link][ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
-
Realradical
őstag
válasz jonnyjoker01 #33799 üzenetére
Abba is tud compile-olni, ha jól tudom.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest