Hirdetés

Aktív témák

  • agemate

    addikt

    A gépem random kifagy, eleinte csak böngészés közben, de szinte bármilyen helyzetben, ami érdekes, hogy játék alatt nem.
    A probléma így néz ki: Előszőr pl használhatatlanná válik a tálca, de közben még a böngésző működik, aztán az is kifagy, semmire sem reagál a gép. Ilyenkor csak restart segít.
    Eleinte a Chrome-ra gyakankodtam, mert eddig Firefox-ot használtam, pár napja áttértem a Chromra és először csak böngészés közben fagyott. Majd letöröltem a chrome-ot, firefox-szal szintúgy fagyott, aztán arra gyanakodtam, az okozhatja az instabilitást, hogy megbuheráltam az explorer.exét, hogy komplexebb témákat telepíthessek. De nem ez a gond, mert a 20 perce telepített Windows is ugyanúgy fagyogat. A fagyás nem rendszeres, de mintha akkor jelentkezne, ha több alkalmazást futtatok egyidejűleg, pl csomagolok ki, miközben netezek, ilyesmi. Össze-vissza. Tegnap pl kiadtam a leállítás parancsot a gépnek, de nem reagált. Kiadtam mégegyszer és lefagyott.

    Hardverváltozás nem történt, ami miatt fagyhatna a gép. Memóriát bővítettem, de miután már fagyogatott a gép, úgyhogy nem az a ludas. A gépem adatai a profilomnál ovlashatók.
    Windows 7 Home Premium 64 bites rendszert használok, Avira AV-t, Spyware terminátort, ha ezek fontosak.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák