Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jinxx

    senior tag

    válasz vegesj #4143 üzenetére

    Annyit szólnék még ehhez a dologhoz hozzá, hogy egyértelműen senkit sem minősített az elmúlt pár napban történt, én mindkettőtökre ugyanúgy nézek mint eddig, hiszen nem találkoztam egyikőtökkel sem személyesen, ezért nem érzem ezt a dolgot annyira felfújtnak mint mások. Privátot megosztani tényleg illetlen, de ha valaki felb@szná az agyad nem tennéd meg? Másrészt az "objektívek" és más szakmai topikok arra valók, hogy az ember infókat szerezzen objektívekről és egyéb cuccokról. Én is mentem oda nyafogni ezért-azért, de ez pont erre való, hogy a közösség előtt kitárgyald a problémádat, és segítséget kérj/kapj. Harmadrészt amikor konkrét problémém volt megpróbáltam találkozni valakivel, kaptam efféle segítséget Hydra SR-től és Terapeutától is (mindkettőjüknek legmélyebb tisztelet a hozzáállásukért), pedig nem is ismertek, akkor találkoztunk először. Szóval véleményem szerint Dtomi vagy bárki más aki itt fórumozik, és van ilyen obija szívesen találkozna veled, és mutatná meg a Bigmát, ha konkrétan erre kéred.
    Példának okáért Terapeuta ide hozta hozzám a lakásra a vadi új Canon 70-200 IS-ét, hogy ki tudjam próbálni. Nem mindenkinek ilyen a hozzáállása sajnos, de azokról akik régen itt fórumoznak és rendszeresen, el tudom képzelni, hogy ennyire segítőkészek. Ide tartozik Dtomi is, még akkor is, ha néha bunkó, és vannak felháborító hozzászólásai.

    Még valami: Ha nem hiszed el, hogy a Digitfényképeim topikban lévő kép utómunkát nem tartalmaz, akkor azt jelenti nem bízol a fórumtársban. Akkor ő miért bízzon benned? Miért lenne érdeke Dtominak retusált képet mutogatni tesztképként? (egyébként valakit megrágalmazni betonszilárd alapok nélkül kb. annyira nem illő mint privátot megosztani. 1-1 Lehet újrakezdeni kultúráltan tiszta lappal.)

    Nagyon OFF! Pont.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák