- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz philoxenia #22101 üzenetére
Simán. De legál windóz után nem lesz rá pénze.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Met
nagyúr
Mennyi esélye van annak hogy éjjel úgy elalszom a karomat hogy elkezd elhalni a vérkeringés hiánya miatt?
Mostanában ha hasra fekszem, a bal kezem a párna alá, úgy elzsibbad a karom válltól lefelé hogy nem érzem. Nem a párna szorítja el hanem valahogy ahogy be van hajlítva a karom ott nem jó valami.
Felébredek, a jobb kezemmel kell arrébb tenni a bal karomat olyan helyzetbe, hogy a vér elkezdjen áramolni.Amiért eszembe jutott: talán tavaly olvastam egy cikket hogy valami karatés felszállt a vonatra ami sokára indult, gondolta addig meditál lótuszülésben, elaludt, mire felébredt mindkét lába lezsibbadt, az egyiket teljesen a másikat részben kellett amputálni.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz szupermacs #22105 üzenetére
Azon már túl vagyok
Ilyenkor úgy szeretném hogy itt legyél, elég lenne csak úgy kartávolságnyira
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Putyin90
senior tag
XLO-s rendeléssel van valakinek tapasztalata közületek?
Tegnap 11:44-kor rendeltem tőlük egy kameraállványt, elvileg ha aznap 12-ig leadom a rendelést másnapra kiszállítják. Ehhez képest egy generált mailt kaptam csak.
"megrendelését sikeresen rögzítettük és megkezdtük annak feldolgozását.
A feldolgozást követően e-mailben értesíteni fogjuk a termék(ek) átvételének pontos részletével kapcsolatban."Gondoltam pár órán belül jön a mail, hogy feldolgozták, ahogy azt jobb helyeken szokás, de nem. Azóta se kép, se hang. Írtam nekik délelőtt mailt, semmi válasz, facebookon szintén. Kétlem, hogy a futárnál lenne, ők már biztos értesítettek volna, hogy csomagom van.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Putyin90 #22111 üzenetére
Én a helyedben felhívnám őket. +361 8000 956
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Putyin90
senior tag
válasz Vakegérke #22112 üzenetére
Visszaírtak facebookon. Holnap adják fel a csomagot. Itt már megállja a helyét a vásárló megtévesztése, félrevezetése? A weboldalon az szerepel, hogy a 12 óráig leadott rendeléseket aznap átadják a futárnak (ha van készleten, márpedig van készleten), tehát ma vagy legkésőbb holnap meg kellett volna kapnom. Ehhez képest csak holnap adják át. Onnantól számítva pedig 1-2 munkanap, ami péntek vagy hétfő lesz, ami már mindegy is, mert ajándék lett volna holnapra. Megírtam nekik, hogy ha a héten nem kapom meg a csomagot, akkor jelentem az esetet a fogyasztóvédelemnél, gondolom tojnak rá, de ha péntekre nem jön meg, akkor megteszem.
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
Ennek az esélye szvsz nulla, ha úgy el lenne szorítva a karod, hogy abban ne keringjen vér, akkor abban a (kellemetlen) helyzetben nem tudnál nyugodtan elaludni.
A szituáció mindenesetre nem normális, valamiért helytelen a fekvőhelyzetbeni testtartás, esetleg a gerinc is okozhatja, vagy akár érrendszeri probléma is lehet, nekem is van ilyen időnként, de én sajnos egy kis túlsúllyal is küzdök... Kivizsgáltatni még nem tudtam, mert mindenhol csak a túlsúlyt állapították meg boríték hiányában.Up the Irons!
-
Eastman
addikt
válasz Putyin90 #22114 üzenetére
Jól kicentizted. Úgy cserélnék veled, hogy csak ennyi a gondod. Éppen a gulágról beszélgettünk a héten többször a haverokkal.
#kameraallvanyfogyvedelemfszomhttps://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
szupermacs
veterán
válasz customer114 #22117 üzenetére
Ez Az angol beteg remakje?
-
Putyin90
senior tag
válasz Eastman #22116 üzenetére
Nem centiztem ki. Nevesebb áruházakból rendeltem már úgy, hogy pont aznap jött meg, mikor az illetőnek születésnapja volt. Csak annyi különbséggel, hogy az 1-2 nap ott tényleg 1-2 nap volt. Mellesleg ha ma átadták volna, akkor holnapra megjött volna. Ha egy cég ennyire képtelen betartani az általuk megadott időpontokat, akkor inkább ne írjon ki ezzel kapcsolatos adatokat.
A gulágos megjegyzésre meg csak annyit reagálnék, hogy én ne egyek azért, mert a világ másik részén éheznek?
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz szupermacs #22105 üzenetére
Nekem ha hasra fekszem, meggémberedik a derekam, nem bírja a tartósan 30 fokos szöget az ággyal...
-
szupermacs
veterán
válasz philoxenia #22120 üzenetére
Ilyen az, ha még új a matrac és nincs nincs kiképezve rád.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz szupermacs #22121 üzenetére
Sosem értettem, hogy a masszázságynak is miért a végén van a lyuk, miért nem a közepén?
-
szupermacs
veterán
válasz philoxenia #22122 üzenetére
Az a fránya anatómia... Kosarasoknak van!
-
customer114
őstag
válasz szupermacs #22118 üzenetére
webbeteg:
Folyik az orrod = tartós tejet ne vegyél.
-
szupermacs
veterán
válasz customer114 #22125 üzenetére
Jaj, igen. Az apuka, aki hajszárítózta a kisbabát.
-
customer114
őstag
válasz szupermacs #22127 üzenetére
Nem. De mindegy is, lényeg hogy jól szórakozz.
-
szupermacs
veterán
válasz customer114 #22128 üzenetére
Pedig az is valami ilyesmi miatt volt, nem?
-
Eastman
addikt
válasz Putyin90 #22119 üzenetére
Azt viszont látnod kell, hogy jellemzően munkaerőhiány van, valszeg az ügyintéző és a futár is jelenleg két ember munkáját végzi (a kánikulában), te meg utolsópillanatos fogyvédezel _rögtön_, még jól cssszék is le őket. Ne haragudj, de én ezt olvasom a hsz-edben. Ha nem reklamálsz; péntek, ha fenyegetőzöl; kb. kedd.
De lehet, hogy tévedek. Ez itt már majdnem Amerika, csak nincs aki dolgozzon.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
EmberXY
veterán
válasz customer114 #22117 üzenetére
Nem teljesen, időnként szoktak zsibbadni a karjaim csak úgy "simán" is, voltam én ezzel már több helyen... Háziorvos, reumatológia, neurológia, mindenhol megvizsgáltak, mint a rabszolgát eladáskor, diagnózis: túlsúly, helytelen táplálkozás. Ha webbeteg lennék, azt mondanám, hogy kezdődő gerincsérv, de mivel nem vagyok az, így vakon bízom a magyar egészségügyben, a föld majd meggyógyítja.
Up the Irons!
-
Putyin90
senior tag
válasz Eastman #22130 üzenetére
Ez nem (lehet) kifogás. Az, hogy az ügyintéző, futár milyen körülmények között végzi a munkáját nem érdekel. Én is dolgozom, nekem is melegem van, mégsem megy a munka rovására és a megrendelő, vezetőség ugyanúgy letojja, mint ahogy én a fent említett személyek nyűgjét. Szerintem semmilyen kifogás nem lehet helytálló itt, a cég nem tudja betartani azt, amit a ígér, innentől kezdve pedig nincs miről beszélni. Ha máshonnan beszerezhettem volna holnapig hasonló cuccot, akkor a rendelést is lemondtam volna.
Ja, és a minimum az lenne, hogy a szállítás költségét elengednék, de nem fogják. -
C. s.
addikt
Sziasztok!
Erre ránéznétek? Úgy fest, rossz helyre írtam.
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Kábelt kéne cserélnem a fejhallgatón. Az van írva, hogy fülhallgatóhoz, ezt használhatom a fejhallgatóhoz is, vagy van különbség?
-
Putyin90
senior tag
philoxenia:
"Meddig adhatom le a rendelésemet?"
"A gyorsabb kiszállítás érdekében érdemes a rendeléseket minden hétköznap 12 óráig leadni, hiszen ebben az esetben a terméket még aznap át tudjuk adni a futárszolgálatnak kiszállításra."
"DPD:"
"Szállítási idő : Raktárkészlettől függően 1-2 munkanap"
Papírforma szerint: tegnap 11:44-kor adtam le a rendelést, ami 12 előtt van tudtommal, erre a termékre. Utolsó darabokat írt tegnap is, meg már 1 hete lassan. Tehát van raktáron. Ebből következik, hogy tegnap át kellett volna adniuk a futárnak, mára vagy legkésőbb holnapra meg itt lett volna. Ennyire egyszerű az egész. Ha meg nem kenyerük a pontosság, akkor ne írjanak ki időpontokat a weboldalra és akko nem fog (jogosan) reklamálni a vásárló.
Nem értem miért engem támadtok, holott én csak ahhoz ragaszkodom, amit a weboldalon közöltek, de ezek szerint valótlan adatok szerepelnek a webshop oldalán.
[ Szerkesztve ]
-
-
Eastman
addikt
"Hosszas vita" után sem volt könnyű ťegnap vásárolni ebben a zországban.
Hamarosan fogyvédelmi komandóra lesz majd szükség. Tiszta szerencse, hogy az éjjellátó távcsőbe nem tudnak észrevétlenül beletrházni.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Krogoth
senior tag
Hy.
Téhómos D-link DOCSIS 3.0 modemen megoldható-e, hogy csak azok a gépek kapjanak netet, amiknek engedélyeztem a mac címét?
Sajnos csak olyat találok, hogy MAC Filtering. Csak én nem látom, vagy tényleg nincs ilyen lehetőség?Köszi
-
Bjørgersson
félisten
válasz Krogoth #22144 üzenetére
A MAC filtering pont ezt csinalja.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Krogoth
senior tag
válasz Bjørgersson #22145 üzenetére
MAC filtering tiltja az adott gépet. Nekem pont az ellenkezője kellene, hogy minden gépet tiltson, kivéve, amiket engedélyezek.
-
nagyúr
válasz Krogoth #22148 üzenetére
Pont fordítva, 20 MAC address-t tudsz engedélyezni abban a menüpontban. Egyébként az eszköz manualjának 17. oldala tartalmazza a beállítás menetét.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Krogoth
senior tag
Adott a modem, ami nem oszt wifit, ebből megy egy switchbe, amiből másik 5 eszköz kap netet, amikre wifivel lehet csatlakozni.
Azt akartam megoldani, hogy a modembe engedélyezem, hogy ne kelljen mind az 5 eszközbe külön beírni.
Advanced >>>MAC filternél tiltani lehet, wireless-nél valóban van lehetőség tiltani/engedélyezni, de az sajnos nekem nem jó.
Máskor pontosabban körülírom a dolgokat, my bad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest