Új hozzászólás Aktív témák
-
ph2012
senior tag
A hivatalos Microsoft kártyajáték ingyenes verziója ilyen zombis játékot reklámoz: [link].
Nem erőszakos egy kicsit tizenéves fiataloknak?
-
Bjørgersson
félisten
válasz ph2012 #21752 üzenetére
Ez? Tizenéves fiataloknak?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Vakegérke
félisten
válasz customer114 #21750 üzenetére
Régen volt pár olyan virtuális játék, amely filmszerű volt. Volt vadnyugati, meg drogkartelles, de ha emlékem nem csal, másféle is. Tényleg film volt, fegyverrel kellett irtani a gaz ellent, de néha beugrott egy-egy ártatlan, akit a játékos a feszült figyelemnek betudhatóan hidegre tett, game over.
Tudna valaki cím(ek)et mondani?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
ph2012
senior tag
Nem szoktatok játszani a Microsoft Solitaire Collection kártyajátékkal?
A napi kihívásokat nem szoktátok megcsinálni? A május 3. napi TriPeaks játékot meg tudtátok csinálni? Ezt: [link].
Akárhogy próbálom nem sikerül.
-
Putyin90
senior tag
válasz EmberXY #21759 üzenetére
Tudom, hogy csípős almapaprikát ültettem, de nem bíztam benne, hogy ki fog nőni és azt hittem, hogy valami gyom. Ezt még valamikor március végén ültettem el, kintre, csak úgy, amit meg bentre ültettem el edényekbe, és folyamatosan melegen tartottam őket azok meg sem mozdulnak, pedig ugyanabból a magból lettek ültetve.
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz Putyin90 #21760 üzenetére
A napfényt nagyon szereti, lehet, hogy ez a gond a bentiekkel, jellemzően fóliasátrakban szokták a palántákat megnevelni, úgy hatékonyabb, és a kész palántát ültetik ki májusban. Fóliás termesztés esetén akár 2 m magasra is fel lehet futtatni, szabályos dzsungellé lehet nevelni, de ehhez fel is kell kötözni minden tövet, mert a saját + a termés súlyát nem bírná el, szabad földben kb térdmagasságig nő...
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
minek?:S
őstag
Üdv! Srácok! Van egy doboz, van rajta egy gomb, amit, ha megnyomunk kinyílik a doboz, előjön egy kar, megnyomja még egyszer a gombot és bezáródik(Van egy ilyen macskás videó is, amikor a macska meglepődik a háttérben). Nem tudjátok mi a neve(és a működési elve?)?
Üdv.:M.
-
EmberXY
veterán
válasz Putyin90 #21764 üzenetére
Valami gond a körülményekkel volt, ha egyik se kelt ki, a hőmérséklet még csak-csak rendben volt, esetleg az öntözés volt sok vagy kevés. Ha megvizsgálod valamelyiket, a mag csírázásnak indult legalább, vagy egyáltalán nem történt vele semmi? Ugyanis a mag is lehet rossz/régi, de mivel a kintiek kikeltek, így ennek kisebb a valószínűsége.
Up the Irons!
-
rii
nagyúr
sziasztok
tudom ... elkéstem vele ... maj. 22 volt a hatarido ...
az adóbevallást hova kell feladni?
nem kaptam borítékot, nem munkahely csinálta mert "ekho"-s voltam előző helyen vagymi ...
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
nagyúr
Ha van Ügyfélkapud, akkor ott a legegyszerűbb az ABEV progiban összeállított .kr filet feltölteni. Ha analóg módon küldöd be, akkor itt vannak a címek, lakóhely szerint.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Bjørgersson
félisten
Evek ota majus 20.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
rii
nagyúr
válasz Bjørgersson #21772 üzenetére
ejha
-
nagyúr
"A határidő elmulasztása esetén a NAV jogosult büntetést kiszabni, és természetesen felszólítja az adózót a kötelezettségnek való eleget tételre. A büntetés mértéke magánszemélyek esetében akár 200 ezer forint is lehet"
Ez persze változó, és úgy tudom, magánszemélyek esetén nem nagyon szokták alkalmazni, két kolléga tavaly késve adta le, de nem kapott semmilyen büntit.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
rii
nagyúr
köszönöm szépen!
akkor kicsit megnyugodtam ... de minden levélnél azér'ott lesz a gyomorgörcs ......
gondolom a 200.000-es büntetés már 1-2 hónap csúszásnál, meg céges esetében képzelhető el ....egy ételre megtanultam a dátumot ....
-
napocska2
senior tag
-
banán007
tag
Sziasztok, nem tudjátok hogy pontosan miért változott meg a 4-6 villamos bemondójának a hangja? Vagy csak én vettem észre?
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz customer114 #21782 üzenetére
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
válasz customer114 #21784 üzenetére
Mondjuk voltak olyan idők, amikor még liveshow volt a bemondás.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Shingen
addikt
-
Spet
addikt
válasz philoxenia #21787 üzenetére
Nem baj az elmebaj volt már rosszabb is
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
siebener
aktív tag
Halihó!
Van olyan webáruház - mobiltelefon, laptop -, ahol lehet vásárláskor kártyával fizetni, és webox-ba küldik a csomagot? -
VoidXs
nagyúr
Sziasztok! Játékokra van Artisjus konstrukció? Ugye tévében/rádióban elég egy éves összeg és jogtiszta vagy, van ilyesmi játékok kiadására vonatkozóan?
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Putyin90
senior tag
Ez milyen betűtípus? Ha pontosat nem tudtok, akkor mi az, ami a leginkább hasonlít rá?
-
urbi73
senior tag
Hali. Mit tennétek ha a munkáltató olyan munkaeszközön akar dolgoztatni , ami hosszú távon káros az egészségre . Konkrétan semmit nem teszek annak az érdekében hogy meg javítsák a munka eszközt .
Egy kőszőrűről van szó, ami olyan vibrációt kelt hogy , remeg még körülötte az ajzat beton is .
Sajnos mára már ott tartok hogy fáj - zsibbad a kezem lábam e miatt .
Persze a legegyszerűbb azt mondani ahogy váltsak munkahelyet , de ezen környéken nem olyan egyszerű-
-
EmberXY
veterán
-
válasz urbi73 #21796 üzenetére
"A munkáltató biztosítja az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményeit" - Munka törvénykönyve, Alapvető kötelezettségek.
Fel kell nyomni a munkavédelemnél.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
flash-
veterán
Régen még tizen éve keringett a neten egy videó, bolond bme gyerek néven vagy valami ilyesmi, es ez egy interjú volt egy BME re járó sráccal akinek a nyakába volt a távcső hogy órán jól lásson.
Nem találom sehol ezt a videót, tud valaki segíteni?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest