- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
Aktív témák
-
Genji
őstag
válasz Kicsiguszti #8601 üzenetére
Elbírja bármelyiket.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
nagyúr
válasz Kicsiguszti #8601 üzenetére
Megnőtt az adatátvitel az 1.1-hez képest 2.5-ről 5Gbps-re, így a 16-os sín 16GB adatot tud továbbítani. Ez a jelenlegi konfigurációknál nem sok mindent jelent, jelenleg nincs igazából kihasználva ez a sebesség, hiába raksz 2.0-s lapba 2.0-s karit, nincs számottevő különbség egy 2.0 - 1.1-es variációval szemben. A PCI-E 2.0-s slotok több áramot tudnak a VGA-k alá tolni emellett, valamint külső grafikus gyorsítók is csatlakoztathatók a géphez a PCI-E síneken keresztül. Itt egy összehasonlító táblázat, minden VGA-nál külön bontva, hogy melyik PCI-E szabvány szerinti mérésről van szó.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Nem is tudom, hol kellene feltenni ezt a kérdést.
Ezen a képen van egy kártya bal oldalt. Van rajt sata csati meg ram is megy bele. Csupán kiváncsiságból ki tudja, hogy az milyen kari és mire jó?[ Szerkesztve ]
-
Tiby
tag
Tuning gondok---mi lehet a baj??
Van egy e6750-es cpu-m mellette egy p5nt-ws (680i LT)-es alaplap, 9800gx2.
Bármiféle minimális tuningra kifagy, lehet az AI NOS, AI overclock, manual......mindegy.
Feszt nem emeltem.BIOS a legújabb...stb.
Alapon megy minden. -
Foxconn
csendes tag
Üdv alle!
Következő a porblémám:
ASUS M3A-t használok 4200+ os CPU val + gyári hűtő. 1 hónapja teljesen hibátlanul működik a cucc DE... bekapcsolás pillanatában CPU hőfok 50C a BIOS (0805) szerint. Eddig általában 35-40 között mozgott. CPU, RAM nincs húzva, minden alapon megy. Cool 'n' Quiet és társai kikapcsolva. A helység ahol a gép van, állandó 24 C. CPU-t újrapasztáztam, megnéztem másik hűtővel. Másik CPU-t is próbáltam a lapba (4400+), sőt a gyári hűtőkeretet is lecseréltem az aljával együtt, az eredmény ugyan az. Ötletem sincs, hogy mi okozhatja a problémát, ha valakinek van, az kérem ossza meg velem.
A gép nem házban van használva, asztalon van összerakva, megfelelő alátéttel.
Köszi a választ!
-
Daemon09
őstag
válasz FireKeeper #8612 üzenetére
Már minden világos. Köszi!
Hosssszu : Nekem nincs ilyenem, csak a neten találtam ezt a képetz és nem tudtam elképzeléni, hogy mi ez.
-
vosimo
aktív tag
Hello!
Lehet, hogy rossz helyen kérdezem, de kivettem a gépből a floppy meghajtót és most bekapcsoláskor azt keresi. Csak F1-et nyomva tudok továbbmenni. Próbáltam állítgatni a BIOS-ban is valamit, de semmi.
Ötletek?
-
kommunism
aktív tag
ha van 1 gameportom az alaplapon de szeretnék gameportos eszközt bekötni a gépbe akkor mi a helyes megoldás
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
-
csimav
őstag
GIGABYTE MA790FX-DS5
Szerintetek jó alaplap?
Van esetleg teszt magyarul?[ Szerkesztve ]
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Volna egy lap asrock VSTA AM2-es mi a véleményetek róla? illetve látom hogy csak 1db IDE csatorna van rajta a többi SATA, hogyan tudom erre rákötni a még PATA-s vinyóimat (2db) és a Dvd irómat is ?
-
csimav
őstag
GIGABYTE MA790FX-DS5
Szerintetek jó alaplap?
Van esetleg teszt magyarul?Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
BoriszG
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni hogy ebbe a lapba:
[link]
melyik a legnagyobb proci ami még biztosan belemegy?!
Válaszokat hálásan köszönöm!
Üdv: B[ Szerkesztve ]
http://www.madarasimeheszet.hu
-
Kicsirics77
veterán
válasz BoriszG #8631 üzenetére
hamár megtaláltad a lapod akkor a cpu rész alatt le van írva milyen megy bele és értelemszerűen az adott tipusbúl a legnagyobb
válogass itt mind le van írva[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
virkir
veterán
Intel 815 lapok mekkora HDD-t bírnak kezelni maximum.
Ha rádugok egy 320-ast akkor ha azt olvasom mennyi látszik belőle?Ha jól gondolom az olvasással még nem kuszálom össze a partíció bejegyzéseit csak az írással?
Ha valaki tudná a választ ne tartsa magába."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
BoriszG
csendes tag
-
Bull Boss
őstag
sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mi történik akkor, ha egy újabb alaplapra, aminek 24tűs tápcsatija van csak sima 20tűs tápot dugok rá? mert nincs olyan tápom amin van +4 pin. Fontos az?
-
-
Norb555
csendes tag
Valaki tud választ erre a problémámra?
Köszi!
-
Randall1017
tag
hali!
egy E8400-as proci + 2db 8800GTS alá jó az ASUS Striker II Formula vagy kellene valami más??Nem sírok, csak izzad a szemem
-
Khan13
senior tag
válasz Randall1017 #8640 üzenetére
Hello, bőven jó, tuningra is tökéletes. Ha nem akarsz tuningolni akkor kisebb lap is elég.
-
codec
senior tag
válasz Randall1017 #8640 üzenetére
MSI P7N SLi Diamond egy jó választás.
Ha 2 nvidia karit akarsz használni ahhoz SLI-s alaplap kell( az intel chipset CF-et támogat) nforce chipset-es lapok között nézelődj.Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
Khan13
senior tag
ASUS Striker II Formula => az nforce 780i SLI is SLI képes...
De végülis bármely sli képes lap jó, ha a tuning nem annyira szempont. -
csimav
őstag
Sziasztok!
GA-EP35-DS4 ről vélemények?Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Bull Boss
őstag
sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a " NVIDIA GeForce 6100 " chipsetről mit lehet tudni ? mennyire erős? és kb milyen szinten van?
-
Khan13
senior tag
válasz Bull Boss #8648 üzenetére
ph! leírás Amúgy kissé elavult, és gyengécske a mai integrált vga-khoz képest. Eltekintve az int vga-tól, a chipset maga is elavult.
-
fatal`
titán
Sziasztok!
Hybrid rendszert szeretnék, mert nem akarom "kikukázni" az egész gépet pénz hiányában és az lenne a kérdésem hogy mi a véleményetek erről a lapról:
ASROCK 775Dual-VSTA?
Az ASROCK honlapján semmit nem találok róla, csak 4CoreDualVSTA van:/
Mennyire megbízható? Mert nagyon rosszakat hallottam az asrockról mint márka és bevallom a VIA chipset is zavaró:/[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- ASUS ROG Maximus Z790 Gaming + INTEL 14700 KF
- 16GB 2666MHz DDR4 RAM Kingston HyperX Predator CL13 (HX426C13PB3/16) eladó
- LAPTOP Memóriák 2GB 1GB 512MB 256MB DDR3 DDR2 DDR
- Kingston HyperX FURY 2x8Gb DDR3 1600Mhz CL10
- Eladó Félkonfig! I5-10600k, Asus Tuf Gaming B560M-Plus Wifi, Kingston Fury Beast 2x8gb 3200Mhz!
- Kingston Fury 2x16GB kit DDR5 5600mhz CL40
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest