- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
aktív tag
válasz molnarpeter #12855 üzenetére
Félévente egyszer mosom le az autókat, annyi idő alatt felépül rá ekkora réteg fekete moha.
A teteje, motorháztető mindegyiknek ilyen, mindig árnyékba állok fa alá, mert rohadtul utálom a meleget, ez a rengeteg folt meg lakk, fényezéshiba mind a ráeső mandula, rásülő falevél, madárszar miatt lett, meg az oldalain a sok karc, benyomás is a bokroktól van ahogy beleparkolok vagy amikor a kutyákat viszem sétálni erdőre.
Nekem ezek használati tárgyak, műszakilag rendben vannak az a lényeg. Amúgy is szeretem a rat stílust meg a sleepereket.Az a rengeteg fehér pötty mind fényezéshiba. De már tervben van, hogy veszek szürke Hammerite-ot aztán bepamacsolom.
[ Szerkesztve ]
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
Alusky
aktív tag
Az első kocsimat takargattam én is, de nagyjából egy hónapig bírtam idegekkel, ráadásul hiába volt fehér a takaró a 60 helyett 55 fokra melegedett a kocsi alatta ami hihetetlen érdem , így maradt végül a fent említett hagyom az utcán a fa alá bokorba állva módszer és tökéletesen bevált, kaput se kell nyitogatnom.
-
Mi a véleményetek egyes autógyártók feláras bőrbelsőiről? Pl a Merci designo(pl piros/fehér) vagy az audi executive (cognac/ vaj)? Ezek mennyire taszítóak egy későbbi lehetséges vevőnek?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
FeRRaR1
őstag
válasz bitpork #12862 üzenetére
Pirosat és fehéret soha nem vennék. Egyik nagyon ronda, a másik meg kényes. Számomra fekete, vaj vagy barna. De passzoljon a verdához ami fontosabb. Legtöbb ember akivel beszéltem feketét keresett. Nekem a V70R konyak belsővel kellett volna ha azt veszem. Sokaknak tetszik a világos bőr is de azt óvni meg ápolni kell komolyabban hogy érték növelő legyen, ne csökkentő mikor eladod. Macannál kértem feláras bőrt, így szinte mindenen az van meg minőségibb mint az alap de maradtam a feketénél az összkép miatt. Viszont feldobtam mással az utasteret, carbon pack, sport chrono, fényezéssel azonos színű varrás és biztonsági öv... Egyszer majdnem vettem egy Designo S600-at a Volvo helyett. Az hiába volt 10 éves, a bőr szalon újnak tűnt. Pláne most mikor az alap bőrök sok márkánál egyre sz@rabbak... Ez olyan nekem hogy látnom kell és tapogatnom, akkor biztosan tudom milyen vastag és minőségű.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Mi a bajotok ezzel?
-
rbalint88
addikt
A szin az izlesek es ficamok kerdese. Egy fekete belsos autora hamarabb lesz vevod, egy ritkabb szinkomboert meg tobbet tudsz elkerni (ha van idod kivarni azt, aki olyat keres).
Reszemrol piros-feher nem, feher nem. Piros, kek, zold, fekete, szurke, barna/cognac johet. Es inkabb egyszinu.
Inkabb tenyleg a borok minosege a kerdes mostanaban, az alap borok meg felso kategoriaban is hulladekok sokszor (pl bmw 5er alap borkarpitja borzaszto). Nekem mondjuk tetszik a BMW iX fele plussos irany is
Ja es villanymercit ne vegyel Meg GLE alatt simat se.
Uj Audikat annyira nem ismerem, azokban latatalanban csak a taccccsos klimatol kapok agyf.szt, de attol fixen, azt betiltanam.[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
Fater Merkedesz Vianojában "lélegző" bőr volt. Értsd atom sz@r műbőr. De ezt nem akarták beírni a katalógusba. Meg kell nézni az alap bőrt mert sokszor már tényleg csak egy rossz vicc. Pár éve még azt olvastam hogy a Lexus és Audi bőr elég minőségi meg felette. De ez már vagy 5-6 éve volt valami elemzés. Gondolom az modellenként / beszállítóként változhat / cserélődhet.
Itt megjegyzem hogy tavaly végig tapogattam az összes Lexus bőrt és mindegyik nagyon nagyon jó volt. Jobb mint bármelyik Volvóm, sokkal jobb mint az új Volvók. Porsche kicsit vékonyabbnak tűnik de nagyon minőségi így még nem tudok nyilatkozni hogy bírja majd. Viszont eléggé kapnak a sportos ülés szélek ki és beszállásnál szóval majd kiderül...
-
2ozzmexy
senior tag
Távol álljon tőlem bele okoskodni, mert vagy dízel bmwt vagy Suzukit vezetek, de egy ilyen belső csak igazi márkab**inak kell, tehát a későbbi eladás szemszögéből a saját piacodat szűkíted.
Mellesleg átlagos János nem vesz bőrüléssel autót, mert az "kényes"... tehát mindenképpen öngól.
Amiket most nézegetek projekt célra azok között nem ritka a vajbőr belső, de érezhetően a fekete hamarabb eladható, minél világosabb a belseje annál tovább van fent... egy ember egy véleménye.Szerintem (tekintsünk most el minden mástól) ha neked bejön válaszd azt, ha megengedheted magadnak hogy konfigolod a saját vasat amiben te magad is néhány órát eltöltesz, akkor olyan legyen amit elismeréssel nezegetsz és jól érzed magadat benne. minden más pedig a későbbi bitpork gondja legyen
[ Szerkesztve ]
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
válasz 2ozzmexy #12875 üzenetére
Me megint belevertem Hansba 500+ km-t. Az hogy mi tetszik nekem és hogy mi az amibe a pénzünk rakjuk nem minden esetben ad közös halmazt. Bármennyire is szeretem az autót és unom már a feketét, ha úgy alakul mint ahogy már alakult nem is egyszer akkor a kocsinak mennie kell. Ott meg nem biztos hogy jó a lassú eladás. Szóval igazán tudathasadásos állapot állt elő. Mert nekem tetszik a barna is , de Iza pl nem rajong érte.
-
Alusky
aktív tag
Én 8 ezret mentem az elmúlt egy évben. Azért ez elég durva ahhoz képest, hogy eleinte 2 ezret szoktam. 4x annyi most. Fel is háborító.
-
-
Alusky
aktív tag
válasz 2ozzmexy #12881 üzenetére
Falun ez a 2-3 ezer Km/év egyáltalán nem furcsa, az emberek helyben járnak dolgozni, helyben van az ovi, iskola, pénzük nincs annyi, hogy állandóan vásároljanak, járjanak valahova. Persze nem mindenki ilyen, de nem is furcsa. Én is azóta megyek ennyit, hogy lett egy második ház 45 Km-rel odébb és ingázok közöttük, de még így is csak 8 ezer.
[ Szerkesztve ]
-
-
kelly416
veterán
Nekem is és bármikor vennék másikat is. Lehet, hogy felhasznált alapanyag kérdése is. Te is lattad a CV-t élőben is. 97-es és 3 gyerek mellett is élhető még mindig a beltér, pedig a medvebőr (padlószőnyeg) is valamennyire világos plüss. Nekem ez nagyon bejött. Ha kopnának az anyagok, veszitené a színét stb., nekem sem kellene, de ez így király.
-
kelly416
veterán
Ez viszont sok. Olyan, mint a striciubelsős régi amcsi autók. Bár ez már ízlésesebb, és egy kis fehérrel megtoldva mát kéne is.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz kelly416 #12874 üzenetére
Szerintem az már túl sok, lehetett így kérni, nekem nem gyere be.
-
tboldi
nagyúr
[insert vomiting emoji here]
Komolyra fordítva nekem az ex-Ypsilonunk, illetve egy hirdetett C30 belsejének színvilága tetszett a legjobban. Sajnos a Volvóról (5 henger!) pont lemaradtunk, az orrunk előtt vitték el, ebből lett aztán a MiTo.
-
kelly416
veterán
-
Alusky
aktív tag
Én a Megane plüsskárpitot szerettem legjobban, azóta ugye furgonok vannak az mind műanyag kárpitos ami jó, mert a kutyaszőrt könnyű kiporszívózni, de amúgy nem valami anyaméh érzés benne lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Trump vagy Harris
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest