Új hozzászólás Aktív témák

• Reggie0

félisten

válasz FeRRaR1 #12077 üzenetére

"Értem amit mondasz, de akkor se jó irányba mennek a dolgok. Szerintem."

Sajnos ez nem lesz jobb. A demokracia es a tomegtermeles eljutott egy olyan szakaszaba, amikor mar a buta tomegeknek nagyobb szavuk van es a tudas nem jar szamottevo elonnyel, legalabbis csoportok szinten semmikeppen, legfeljebb csak egyenileg mas egyenekhez viszonyitva. Ezen szerintem semmi nem fog valtoztatni, mert az elonyok hianyaban nincs igazi huzoero az egyeni fejlodes iranyaban, hiszen mar butan is igencsak kenyelmes az elet. Raadasul a tomegtermeles szempontjabol is jobb egy buta tomeg, mint a tudatos vasarlok tomege.

De a kozlekedesre visszaterve: Lasd az elozo baleseted amikor lehuztak a porschet. Mennyire jo lett volna, ha masik autoja kozbe tudott volna avatkozni es elkerulni a balesetet. Az, hogy az ilyen emberek kezebol kiveszik a jogsig nem fog mukodni, mert nagy a szavazati erejuk, akar politikai, akar gazdasagi szempontbol.

Amugy en is meritokracia parti vagyok :)

#12075kelly416: Azt nem tudom mennyire szigetuzemu. Pl. olyan szigetuzemut nem engednek itthon, ami csak fogyasztani tud a halozatrol. De olyan szigetuzemut is be kell jelenteni, ami sehogy sem kapcsolodik a halozathoz. Kesz agyrem.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák