- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajvan2
tag
Részletesebb beállításokkal próbálkoztál vele?
Gondolok itt EV, White B, Contrast, Effect és társai. Van valami tutid? Vagy úgy általánosságban érvényes következtetésed, hogy milyen viszonyokhoz mi passzol?
(Persze ezt nem azért kérdem, hogy ez majd megoldja a fagyásproblémát.) -
Wheelbarrow
aktív tag
Például egy nem szabályos megállítást és igazoltatást végző hatósági közeg miatt jó ha van bizonyíték arra mi hangzott el. Vagy. Balesetnél elismeri a hibáját a másik fél de a rendőrök kiérkezésére meggondolja magát. A csikorgó fék bőgő motor is lehet bizonyíték ha esetleg nincs a látómezőben a "támadó" fél. Több érv szól mellette mint ellene.
-
freaghill
őstag
-
TaaT
nagyúr
Korábban linkelt Bul07 egy teszt videt egy hasonlóan nagy kijelzővel szerelt készülékről, és ott az ember megemlítette hogy a nagy kijelző miatt a tolvajok navinak nézhetik és feltörhetik érte a kocsit
Van az a készülék hogy Blackvue ($200+), azon még kijelző sincs
Én mondjuk fixre akarom szerelni a kamerát, erre a GS1000 a legalkalmasabb ebben az árban
-
bul07
nagyúr
És ha Format Factory-val átkódolnád más formátummá
-
bul07
nagyúr
Debrecen Malompark az eleje
Nektek nincs olyan érzésetek hogy mintha kicsit darabos lenne nem folyékony, kevés képkocka miatt lenne ez az érzésem
Azért szépen figyeltél az 50-es tempóra , én ezeken a részeken hatvan felet szoktam menniMúltkor a majd Mester utca , Csemete utca kereszteződésnél én mentem a belső sávban és külső sáv tömve volt, elől egy kocsi jobbra kanyarodott sor fékezett de nem mind és pont mellettem csat az egyik megtolta a sort
Testvérem tegnap este ezt művelte édesapám kocsijával , mentek át az övéért a karosszériáshoz , most meg gondolhatjátok melyik kocsi megy
Szépen telibe vágott egy őzet , egy éven belül a másodikat , az előzőnél 500.000ft-os kár lett egy 14 személyes kisbuszban, összesen három év alatt három őzet ütött el, fácán nyúl nem is számolva (ekkor csak a lökhárító reccsen), és nem tudtam rábeszélni hogy egy min casco vagy egy vadkár biztosítást kössön
És erről sincs videó mert a kocsiban nem volt rögzítőAjánlom mindenkinek hogy cascot kössetek évi 5000Ft-ért már lehet minit kötni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest