Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GReddy

    tag

    válasz orbano #5699 üzenetére

    Kondenzátor mánia - azóta van igazából, amióta ezek a Xenonos SZEMETEK lezabálják az autó elektromos rendszerét. Ugyanis - egy 60k-s Xenon annyi áramot zabál, ami a TÉLH (teljes értékű lakótelepi hülyegyerek) szuzukijának megeszi a DINAMÓ által szolgáltatott áramának a 99%-át. Azaz, erősítős zenét hallgatni mellette gyakorlatilag lehetetlen. Én is láttam már olyan kocsit, aminek a zene ritmusára (33% terhelés mellett) pislákoltak a lámpái ÉS a lámpa gyújtási ciklusának megfelelően (ugye gyújt, mint a neon) "lüktetett" a zene hangereje. Ilyenkor vagy belekínlódnak még egy akkumlátort, amivel megy a szívás ezerrel, vagy vesz bele húszezerért egy kondit, ami a generátor szabad töltőkapacitását kihasználva kisimítja ezeket a színuszhullámokat, és eltünteti mindkét hibát.

    Ad kettő - megnézi a TÉLH az én régi hifimet, és "nekem-olyan-köll" felkiáltással elrohan, és vesz egy kondit. Dietz-et, mert az olcsó... és világít, és aan vagi! Persze, hogy nem ér vele szart sem. Persze, hogy körberöhögöm szerencsétlent... mert a lényeg hiányzik. Egyébként meg két erősítőhöz meg már gyakorlatilag kötelező.

    Fusion - valaki kérdezte. Szkeptikus voltam, kellemeset csalódtam az erőlködőjükben. Kellő dinamika, meglehetős szellősség, és jól hangolható spektrális egyensúly jellemzi őkelmét. (négycsatis hidalható darab volt - TÉLH kedvéért - a ződ ufós világíttós..!) Makkaudio HELYETT mindenképpen ajánlott darab.

    De én azért a helyedben meghallgatnék ugyanannyiért egy használt Hifonics-ot... leteszed tőle a hajad.

    Dominate the woods... The Bowhunter.

Új hozzászólás Aktív témák