Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Primary92

    senior tag

    Sziasztok!

    Szeretném lecserélni az autómban a fejegységet (Skoda Octavia 1, kazetta+6CD, 2 DIN) valami korszerűbbre, ami nem csilivili, hanem sokkal inkább elegáns.

    Igazából CD lejátszásra nincs is szükségem, viszont jó lenne ha tudna kulturáltan, kényelmesen lejátszani minőségi zenéket (lehetőleg FLAC) memóriakártyáról. Ez lenne a minimum elvárás.
    Az sem lenne baj, ha tudna BT-on keresztül kihangosítást, esetleg androidos. Ez utóbbi akkor érdekes, ha ténylegesen használható mondjuk egy Waze-el, illetve bármit, amit egyébként is meg lehet oldani androidon (pl a home szerverről otthon lerántja a zenéket).

    Eddig soha nem foglalkoztam autó hifivel, nem tudom, hogy milyen márkák közül érdemes választani, hol érdemes szétnézni (kedvező ár esetén külföld is szóba jöhet). Mennyitől vannak értelmes modellek, ami teljesítik az elvárásaim?

    Hosszabb távra tervezek vele, de most csak a gyári rendszert kellene meghajtani (4 magas, 4 mélyközép). Idővel cserélném a hangszórókat is, esetleg egy kicsi mélynyomó is bekerülne (bár szeretném enélkül megoldani). Inkább a minőségre utazom, elég a pár tíz watt.

Új hozzászólás Aktív témák