Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orbano

    félisten

    válasz dseres #35249 üzenetére

    én relatíve régóta hifizek, de ugyanúgy nem értek az elektronikához és nem látok bele. és ezzel még nagyon sokan vannak itt, senki nem lesz műszerész a hifizéstől :) meg kell hallgatni, vagy megbízható eladótól, megbízható típust vásárolni. nem nagy művészet, főleg nem PH!-s segítséggel...

    ezt a szarrá hajtást pedig nem értem. az erősítő nem autó, hogy hidegen pörgetik és tönkremegy, mert rossz a kenése. nincsenek benne kopó alkatrészek, szinte indifferens, hogy mennyit volt használva. a hangszóró már más tészta, de ezek mind olyan dolgok, hogy ha rosszak, akkor azt a süket is hallja, nem a hegedű 4-ik felharmonikusa fog elveszni, hanem recseg, mint az állat, vagy nem szól.

    egyébként én jobban megbízom a ki tudja hány éves genesis erősítőmben, amit 55 eerért vettem, újonnan 200e fölött volt, csúcsminőségű alkatrészekből, mint egy újonnan megvehető alsókategóriás alpine, vagy akármilyen kommersz erősítőben, amiben mindennel spórolnak, amivel csak lehet. és ha elromlana benne 1-2 kondi, még akkor is jobban jártam.

    [ Szerkesztve ]

    A vér nem válik VAZZE!™

Új hozzászólás Aktív témák