- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz k-feri65 #22301 üzenetére
följebbi frekiken nem kezd el nagyon beleszólni a hangzásba a kick rossz elhelyezése? (sok visszaverő felület, meredek betekintési szög)
üléspozíciót nem tudom hogyan lehet P9ben kapcsolni, csak jobb/bal opció van (ez is csak az értékeket cseréli fel gyorsan jobb és bal között), de kikapcsolást nem láttam.ez hogy szólhat?[link] gondolom jobban mint a kiksz
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz k-feri65 #22305 üzenetére
én az említett 2.5k/12-ig (vagy 4k/6-ig amin most próbálgatom) nem hallok különbséget, de ez nem jelent semmit. majd eljátszadozom vele viszont M. Gyuri is most tudtommal mindkét hangszórót 2.5/12-vel vágja kocsiban, ez tekinthető referenciának
A vér nem válik VAZZE!™
-
Benvik
csendes tag
Szia Orbano!
Szerintem nekünk egyformák a rendszerünk alapjai,ha gondolod összeröffenhetünk valamikor egy fülelésre?!
[ Szerkesztve ]
-
Dealer20
tag
Hat a subra+az erositore 80-90
Egyenlore valami olcso fejegyseget akarok aztan majd kialakul. -
orbano
félisten
válasz Dealer20 #22309 üzenetére
miért akarsz ilyen aránytalanul sokat szubra külteni? nem is tudom van-e itt a fórumon akárki, aki ennyit költött volna a szubra. nekem az első rendszeremnél megállt 30-ból (roki 2.9x erő + uDim Jr. 25-ös zárt láda) és ott bőven jobb volt az első szekció (amiből gyakorlatilag A ZENE jön).
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
-
Dealer20
tag
válasz orbano #22299 üzenetére
De ez az első szett 30 ropi.
Nem hallottam még ilyet szólni de biztosan jó.
Egy Pionner DEH-P5500MP megér használtan szép állapotban 15 ezret
vagy pedig Pionner DEH-P6950IB ez is tűrhető állapotban(gondolok itt a külsőre) 25 e
cagy esetleg ez piooner 50UB
esetleg erről a JVC röl mi a véleményetek?[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz Dealer20 #22324 üzenetére
Kicx STC 6.2 volt a típus amit írtál, két helyen is megnéztem 18-19k az ára. Ha ezt 30 ért vetted, akkor csúnyán átvertek. Még normális hangváltója sincs, csak a magason van egy vacak elsőrendű szűrő...
fejegységnél a 2 pár rca legyen meg szerintem, hogy tudd az első szettet és a ládát is külső erősítőről hajtani.
A vér nem válik VAZZE!™
-
jookomak
őstag
Sziasztok! Még a kocsi sincs nálam, de már valami hangzáson gondolkozom.
Első hsz-t olvastam, és nagyjából megvan az elképzelésem. Első körben egy fejegységet+komponens hangszórókat szeretnék, ami később bővíthető egy erősítővel, és sub hangszórókkal. Ergo olyan fej kéne, ami azért magában is tűrhetően szól, de ha később erősítőre kötöm, akkor persze jobb lesz.
(Van ezeken digitális kimenet, illetve az erősítőben dac, vagy ez inkább marad az asztali hifi vonalon, vagy magasabb árkategóriában?)
Mindenképp olyan cuccot szeretnék, ami pendrive-ról működik, esetleg viszi a flac-ot. Cd, dvd nem lényeg, csak usb-ről menne a rock/metál (kicsit talán tájidegen ez a stílus az autóhifihez, de hát na, mindenkinek megvan a perverziója)
Árkategória elsőre olyan 50k, de ha nem lehet ennyiből egy jó alapot kihozni, akkor inkább lejjebb adok az extra igényekből.
Érdekelne még, hogy melyek azok a boltok, ahol nyugodtan lehet vásárolni, és szereltetni, megfelelő felkészültségű szakemberek vannak.
Előre is köszi a segítséget! -
orbano
félisten
válasz jookomak #22331 üzenetére
erősítővel és szubbal együtt madjan összesen mennyit szánnál rá?
FLAC felejtős, WAV-ot tudsz lejátszasni, erősítőben a DAC nem pálya, analóg RCA a divat.
egyébként ha jó hangot akarsz megfizethető áron, akkor lehet lejjebb adsz és maradsz Audio CD vonalonA vér nem válik VAZZE!™
-
jookomak
őstag
válasz orbano #22332 üzenetére
Hát kábé majd még egy hasonló összeget, tehát újabb 50-60k környékét. De ezt is úgy, hogy előbb csak az erősítő. Ha az megvan, akkor pár hónap (év?) után a subot. Így lehet akár olyan 30-40k is darabja.
Ez a flac hiány elszomorít. Cd-vel már őszintén szólva nem nagyon akarok szüttyögni, akkor inkább mp3 320kbit. Nem hinném, hogy egy 100k-s rendszeren kocsiban ülve a város zajában úgy nagyon kijönne a minőségi különbség. Mekkora hangzásbeli különbség van egy cd-s (mp3-as?) fej, és egy usb-s közt? Ennyivel gagyibb lenne a többet tudó? Mondjuk láttunk már ilyet a történelemben, pl. a sztereó, és a hm erősítőknél... -
orbano
félisten
válasz jookomak #22333 üzenetére
mondjuk egy alapabb rendszerhez elég lehet egy pio DEH-3400UB, ez 25k, egy jó hangszórószett (pl. udimension element) 30k plusz kábelek, beszerelés, ajtószigetelés... kb. 20-50k és valami jó erősítő 15-25k használtan.
ha lemondasz az USBről és CD-kkel vacakolsz, akkor 30-35k körül már lehet használtan aktív fejet venni, nem is akármilyet... amitől annyit javul a rendszer, mint ha otthon az teszkós LG DVD olvasót lecserélnéd egy tuningos DAC-os mittomén milyen álom CD lejátszóraA vér nem válik VAZZE!™
-
szasza74
tag
Sziasztok!
Ezek a hangszóró szettek jók, vagy felejtsem el őket?
Clarion SRP-1722S
http://www.autohifipont.hu/index.php?P=1&FK=3&ID=6379&TN=Clarion%20SRP-1722Svagy
macAudio Pro Flat 2.16
http://www.autohifipont.hu/index.php?P=1&FK=3&ID=3813&TN=macAudio%20Pro%20Flat%202.16Egyenlőre fej még nincs, de Kenwood vagy Pioneer lesz hozzá. Együtt akarom beszereltetni.
-
k-feri65
senior tag
válasz kavics325i #22344 üzenetére
ugyis valaki itt írta nemrég, hogy én vagyok a hsz gyáros...vagy valami ilyesmit.
értem én de le sz@..m
-
erikke17
őstag
Üdv milyen ez a Sony XM-4020 erőlködő 2 csatornás, 8500forintért karcmentes hibátlan állapotban megéri?
Első szett hajtására.
Volt egy négycsatis is ebből az XM szériából 9500-ért de már elvitték..
Előre is köszi.||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
HabyRolika
tag
válasz HabyRolika #22347 üzenetére
Alpine 9855R fej és Mac Audio Olympic Gold 2.16-os szetthez mennyire lesz jó egy Audio System M-line 60.2 erő (nem végleges az erő) egyik haveromnak ez van és most vesz egy ilyen erőt használtba a fej és szett mellé. csak kíváncsi rá hogy mennyire lenne ez egy jó megoldás ideiglenesen, mint fejről hajtani?!
Bad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
zolikaDB
veterán
válasz erikke17 #22348 üzenetére
Íme egy tesó: Sony XM ZR602
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest