Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolikaDB

    veterán

    válasz nemes0309 #20538 üzenetére

    ... Nem a wattokat kell kergetni kollega... Tudod van olyan csöves erősítő, ami 2x16W-ot tud, és állítólag beszarás. De pl az Audison THESIS HV VENTI is "csak" 2*200W...
    Jó fej, jó erő és megfelelő kábelszett sokat jelent ám.
    Ha nem akarod az első szettet aktívban hajtani, akkor a hangváltón keresztül egy kétcsatornás is megfelel neked. (magyarul nem a fejjel vágod meg a frekvenciát, amennyiben nem akarsz SQ-zni, nem vagy vájtfülű stb, hadd ne ragozzam, ez megfelelhet neked. Meg jó, ha a fejed tudja:) )
    Nem értek a dologhoz, de amivel nem lehet nagyon mellényúlni:
    - Audio System M-Line 60.2 (2*60W), Ground Zero Iridium (2*80W), kb. 26e Ft
    - Audio System MX 165, Hertz DSK 165, kb. 22e Ft
    - basszadnekire DLD IW12 (vagy 500+), ez 2*4 Ohm, 2Ohm stabil erő kell neki, kb. 30e Ft, meg olyan 10e Ft a láda ->
    - Kicker ZX300.1, 45e Ft, Hertz HE 1 D.1, 51e Ft
    Kábeleket opcionálisan összeválogatod, ha bővíteni akarsz később, érdemes 35-ös tápkábel, és azt a csomagtartóban szétosztod. Egyébiránt vannak szettek, de azok úgy drágábbak.
    Plusz fenti cuccokból van carstyling-on is jópár, pl a Kicker erő 25k, DLD nyomók 8-20e-ig, ládával, anélkül... Szóval ott is lehet válogatni.
    A fenti nem szentírás, nagyjából ezeket ajánlják itt, ha visszább olvasol, ettől van olcsóbb, van drágább. Lehet venni Mosconi erőt, meg Morel szettet, vagy uDimensiont, Hollywood-ot, de azok más kategóriák. Apropó. Blaupunktot felejtsd el.
    Érdemes hallgatózni mások kocsijában is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák