Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz gsc73 #19339 üzenetére

    ha hallgatsz arra a javaslatra, hogy költöztesd előre a zenét, akkor keress gyári dsp hifis hangszórókat, 1J0 035 411 A a mélyközepek cikkszáma, ugyanez B-vel a végén a hozzávaló magasé. van hozzá erősítő is, de ahhoz szét kell borítani az autó belterét, mert új kábelköteget is be kell rakni a rádiótól az erősítőig, majd onnan a hangszórókig vissza.
    nekem már megvan minden cucc, elvben ma már be is kerül a kocsiba a cucc, ha lesz rá idő.
    passatnál úgy van, hogy van a belső kárpit és van egy alulemez mögötte, amin van a hangszóró is és az ablakemelőhöz meg némi szerelvény.
    én ebayen vadászgattam össze a hangszórókat, a mélyközepek 70euro/pár+kb 20euro szállítási költség áron szoktak lenni, magasak 40+20euro/pár áron. erősítő 60-70euro+20, kábelköteg újonnan 60euro.
    ha kicseréljük a hangszórókat, megírom milyen lett, először megpróbáljuk erősítő nélkül a fejről hajtva, ahogy eddig is volt (alpine cde-9880 a fej), aztán ha az nem jön be, akkor komplett beltérszerelési szeánsz kíséretében erősítő is bekerül. hangerővel eddig se volt gond, 40ből 12ig lehetett feltekerni, amit még bírnak a hangszórók, de ezek csak 20wattal terhelhetők, a nagyhifisek meg 50nel, úgyhogy remélem jó lesz a rádió erősítőjéről is.
    még zaj(illetve kicsit hő)szigetelni szeretnék, részben a jó magyar utak+ sportos futómű, részben a gépesített járómű fekete színe miatt.

Új hozzászólás Aktív témák