Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nisida

    aktív tag

    válasz Malanrion #3334 üzenetére

    Van rá esély, hogy most mástól kaptátok az alap térképet ?
    Mert ha civilben, map-ban voltak feldolgozva az adatok, vagy esetleg C+I-ben akkor nem engedi a másolást pl: A vágólapra másolás nem sikerült... hiba üzenet van, vagy más problémája aminek mindig az az eredménye , hogy nem megy át a másolni kívánt rajzelem a másik rajzba.
    Ha blokkal engedi az már jó, én azt javasolnám, hogy az átemelendő rajzi elemeket gyűjtsétek le pl:
    - csak a másolni kívánt fóliák maradjanak bekapcsolva a többi ki
    - vagy a gyors kijelöléssel válasszátok ki az elemeket
    - vagy egyenkénti kijelölés .. (ez a kézi munka , sok idő:( )
    Utána generáljatok belőle egy blokkot bármilyen névvel és azt másoljátok át.

    B. megoldás konverzió dxf-be akkor el kéne, hogy veszítse a problémát okozó bejegyzéseket meg más nyalánkságokat és onnan másoljatok.

    Amúgy alaptérkép adatok vagy hossz szelvény adatokat akartok másolni ? és nincs véletlenül írás védelem alatt a file - ez nem jelemző mert nem nagyon veszi meg senki n x 100e a lockoló progikat de hátha.

    daninet: semmi probléma amúgy 100%-ban megértelek, én is küzdök csak fordítva. Most újra beültem az iskola padba és néha a tanár csak Archicadben fogadja el a rajzokat. Igaz rajzoltam vele és még a diploma munkámat is képes voltam azzal elkészíteni, de Autocadesen gondolkodom. Ezért ha archicaddel kell dolgozni kihullik a hajam :(
    Hogy miért a másik kettő terjedt el - jó kérdés én 1 céggel találkoztam aki Nemetseket használt, Archi meg építészeknél alap darab - de mondjuk talán azért mert az Építészeti alkalmazásokban a Grafi mégis magyarul alapból tolta és a csökkentett verzió megvehető volt. Mondjuk 400e vs. 1600e , vagy talán annak idején a Bently - azthiszem ők disztrozták - tele szórta a Nemetsekkel az irodák egy részét, vagy azok használták akik németbe dolgoztak ki.

    Godlike: akkor helyre állt azóta a rendszer nem ? Nem tudom nekem utoljára a 2007-es borította be a rendszert.
    Amúgy igen, a specifikált a cél feladatra jobb, de az Autocad olyan mint egy pala tábla mindent meg lehet rajta csinálni.. kiki izlése szerint szereti ezt vagy gyűlöli.

    [ Szerkesztve ]

    "Majom nem öl majmot ..... Te nem vagy majom!"

Új hozzászólás Aktív témák