- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
ALOs
csendes tag
Szia
A torlopapirok.hu-n megtaláltam a általad használt kendőt 30000 ft-os kiszerelésben , ami nem az én árkategóriám , de leírást azt nem hogy ez milyen kendő , mivel lehetne kiváltani ami megfizethető ?
Tehát kérdésem az lenne hogy egy amatőr milyen törlő kendőt használjon waxoláshoz ha csak 1-2 ezer forintot tud elkölteni a kérdéses termékre ? -
ALOs
csendes tag
-
Charley76
csendes tag
Hali!!!!!!!!
Te figyelj bemész egy üzletbe: pl. Metro,Dunapláza,stb....... megkeresed a konyhai részt ahol a törölgetö ruhák,törölközök stb..... vannak,ott bisztasan kell hogy legyen mikroszálas kendök. En ugyancsak ilyeneket vettem csak külföldön ugyancsak nagyobb üzletekben.Vettem 8 darabost hát ugy átszámolva olyan 1100-1200 ft.körül volt. Ja és ne az internetröl rendelj mert ott minden drágább mint amibe kerül!
[ Szerkesztve ]
Aki apolja a kocsijat rosz ember nem lehet
-
Charley76
csendes tag
Hali!!!!!!
Igazad van Dodi ott bisztosan kap és szerintem egész türhetök azok a kendök na persze hogy nem olyan tutik mint az eredetik de megteszi ugy 2-3szor egy évben törölgetni a verdát.
-
Manitou
veterán
válasz Motion_Blur #5690 üzenetére
Jumbo póló befigyel
-
tjb007
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy 126 -os Polski Fiat aminek a műanyag karosszériaelemei elég rondák, fakó szürke színűek.
Mivel lehetne egy kis szint adni nekik (a fényezésen kívül) ? -
Charley76
csendes tag
Hali!!!!!!!!!
Te srácok ti nálatok nincsen a kocsitokon olyan sárga csikszerü valami? Mikor vizet ér vagyis le akarom mosni még ugy szétkenödik mint a vizfesték és száradás után rajtamarad a nyoma a lakkozáson. Lehet hogy valamilyen rovar ürülék?
-
chungee
addikt
Hülye vagyok a papírmunkákhoz. Ezért kérdem tőletek.
Kivonni a Lada-t a forgalomból és másik kocsit veszek helyette. Mennyibe kerül össz-vissz Perzse csak az "illetékek". -
Charley76
csendes tag
válasz Winner_hun #5726 üzenetére
Hali!!!!!!!!!!
Hát én bisztosan bedugnám a lyukát annak az álatkának egy parafa dugoval .De azért rendessen megfogja a lakkozást.
-
MPowerPH
félisten
Csáó.
Sajnos nálam megjelent a rozsdásodás. Hátsó sárvédő azon része, ami becsúszik a hátsó lökös alá. Felületi, de szeretném kezeltetni még most. Mi a módszer erre?
Elvileg 2 hét múlva viszem maszekba políroztatni, lehet akkor megcsináltatom. De kíváncsi vagyok rá, hogy lehet eltüntetni, és elejét venni.Don't Tread On Me
-
t1
addikt
Milyen jó rongyot ajánlatok fekete kocsi cseppmentes áttörléséhez? Illetve waxhoz is érdekelne szivacs!
-
t1
addikt
Nézegettem a cuccokat, azért nem olyan olcsóak, a rongy is 5000ft de szerintem beruházok rá, meg egy ilyen samponra meg vizes waxra is aztán majd meglátjuk, csak kapjam meg a fizetést
Most lettem kész a Sonax Nano Extreme 3 felvitelével ismét csodaszép lett a kis fekete csótány -
3.0SC
csendes tag
Mondanám, hogy használd a HD Wax-ot, de az egy kicsit húzós árban van. Igaz, hogy kb 40 kezelésre elég lenne neked és az is, hogy évente csak 2-3x kell használni, mert iszonyat tartós. Vagy az Extra Gloss Protection-t, vagy az Aqua Wax-ra kellene benevezned ami szintén Carnauba tartalmú és kb 5-10 perc alatt levaxolsz vele egy autót. A tiédet inkább 5
-
3.0SC
csendes tag
Az aqua wax-ból nagyon keveset kell használni. Kb 2 fújás pl a motorháztető. Ha túladagolod, nehéz felfényesíteni, de könnyen rá lehet érezni a jó arányra. Én HD Wax-ra szoktam használni kb minden 2-3. mosásnál, hogy fokozzam a hatását, de magában is jobb mint az itthon kapható waxok zöme.
Angliában dolgoztam ezekkel a szerekkel és most, hogy itt is lehet kapni végre, jól be is vásároltam belőlük.
-
3.0SC
csendes tag
Ha Aqua Wax-ot veszel, ne vegyél szárazoló türcsit, mert vizes kocsira kell majd fújnod és van a készletben két mikroszálas amikkel elteríted és felfényesíted, azaz a waxolás során szárazra törlöd a kocsit. Így megspórolsz pár ezer forintot Mondjuk nem minden mosásnál fogsz waxolni
[ Szerkesztve ]
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Nem teljesen vág a témába, de nem találtam megfelelőbb helyet a kérdésemnek.
Adott egy Daewoo Lanos, ezüst színű, oldalán megviselt műanyag díszcsíkok. Mivel ezek elég csúnyák voltak már, vettem a bátorságot és lehúztam őket. Csak ragasztócsíkkal volt felragasztva, semmi csavar, szóval a helye nem is látszana. Annyi a gond, hogy a ragasztócsíkoknak maradt néhány maradványa, ami elég csúnya ha ráragad a por.
Hogyan tudnám ezektől megszabadítani? Körömmel próbáltam "felkapargatni", de ahhoz túl erős. Csavarhúzóval nem akarom összekarcolni. Próbálkoztam még hígítóval, körömlakklemosóval, de még ecettel is. A koszt lehozták ugyan róla, de a ragasztócsíkot nem, aztán hamar újra ráragad ugye a sok por...
Kicsit hosszúra sikerült, de azért köszönöm, ha valaki szakít rá egy kis időt és elolvassa! Üdv!
-
simii16
aktív tag
válasz Winner_hun #5744 üzenetére
WD40? Az ilyenre is jó?
Sima festékhigítóval próbáltam (csak óvatosan, a fényezésnek nem esett baja).
-
tomcsi23
veterán
válasz Winner_hun #5748 üzenetére
Állítólag a rágót is kiszedi a szőnyegből
Pont van egy a jobb1-nél.
Amúgy a lakkra milyen (káros) hatással van?...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
3.0SC
csendes tag
válasz simii16 #5743 üzenetére
Nitrohigítóval próbáld meg. Ha azzal sem jön le, akkor passz. Az [AUTOGLYM]-nek van egy kátrányoldója, ami jó a matricák ragasztómaradékainak az eltávolítására, de ha ennyire nem jön le semmivel, akkor lehet, hogy nem fog segíteni és marad a nitro.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest