Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz d4d #50239 üzenetére

    Ha nem nagyon koszos a felület akkor még azt mondom hogy ki is próbálnám hogy milyen, de ha bejön az esős időszak akkor tényleg felejtős lenne. Utánanézek YT-on ennek a terméknek hogy milyen módon csinálják, mennyire koszos kocsikat csinálnak vele, stb..

    Más téma. Régóta keresgélek egy normális összecsukható munkapad után aminek jó a teherbírása, ha el akarom vinni valahova akkor szükséges volt hogy kevés helyet foglaljon, és szerencsére a legutóbbi időben ráakadtam a tökéletes választásra. Pár napja meg is vettem és amennyire tudtam le is teszteltem. Azt kell hogy mondjam nagyon jó választás volt! Jár hozzá alapból 2 szorító ami jó minőségű, így ha flexelek fúrok vagy bármit csinálok akkor könnyedén le tudom szorítani velük az adott dolgot.
    Autót épp lemostam nagyon jó volt rajta porszívózni a szőnyegeket, plusz tárolásra is tökéletesen megfelel. Keter a márkája és 237005 a cikkszáma, így minden infót megtaláltok róla. Amúgy gyári adat szerint 453kg a teherbírása amit el is hiszek neki mert nagyon kemény és nagyon stabil.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák